< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (42. sayfa)

-
-
Sonunda hatalı olduklarını resmen kabul edip özür dilediler ama bir şartla affederim bir daha iron galaxy firması hiçbir PC oyunu için Port çalışması yapmamalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Nisan 2023; 12:11:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi kaç yıl oyunu port ediyosunuz, hiç mi farklı bilgisayarlarda test edip eksiklerini problemlerini düzeltmiyonuz manyakmısınız siz. Oyun çıkıyo 1 hafta sonra düzeliyor, cidden insanın akıl sağlığının sınırlarında geziyor bazı firmalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence çok abartılacak kadar optimizasyon sorunu yok, RTX 2060 6gb ile DLSS bile açmadan orta ayarlara 1080p de 45-60fps arasında çok rahat oynuyorum. Görüntü de çok kötü değil, sırf hikayesi ve türkçe dublaj olması bile bu oyunu bu şekilde oynamaya değer.
-
15497394579435 dakika süren loading ekranları size göre normalse diyecek bir şey yok
-
sana dün demedimmi sinir krizine hazır ol diye kendine dert sahibi ettin harbi cyberbugdan sonraki en leş oyun oyun ultra iyi olsada optimize yoksa nanay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Nisan 2023; 12:44:43 > -
Kardeşim bende loading ekranı en fazla 2-3 saniye sürüyor, anlamıyorum , eski tip HDD yemi kuruyorsunuz oyunu. M2 Nvme ye kurdum ben gayet hızlı geçişleri var.
-
Selam forumdaşlarım. Diğer pc oyun konularından ancak fırsat bulup, bu konuda gezinince siz pc ci arkadaşların dertlerine şahit oldum ve üzüntü duydum. Fps sayaçlı fotoğraflı atan arkadaşlara daha da çok üzüldüm çünkü kripto para takip eder gibi oyun oynuyorlar.
Not: bir ps5 sahibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkesin nvm-e pcie 4, 5 SSDsi yok. Bir tane oyunu oynamak için gidip ps5 in ederinden fazla para harcayıp bilgisayar parçası almakta akıl mantık işi değildir. Adam gibi optimizasyonu yapsalardı, suçlu olan oyuncular mı oluyor sırf hddde oynamayı denedikleri için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3060ti ve 10400f ile orta ayarlarda bir kaç ayarda kapayarak 1080p dlss kalitede 80-90 frame leri anca sabitleyebildim, işlemciye binene yükün acilen kaldırılması gerekiyor oyunda
-
Kardeşim sen kendimderdine yan. Eğer pırt eden firma doğru düzgün port etseydi. Pc sahipleri ps5 den 3-4 kat daha iyi performansla oynuyacakdı. Sony xboxa ilerde call of duty nin bilerek hatalı sürümlerini yayınlıyacak sabotaj yapıcak diye mahkemeye ağlarken sanırım. Kendinden biliyormuş işi.
Tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw hocam bu pearbear ile su herif iki hesap kullanip birbirlerine like atiyorlar ya da kuzenler amaclari konunun icine etmek konsol guzellemesi yapmak. Forza horizon 5 pc konusunun icine etmeye calisiyorlardi. Konsolda 30 fps oynuyorlar burada sidik yaristiriyorlar. Bloklayin gecin ya da bolum sorumlusundan ricam su iki elemani yasaklasin yoksa isiniz cok ))
sadece 4090 ve 13900ks li bilgisayarlarda test etmişlerdir kesin
-
Aynen kardeşim allah aktrollerden, oktrollerden ve ps trollerden bizi korusun. Bide jeepinden metrobüs de ki insanları görüp üzülen esra erol gibi pc sahiplerine üzülüyor. Sorun pc de sanıyor, sorunun port dan kaynaklı olduğunu anlıyamıyor. Bide ps5 güzellemesi yapıyor. Kendide biliyor Adam gibi portlansa ne olucağını ama neyse.
2016 ağustosda 8 gb rx 470 almıştım, yine 2021 ekimde 8gb rtx 3060 ti aldım
amd vrami çok veriyor ama nvidia sürekli az veriyor
-
rx 7900 xt de 20gb vram, rx 6800 de 16 gb vram var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X