Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.069
Cevap
57
Favori
121.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bloklular hocam. Yaslari kucuk iki velet iste. Geliyorlar konsol dayatmasi yapiyorlar. Daha bloklarini kaldirmadan anladim zaten alintilanan mesajlardan belli . Sadece ekran kartim konsollarindan pahali. Bunu idrak edemiyorlar.

Calisan is guc sahibi adamiz bunlar gibi evde aksama kadar ayaklarini uzatip konsol basinda oyun oynamiyoruz. Gunde bir 2-3 saatlik vaktim var gelipte konsol basinda sadece oyun oynayacak zamanim yok. O kadar bos insanlar ki 24 saat insanlari kendileri konsol aldi diye o tarafa secmeye zorluyorlar. Bunlar buradan yasaklanmadan buradaki insanlara rahat yok soylim. Bu veletler tam bas belasi xd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle xd ye kadar gayet başarılı bi yetişkin insan cosplayi sergiliyordunuz, bundan ötürü tebrik ederim. Ben en son xd kullandığımda beşikteydiniz muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyonu tamamen düzeltme ihtimalleri bu saatten sonra yok dimi arkadaşlar?

• superdestek kullanıcısına yanıt

Dostum ram ne kadar 16 yetmiyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyim, ps5 digital version, nintento switch, xbox ve pc var. Hepsinde zaman zaman oyun oynuyorum. Ama iyi portlanmış bir oyunda pc de oynamayı tek geçerim. 3 last of usıda oynadım. Part 2 de ps5 de zaten 30 fps le oynuyosun takılmalar oluyor. 3. oyun remake de 30-45 i geçemiyosun grafikden kısmadın mı. Yanlış anlama 500 euroluk harware için iyi bile. Ama firmaların konsollara önem verip onlara daha sorunsuz oyun çıkarması konsolda oyunun daha iyi olduğu için değil. Daha kârlı bir pazar olmasından kaynaklanıyor.
    Ayrıyetten beni davet ettiğin dünyaya ben 20 yıldır üyeyim.
    Not: bit ps5, xboxx, nintendo switch, 3090 ti sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhankrall -- 1 Nisan 2023; 15:32:1 >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Neden yok?
    Yapımcı ve yayıncı şirket düzelteceğiz çalışıyoruz mesajları birkaç mesaj öncesinde yer alıyor.
    Son patch bile sorunların çoğunu çözdü.

PS sahiplerinin saçma iddialarına bakmayınız.
    Onlar ps exclusive oyunları PC'ye geldiği için ızdırap içinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam zaten 3 konsolda 4 kere bitirdim en az. PC içinde aldım da düzeltirlerse diye ondan bekleyeceğim.

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın var bi sıkıntı. Ama konsolcular böyle, düşünsene pc de 10 yıldır olan ssd ps e geldiğinde ne kadar sevinmişlerdi, olay yapmışlardı sanki ssd yi sony ilk defa ps de kullanmış gibi. Hayır bide o kadar belli ediyolar ki mutluluklarını last of us pc ye sorunlu çıktığı için gerçekden çok mutlular. Millet burda yazınca, çöktü, vram çok istiyor fps düşük, grafik kötü zevkden dört köşe oluyor. Hissediliyor.

• Öyle kardeşim şuan hepsi oyun sorunlu çıktı diye zevkden dört köşe

• Burhankrall kullanıcısına yanıt
    Hocam 3090 ti sahibi olup o problemleri yaşayıp hala pc pc fps diye ortalıkta geziniyorsanız size mutluluklar diliyorum. Gerçi 4090 da alsanız yine problem yaşayacaksınız çünkü oyunkonsoldaoynanir.net

Not: bir ps5 sahibi

• Hocam umarım düzeltirler tamamen. Genelde 2 hafta yama yayınlayıp tüm sorunları çözmeden bırakıyor diğer şirketler. Sony böyle yapmamalı. Tamamen düzeltmeli.

Güzel kardeşim. Sorunun 3090 ti da değil de, portlayan firmada olduğunu hazmedince, dünya daha güzelleşicek inan bana.

• Burhankrall kullanıcısına yanıt

Ben kabul ediyorum hocam, yine de bu pc oyuncularına üvey evlat muamelesi yapıldığını ve pc de oyun oynamanın sinir stres sahibi olmak olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

PS5 de 30 fps yerine şuan 4k 110 fps civarı oynamak çok daha keyifli. Herhangi bir sorunda yaşamadım. Konsollarda ne zaman Pc ayarında grafiklerle 4k 120 fps standart olur o zaman oynanır.

• PearBear kullanıcısına yanıt
    Bence 30 fps daha sinir stres edici birşey. Hatalı çıkan oyunlar max 1-2 aya düzelir beklersin ama konsoldaki 30 fps 1-2 ay sonrada 30 fps kalıcak

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.