Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
56
Favori
124.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende 32 GB ram, 9070 bt ekren kartı var ancak arada sırada sırada benimde çöküyor. Sistemle çok alakası yok bence. Daha çok konsoldan iyi optimizasyon yapılmadığı için gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    msi z170a gaming m3, i5 6600k 3.5, Asus directCU II 7870 2 GB, 8 GB DDR4(2400mhz), 120 GB SSD Kingstone 2 TB HDD Steam İd : ordic1 (CS:GO, AA:Proving Grounds, Dying Light, Dirt Rally) Origin İd : ordic_TR (Battlefield 4, 3) SATILIK : Note 4 (N910c)
  • Arkadaşlar oyunda görev günlüğü yokmuydu ya, ara vermiştimde şimdi bulamadım sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nexus moddan vulkan mod indirdiğimde aşağıdaki hatayı veriyor.

gpu with d3d_feature_level_12_0 or higher support is required

RX 5700XT kullanıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Oyun başlangıçta değil genel olarak 15-20 dk oynadıktan sonra siyah ekrana düşüyor pc donuyor ve yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamıyorum. GOW Ragnarok oda port oyun olmasına rağmen tamamen sorunsuz oynayabiliyorum.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

• Böyle bir oyuna bile 300 lira veremeyip "öyün çüküyor" diye şikayet eden utanmaz hırsızlar yüzünden adamlar tası tarağı toplayıp ülkeden kaçtı. Gerçi kime ne anlatıyoruz, balık baştan kokar...

Part 2 ara ara 30 fps düştüğü yerlerde olsa 2K oynadığım sistemde Part 1 de 1080p oynamak zorunda kalıyorum.

Oyun "Yalnız ve terk edilmiş" bölümünde, aşağıdaki sahnede iken bir çeşit bug'a giriyor ve bir türlü bu sahneyi geçemiyorum. Joel ve Ellie ittire ittire çalıştırdıkları araçla bir binaya girip kaza yapıyorlar. Sonra adamlar geliyor. Biri araç içinden Ellie'yi çekip çıkarıyor, o sırada biz başka bir adamla kavga edip onu hallediyoruz. Bakıyoruz ki diğer adam Ellie'yi boğmaya çalışıyor. Tam bu anda adamın üzerine gidiyorum fakat müdahale edemiyorum. Kısa sürede boğuyor ve sahne tekrara giriyor. Bu döngüyü ne yaptıysam aşamadım.

İnternetten o kısma baktığımda, adamın üzerine koşunca otomatik tekme atıp Ellie'yi kurtarıyor. Ve sahne devam ediyor. Fakat ben defalarca denememe rağmen tekme atmıyor ve müdahale edemiyorum o an. O yüzden başarısız oluyor. Bunu nasıl aşabilirim? Oyunu keyifle oynuyorum fakat birkaç gündür bu hata ya da adı her neyse canımı sıkıyor.

Not: Steam üzerinden oyun dosya doğrulaması yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymndogan -- 2 Eylül 2025; 17:1:24 >

• ymndogan kullanıcısına yanıt

Şişe fırlatma yada silahla vurmayı denemişsindir diye düşünüyorum. Sahneyi hatırlıyorum ama bende böyle bir bug yaşanmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    msi z170a gaming m3, i5 6600k 3.5, Asus directCU II 7870 2 GB, 8 GB DDR4(2400mhz), 120 GB SSD Kingstone 2 TB HDD Steam İd : ordic1 (CS:GO, AA:Proving Grounds, Dying Light, Dirt Rally) Origin İd : ordic_TR (Battlefield 4, 3) SATILIK : Note 4 (N910c)
  • Ordic O kullanıcısına yanıt

O an yürümek ya da koşmaktan başka bir şey yapamıyorum. Elime bir şey alamıyorum, silah çıkartamıyorum vs vs hocam. Sadece hareket edebiliyorum. Yaklaşık 7-8 sn sürede boğma işlemi gerçekleşiyor ve başa atıyor sahneyi doğal olarak, kurtamadığım için Ellie'yi.

Söylediğim gibi normalde adama doğru koşunca otomatik tekme atıp sahneye giriyor oyun. Tam bu noktada bir bug oluştu sanırım. Komple kaldırıp silmekte çok zaman kaybı olacak ve beni oyundan soğutacak. Acaba dedim başına gelen ya da fikri olan varsa deneyeyim.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.