The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (41. sayfa)

-
-
oyundaki esas sıkıntı bence cpu ve vram gereksiz yük bindirmesi ( cpu yu stres testine sokuyor resmen :) ) ... cpu ya bindirilen yük çözülür gibi ama bunun için var mı bir ayar veya gelişme bilen
-
Sıkıntılı oyun falan ama adamlar yapmış abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
detay seviyesi artışı yok keskinliği daha iyi görünmüş fsr nin ama dlss ayarına alınca keskinliği arttırırsan fark kalmaz zannımca
-
ikisindede keskinlik fullde.
karşıdaki binanın çatısına dikkat çekerim, detay seviyesi artmş bana göre
-
Hocam bu oyunun grafikleri Tlou Part 2 ayarında yalnız. Yeni nesil değil. Harita tasarımı ve oynanış desen, remake olmasından dolayı PS3'ten kalma.
Bunu PC-konsol olayından bağımsız yazıyorum. Zaten Part 1'in PS5'teki performansı da grafiğe oranla iyi değildi.
Mesela Demon's Souls Remake'i PC'ye getirseler, en azından şu ana kadarki en iyi tessellation detayını görmüş olurduk. Sorunlu bir port bile olsa, o detay seviyesini 4K@120 FPS'de falan deneyimlemeye değerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 de aldığıö RX580 in bile 8GB belleği vardı. O dönemde çıkan orta üst karlar hep öyleydi. 6 sene geçmiş hala çoğu kart 8gb. 8'in üstüne çıkmak için çok yüksek model almak ve bir kamyon para vermek gerekiyor.
-
Oyun bende donuyor ve menüye bile gelmeden çöküp kapanıyor sorunu nasıl çözebilirim ? Fixi yaptım olmadı ~
Bu mod baya işe yarıoyor diyorlar. Eski kartlarda özellikle başarılı denilmiş.
nexus mods :: the last of us part i
Loading Time and Slow Texture Loading FIX (NVIDIA) (LOW VRAM TOO)https://www.nexusmods.com/thelastofuspart1/mods/14?tab=files -
Önceki mesajımda Steam Deck ve sağlam sayılabilecek bir sistemle tecrübeleri paylaşmıştım.
İlginç şekilde çok daha dandik bir sistemde oyun daha sorunsuz oynanıyor. 4820K, 32 GB DDR 3 ve RX 6600 ile varsayılan ayarlarda oyun akıcı çalıştı. Tabi henüz başlardayım ve onca sorundan sonra ufak tefek gecikme gibi sorunları göz ardı ediyorum, yoksa halen sorunsuz denemez.
Oyun beklediğim gibi bu arada, bildiğin konsol oyunu işte. Sony fanboy abartmalarıyla ünü arşa çıkmış.
-
1.0.1.7 güncellemesi gözüktü bugün yayınlarlar mı acaba.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Nisan 2023; 10:50:38 > -
RX 580 8 GB ile orta ayarlarda oynuyorum . zaman zaman takılmalar oluyor o a oyun bozuk olduğu için. kart halen çok sağlam
-
Hddye kurdum ssddde yer yok diye ondan mı oluyor acaba. Oyuna ilk girişteki yükleme ekranı bildiğin 15dk sürüyor
Hocam SSD'de bile yavaş açılırken HDD kurmak intihar
-
neil druckman denen çapsız hırsız oadan buradan fikir araklayan birisinden fazla bir şey beklememek lazım. oyunu çok seven gitsin 1 hafta ps5 kiralasın . bu kadar eziyete değmez. 600 TL verip alanlara üzülüyorum
-
https://twitter.com/i/web/status/1641943183826509825
https://twitter.com/i/web/status/1641952524478578689
The Last of Us Part I PC oyuncuları: Bazılarınızın beklediğiniz Naughty Dog kalitesini yaşamadığınızı biliyoruz. Ekibimiz, beklediğiniz ve hak ettiğiniz kalite düzeyine ulaşmasını sağlamak için şu anda bazılarınızın oyunu deneyimlemesini engelleyen sorunları çözmek için çok çalışıyor.
PC'de The Last of Us Part I için fare kontrollü kamera hareketindeki titreme, bazı çökmeler ve daha fazlasını ele alan bir düzeltme Salı günü yayınlanacak. Ek düzeltmeler içeren daha büyük bir yama, hafta içinde dağıtılacak.
Oyuncuları ayrıca en son Nvidia, AMD ve Intel grafik sürücülerini kullandığınızdan emin olmaya teşvik ediyoruz. Ekibimiz ve Iron Galaxy'deki özel ortaklarımız, beklediğiniz harika The Last of Us Part I deneyimini sunmak için bilinen sorunları araştırmaya ve ele almaya devam edecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X