Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.069
Cevap
57
Favori
121.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme gelip ram tüketimi ciddi oranda azalsa bile bu oyun bugüne kadar ps den pc gelen diğer oyunların aksine low da oynanmaz gibi duruyor. Bazı videolara baktımda Low da texture kalitesi diğer oyunların aksine baya kötü görünüyor. 90 yılların sonu 2000 başlarındaki oyunların kalitesinde duruyor texture kalitesi en düşük ayarlarda gördüğüm kadarıyla.

• Antene bak ya oyun konsolda oynanırmış. Adama 4080 li sistem versen, ps5 i camdan aşağı atacak haberi yok. Daha iyisini görmediği için en iyisi o sanıyor, yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30fps oyun oynayıp buraya oyun konsolda oynanır falan yazıyor... Tam bir ezik, ne diyim ben bunlara gülüyorum sadece muhattap almamak gerek.

• x3x kullanıcısına yanıt

Muhtemelen dediğin gibi ram ve cpu etki ediyordur hocam bilhassa ram oyunlarda sistem gereksinimleri artıyor birde donanim satislarinida arttırma gayreti var oyun yapımcılarında sonuçta donanım üreticileri ile birbirlerine bağlantılılar

5600x kullanıyordum memnundum 3080 ile yine ps nin Spiderman çıktığında daha önce karşılaşmadığım bir şekilde darboğaz olunca x670e nin anakart ve o zaman ram fiyatları çok pahalı olunca mümkün olan en az maliyetle am4 soket için oyun amacli bu işlemcisine geçtim

• PearBear kullanıcısına yanıt

hayatımda duyduğum en saçma şey , kusura bakmayında bu basıl bir düşünce şeklidir anlamakta zorluk çekiyorum , yani oyunun nerde ne şekilde hangi araçla oynanacağını söylemek size mi kalmış , oyun bir platforma çıktıysa ve insanların da bir seçme şansı varsa herkes istediğini seçmekte özgür , bu arada last of us ın pc ye sorunlu bir şekilde çıktığı su götürmez bir gerçek ama gerekli yama çıktığında en üst performansla pc de oynanabiliyor olacağı gerçeğni (siz isterseniz tüm gemilerinizi yakın ) değiştirmeyecek.hadi kolay gelsin

• hwmania kullanıcısına yanıt

Ben dört ay önce 32gb sistem güncellemesi yaptım, buna GOW pc çıktığında karar verdim. Artık benim için 16gb ram devri kapanmıştır, herkese git 32gb al diye diretiyorum.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    High aşağısı çok kötü görünüyor. Resident Evil 4’de çok daha iyi grafikte çok daha az vram gerek duyuyor.
    RAM 32, Vram en az 12 olması lazım.
    Low hele o kadar kötü ki; en fazla 1gb vram tüketmesi lazım ama o bile 5 sınırında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Cyberpunk'ın optimizasyon iyi değildi ama asıl sıkıntı bug'lar ve oyunun kendisiydi. TLOU ise bilgisayarı bozacak neredeyse. İşlemcinin, ekran kartının ve ramlerin allah yardımcısı olsun. Mining yaparken bu kadar zorlanmıyor PC.

İşin trajikomik yani PS3 EMU ile çok çok daha rahat oynanıyor oyun. Güncelliğini kaybetmemiş ve remake'e ihtiyacı olmayan bir oyuna remake yap (ki buna da remake denmez residen evil'lar varken) sonra 70 dolar/600 tl para çek, üstüne pc'yi bozsun. Daha büyük nasıl bir rezalet olabilir ben bilmiyorum. Fiyatından remake'ine, oradan portuna her şeyi rezalet.

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt

Vurdu GOL oldu🤣

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

İlerde sistemimi değiştirebilirsem en yüksek Vram olan kartı almaya çalışacağım. Değiştirebilirsem dedim çünkü bilgisayar donanımlarım geldiği fiyat seviyesini düşününce bu pek olasılıklı görünmüyor.

Şuan tek umudum yapmakta olduğum ve yapacağım yağlı boya resimleri satabilirsem onlardan gelecek paralarla yeni bilgisayar almak olabilir. Gerçi bulunduğum şehirde alıcı bulmamda zor iş o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Nisan 2023; 17:10:39 >
  • Oyun hakkında hiçbirşey bilmiyordum keşke diziyide izlemeseymişim sürükleyicilik yok bu yüzden. Diziden sonrasıda varmı oyunda?

• speedycihan kullanıcısına yanıt

bakalım bende ramlerimi satabilirsem 2x8 gb 3200 mhz 16 gb var yerine 32 gb 3600 mhz cl16 yapıcam üstüne ekleyip

• ozr2pkr kullanıcısına yanıt

Burası PC başlığı artist. Sen git kutu başlığında takıl hade! Buralara gelip troll mesajlar atıyorsun sonra oynanış falan muhabbeti yapma bari komik durumaa düşüyorsun. Sen git ps5 kadar küçük kutu dünyanda mutlu ol.

Not: bir pc sahibi.

Ya birader 500 dolarlık tenekeni amma abarttın be her mesajın sonuna bir ps5 sahibi yazıyor hayattaki tek başarın ps5 sahibi olmak mı senin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haziran 5 gibi çıksaydı test süreci göre iyişleştirme olur yada olduğu gibi piyasaya kakalarlardı.

Dİzi göre çıkış hızlandırmışlar

• Trakyacopy T kullanıcısına yanıt

Bir de yazmışlar ki "Farkındayız, BAZILARINIZDA oyun ile alakalı sorun olmuş".......

• Bu oyun kasıtlı bu şekilde çıkarıldı bence. Millete vrami yüksek ekran kartlarını dayatıyorlar zorla. Yoksa bir allahın kulu da mı açıp bakmadı bu oyuna sorunlu mu sorunsuz mu diye.

Rezillik elinde böyle isim yapmış bir oyun var o da tarihe en berbat optimizasyona sahip oyun olarak geçti.

Oyun bu haldeyken oyunun kendisiyle ilgili konuşacak mevzu olma şansı yok.

Burada kimse oyun ayarları, güncellemeli ve donanım sıkıntıları hakkın keyfi sebeplerle konuşmuyor. Adamlar o kadar rezil şekilde oyunu çıkardılar ki insanlar bu konuları mecbur kalıp konuşuyor.

Sadece oyunun kendi hakkında konuşulmasını çok istiyorsan seni burada kimse zorla tutmuyor. Ps 5 başlığına gidip orada oyun hakkında istediğin kadar konuşabilirsin.

• YigitAI-DevFromFactory kullanıcısına yanıt
    Benim ssdde açtıgım sanal bellek 10gbtı yükseltmem daha mı iyi olur? En az 32 gb olması lazım diyosunuz.
    Dün 2.5 3 saat oynadıgım halde crash yemedim 16gb ramle.zaten 16200mbtı da geçmedi ayrıca 10gb sanal bellek var. Fpsye katkı sağlar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.