Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.057
Cevap
58
Favori
118.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ryzen 5 2600 ve rtx 2060 ile bu oyunu indirip oynamaya değer mi ? Boşu boşuna indirmek istemiyorum sıkıntı olursa diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Low'da oynarsın da grafikler çöp oluyor o şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun şu an install ediliyor. Birazdan aranıza R5 1600 ve RX580 8 GB ile katılacağım  sonuçları yazarım

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

sinir krizi geçirmeye hazır ol

• R5 5600 rx 6800xt de 45-50 FPS ultrada oldu.oyun yavas yavaş oturmaya başladı sanırım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki aksamdir sorunsuz oynadigim oyun ucuncu aksamda crash yemeye basladi iyi mi. vram mi doluyor napiyor donup oyundan atiyor. Ultraya cektigim bir iki ayar vardi ama onlar da cpuya yukleniyor zaten. Kapatacagim simdi yarin o ayarlari higha cekip dlss acacagim fps limitini de kaldiracagim bakalim nolacak.

• asko56 kullanıcısına yanıt

hocam 2560x1080 çözünürlük ve orta grafik ayarlarında sorunsuz gibi şu an. ama yüklemeler çok uzun sürüyor. ana menuden oyuna girene kadar 3 dk fln bekledim resmen. bu arada gölgelendirmeler yükleniyor diyor %5 de halen  

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt

R5 3600 -16gb ram ve rtx 2060 var bende de, orta low karışımı oynuyorum genelde 60 dan aşağı düşmüyor fakat görüntü çamur gibi

• Ps3 te bitiren ben nerde gizli yer nerde ana yol vs hepsini biliyorum ilk defa oynayanlara karışık geliyor haliyle

• Ryzen 5 5600 32gb ram Rx6700 10gb 20 saatte ana hikaye ve Left behind bitirdim tabii bunun 2 saati Shader derlemesi sürdü yani Ortalama 18 saat Bitirdim Oyunu, Çok sevdim The last Of us Part 1 Oyun düzelsin Tekrar +NewGame Yapıp Oynayacağim kesinliikle, Part 2 Merakla çıkmasını bekliyorum, Benim için Oyunda en can sıkıcı Olan ise Oyun'da Belli bir yere gelince Yükleme ekranı Çıkıp birkaç dakika beklemem Oldu Umarım bu sorunu Güncellemeler iler çözülür Yoksa çok can sıkıcı bir durum, Bir diğer sorun ise Oyuna başlayacağim zaman'ki yükleme ekran cidden M2 ssd Yüklü Olmasına rağmen geç açılıyordu Oyun,Bunlar dışında Oyunda beni rahatsiz eden pek birşey Olmadı tabii Optimizasyon Kötü Ultra ayarlar'da Birkaç Grafik ayarlarını Yüksek çekip FSR açıp anca Oynayabildim,

Mart Ayı içinde Rx5600xt'den RX6700 10GB modeline geçtim The last of us part 1 sayesinde Yeni aldığım ekran kartım aldığım Gün eskidi, Umarım tez zamanda bu Oyunun sorunlarını çözerler çünkü çok fazla istiyorum tekrar Oynamayı, The last Of us bana çok güzel 2 Gün yaşattı Part 2 Umarım sorunsuz birşekilde bu yıl Son bahar gelmeden PC'ye gelir.

• Bu oyun cidden çok Felaket çıktı optimizasyon mu oda ne kıvamında bence hiç uğraşmamışlar gibi

• Ya ben bu ND'yi anlamıyorum. Ne diye gidersin de kendi firman içinde optimizasyonu hallettirmez de dışarıya yaptırırsın, hadi yaptırdın gidipte neden daha önce zıçıp batıran firmaya yaptırırsın. Akıl tutulması mı yaşıyorlar anlamıyorum... Hem diziden hem de oyundan fazla para kazanmak uğruna böyle zortlarsın işte ND umarım akıllanırsın da o Neil denen dallamayı kovarsın şirketten. Ama nerdeeee...

• GSACS G kullanıcısına yanıt

o neil denen narsist kendini bi zk zanneden dallamaya ben de feci ayarım.

• Acaba gelmiş geçmiş en kötü port olabilir mi  

Hogwarts Legacy için de eleştiriler hep olumsuzdu, ben 3 farklı sistemle sorunsuz oynayınca bu oyundaki problemleri de mi abartıyorlar diye düşündüm. Ancak yazılanların fazlası var eksiği yok.

Steam Deck üzerinde tamamen oynanamaz halde oyun. Siyah ekran, oyundan atma, cihazı resetleme ne ararsan var.

12700, 12 GB 3080 ve 32 GB Ram'li sistemdeyse sinematikler donuyor, altyazılar kayboluyor, sesler animasyonlardan geride geliyor.

İlk izlenimler çok çok çok kötü.

• Bu böyleyse part 2 çıktığında minimum 64gb ram, rtx5090 ekran kartı filan isterler herhalde 🤮😃

• expander_ kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu düzeltemezlerse part 2 zor çıkar ve bu oyundaki sıkıntıyı tamamen gidermeleri zor görünüyor. Neden dersen açıkladı sistem gereksimlerine göre 4gb ekran kartları en düşük ayarda da olsa oyunu oymalı. Onu düzeltmeleri pek imkan dahilinde değil gibi. 5.11 GB Vram isteyen oyun bir anda nasıl 4 GB Vram ister hale gelecek merak ediyorum. Söz ettiğim 5.11 vram'i de ekran ölçeklendirmesiyle çözünürlüğü 1280x720 den daha da düşük yaparsan istiyor. Normal çözünürlükle ekran ölçeklendirmesi sonucu çözünürlük aynı olursa istediği vram miktarı 5.35 GB filan.

Bu oyunu 4gb 970 gtx ve üstü kartların en kötü low da 720p ile 30 fps açması lazımdı. 1050 gtx kartım var oyun benden tüm ayarları en kısık ayara aldığımda 5.11 GB Ram istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 31 Mart 2023; 23:11:37 >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Hiç bi sıkıntı yaşamıyorum ama 16gb rami geçiyor, sanal bellek 15 25 gb arası birşey yapmak lazım ssdden bence.hogwarts için arttırmıştım daha önceden

• evohan kullanıcısına yanıt
    Psolibs dosyasını sil.tekrar oyunu aç.bekle bitene kadar.sonra gir oyuna
    Dosya oyun klasöründe

• Oyun kötü değil ama oturunca bir 3 saat kesintisiz oynadığım oyunlar gibide değil beklentim o yöndeydi yarım saat oynayıp kapatıyorum merdiven taşımak yoruyor yada ayağımızdan asıldığımız halata mermi işlememesi yada bir adım atıp yola devam edebilecekken sinematik ile aşağı düşüp yol bulmaya çalışmak.

Oyunun 4gb boyutundaki shader cache dosyası ekran kartı sürücüsünün ilgili cache klasöründe oluyor sadece psolibs klasöründe değil.

Amd kartlar için C:\Users\K.ADI\AppData\Local\AMD\DxcCache klasöründe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Nisan 2023; 16:41:38 >
  • GSACS G kullanıcısına yanıt

portu iron galaxy yapmış lafı aldı başını gidiyor oyun çıktığından beri. ben de reddit ve twitterda bunun aksine oyunu nd'nin portladığını iron galaxy'den de küçük bir ekibin destek verdiğini okudum.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.