Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuon

Yeni trailer düştü

https://www.youtube.com/watch?v=LSEFq2uF5Lw&feature=youtu.be

Puhahaha. REZALET!
  • : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UpTheIrons kullanıcısına yanıt
    Önce R2 ye bas sonra yaklaşan adama sessizce yaklaşman gerekiyor sonra üçgen e basıp kareye basacaksın ama üçgene basma olayına hızlı basacaksınız.Daha ileriki bölümlerde kıkırdayanlar var.Onlar daha zor

• Zombimsi şeylerden nefret ederdim. Bu oyunu o yüzden biç sevmemiştim. Sonunda bu inadımdan vazgeçtim ve oynadım. Harikaydı ya. Anlatılmaz yaşanır vallahi Ellie kızım oldu resmen. Oynarken efsane değil diyordum. Çok abartmışlar diyordum. Oyun bitti ve dedim bu oyunsa diğerleri ne?

Efsaneydi. Herkes oynamalı bu oyunu. Takırdayanların tadına bakmalı. Sonu sezon finali gibiydi. Yeni sezonu merakla bekliyorum.

• dönüşmüş yaratık görünce joel

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU)  '14 HAZİRAN'
  • Hocam. Crackli ps3 (multiman) de oynuyorumn External hdd den oyunu yükledim. Açığım zaman en başta sağ aşağıda last of us yazan ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım

• Ya bende sporların olduğu yükleniyor yazan yerde %96.89 da kaliyo. 2 gün önce aldım oyunu ikinci el ve şimdiye kadar sorunsuzdu otele kadar geldim. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Havacılık bağımlısı

Hocam. Crackli ps3 (multiman) de oynuyorumn External hdd den oyunu yükledim. Açığım zaman en başta sağ aşağıda last of us yazan ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım

Orijinal oyun alman lazım.
  • Havacılık bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Letgo da 20tl'ye kutulu ilan gördüm isterseniz bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 30 Haziran 2017; 21:43:1 >
  • sıfır almıştım güzel oyun bitirdim meraktan online kodunu da hesabıma girip online oynadım diye hatırlıyorum ama şimdi satmayı düşünüyorum oyunu alan arkadaş kodu kendi hesabında girip oynayabilir mi ?
  • Arkadaşlar goty versiyonu var bende.

Asıl oyunu bitirdim , left behind dlcsini oynamak istediğimde 29,99 tl diye gözüküyor satın almamı istiyor

Goty versiyonda dlc içinde değil mi yani ücretsiz bir şekilde diskten oynamam gerekmez mi?

Ne yapmam lazım cd key var hiç kullanmadım onu mu girmek lazım ? Lütfen yardım edin ocağınıza düştüm

Bu arada oyun süper olmuş normal zorlukta bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Arkadaşlar goty versiyonu var bende.

Asıl oyunu bitirdim , left behind dlcsini oynamak istediğimde 29,99 tl diye gözüküyor satın almamı istiyor

Goty versiyonda dlc içinde değil mi yani ücretsiz bir şekilde diskten oynamam gerekmez mi?

Ne yapmam lazım cd key var hiç kullanmadım onu mu girmek lazım ? Lütfen yardım edin ocağınıza düştüm

Bu arada oyun süper olmuş normal zorlukta bitirdim

Kodu girmelisin.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 25 Ağustos 2017; 3:4:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oyundu be.Bittikten sonra Left Behind ı bitirdim arkasından.Oda guzeldi.Naughty Dog bu işi biliyor ya
  • Az önce oyunu 2. kez bitirdim , ilk oynadığımda normalde bitirmiştim şimdi zorda bitirdim

Normale göre zorda daha az silah cephane ve malzeme buluyorsunuz ayrıca düşman sayısı da daha az

Normal seviyede oyun resmen aksiyon oyununa dönüyor silah ve cephane bol olduğu için

Bu oyun için en ideali sanırım afetzede seviyesi olacak , çünkü zorda bile alev silahı sayesinde oyunun sonlarında pek zorluk çekmedim

• quote:

Az önce oyunu 2. kez bitirdim , ilk oynadığımda normalde bitirmiştim şimdi zorda bitirdim

Normale göre zorda daha az silah cephane ve malzeme buluyorsunuz ayrıca düşman sayısı da daha az

Normal seviyede oyun resmen aksiyon oyununa dönüyor silah ve cephane bol olduğu için

Bu oyun için en ideali sanırım afetzede seviyesi olacak , çünkü zorda bile alev silahı sayesinde oyunun sonlarında pek zorluk çekmedim

Afetzede modu ideal gayet ama uğraştırıyor. Gerçekçi modunda yaralandığında sağlık paketi bulamadığında bölümler geçilmiyor neredeyse. Oyun çok cimri davranıyor verdiği mermi 3'ü geçmiyor. Oyunu ezberletiyor anca öyle geçmene izin veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

quote:

Az önce oyunu 2. kez bitirdim , ilk oynadığımda normalde bitirmiştim şimdi zorda bitirdim

Afetzede modu ideal gayet ama uğraştırıyor. Gerçekçi modunda yaralandığında sağlık paketi bulamadığında bölümler geçilmiyor neredeyse. Oyun çok cimri davranıyor verdiği mermi 3'ü geçmiyor. Oyunu ezberletiyor anca öyle geçmene izin veriyor.

Gerçekçi modunda save point azmış yani öldüğümüzde baya geriden başlatıyormuş , bu durum olmasa yine oynanır

Oyunda zorluk seviyesi artıkça düşmanların yapay zekası artıyor sanırım çünkü zorda oynarken takırdayanlara arkadan yaklaşırken farkına vardıkları sahneler oldu ayrıca bir yerde saklanırken koşucular görüp üzerime saldırdılar

Oyunun en güzel tarafı oynanabilirlik çok iyi , eğer stratejik şekilde oynarsanız yani akıllıca hareket ederseniz hiç ölmezsiniz

Ben istiyorumki düşmanlar acımasız ve yapay zekası yüksek olsun bu da sanırım en uygun afetzede seviyesi , save point az olmasa gerçekçi modu da olabilirdi

Afetzede modunu heyecanla merak ediyorum, yakın bir zaman diliminde afetzede modunda başlayacağım . Özellikle yapay zekayı merak ediyorum

Bu oyun tam arşivlik oyun olmuş , afetzede de bitirdikten sonra dolaba koyarım , her sene bir kere oynarım

• quote:

quote:

quote:

Gerçekçi modunda save point azmış yani öldüğümüzde baya geriden başlatıyormuş , bu durum olmasa yine oynanır

Oyunda zorluk seviyesi artıkça düşmanların yapay zekası artıyor sanırım çünkü zorda oynarken takırdayanlara arkadan yaklaşırken farkına vardıkları sahneler oldu ayrıca bir yerde saklanırken koşucular görüp üzerime saldırdılar

Oyunun en güzel tarafı oynanabilirlik çok iyi , eğer stratejik şekilde oynarsanız yani akıllıca hareket ederseniz hiç ölmezsiniz

Ben istiyorumki düşmanlar acımasız ve yapay zekası yüksek olsun bu da sanırım en uygun afetzede seviyesi , save point az olmasa gerçekçi modu da olabilirdi

Afetzede modunu heyecanla merak ediyorum, yakın bir zaman diliminde afetzede modunda başlayacağım . Özellikle yapay zekayı merak ediyorum

Bu oyun tam arşivlik oyun olmuş , afetzede de bitirdikten sonra dolaba koyarım , her sene bir kere oynarım

Hocam ben gerçekçilikte başladım ilk açtığımda ama zorluğu düşürmek zorunda kaldım. Aşırı can sıkıyor. Bir bölümü en az on kere oynatıyor eğer walktrough izlenmez ise. Save olayını sizden duydum başıma gelmedi hiç oynadığım bölümlerde. Eğer öyleyse daha zor olur oynamak. Yapay zeka çok iyi yanına yaklaştırmıyor takırdayanlar. Belli mesafeye girildi mi öpücük alıyorlar boyundan.

Ama oyun harbiden efsane. 3. kez oynuyorum ben ve hala zevk alıyorum.Yıldırmadı hiç. Bu oyun gelecekte de çok oynanır.

• quote:

quote:

quote:

İki defa gerçekçide bitirdim. Çok fazla zorlandığım yerler olmamıştı. Mermi ve can yönünden epey kısıtlı olduğumuz için son derece stratejik oynamak gerekiyor. Mesela pitsburg, baraj, lakeside(ellie) sinirleri hoplatan yerlerdi.

Genel olarak takırdayan,koşucu,izci ve şişkinlerin yapay zekası çok iyi olmuş. Gerçekten farksız. Koşucuya ufaktan gözüksen seni görüyor. Aynı şekilde takırdayanlar içinde oldukça sessiz olmak gerekiyor. Sanırım bu oyunda gizlilik kullanırken yaşadığım stres ve gerilimden 10 kilo ter atmışımdır

Yapay zeka olayının normal düşmanlar içinde aynı olmasını isterdim. Uzaktan bile görülebilmemiz lazımdı. Ama işi o kadar ileri götürmemişler. Sadece yakın mesafede fark edilme eşiğimiz daha hızlı oluyor. Birde tek kurşuna herkesi öldürebiliyorsun tabii aynı şekilde bizde tek kurşuna gidiyoruz :))

Save olayıda bahsedildiği gibi tam kanserlik. Öldüğünüz an hoop baştan sarıyor... Bazen çileden çıkarttığı doğrudur...

Neyse, gerçekçi zorluğu last of us deneyimine bambaşka bir kapı açıyor. Kesinlikle en az bir kere oynanmalı...

• 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.