Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar multiplayer'a girmek istediğimde burda kalıyor ne yapmam lazım beklemek mi lazım fazla bekledim olmuyor diye çıkarttım diski:

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU)  '14 HAZİRAN'

yardım edin lütfen
  • yeni aldım goty sürümünü bakalım neymiş şu oyun :D
  • oyunu satmak istesem içindeki online kod u girip bi kaç online oynadım başka hesapta çalışır mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

oyunu satmak istesem içindeki online kod u girip bi kaç online oynadım başka hesapta çalışır mı acaba ?

Kutulu sürümünden çıkan online kod tek kullanımlık. Eğer oyunu satarsan alan kişi multiplayer modunu oynamak isterse ayrıca para vererek PS Store'dan online kod almak zorunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

yeni aldım goty sürümünü bakalım neymiş şu oyun :D

senin yerinde olup oyuna ilk defa başlamayı çok isterdim, nasıl beğendin mi oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

quote:

senin yerinde olup oyuna ilk defa başlamayı çok isterdim, nasıl beğendin mi oyunu?

çok fazla oynamadım bir mesajı attığım gün bir de bugün biraz oynadım gerçi hikaye tam olarak ne kadar uzun bilmiyorum işte en son
    tess öldü acaba hikayenin % kaçı bitti?Sen biliyor musun
    .Baya güzel oyun ortam efektler o hayatta kalma hissi.Tek sıkıntım sürekli yumruk yumruğa kapışmak zorunda kalıyorum kurşun bulmak çok zor.En faza 12 kurşunum oldu şu vakte kadar :D Ama harni hak ediyormuş o kadar övgüyü oyun bitmesin istiyorum

• quote:

quote:

quote:

çok fazla oynamadım bir mesajı attığım gün bir de bugün biraz oynadım gerçi hikaye tam olarak ne kadar uzun bilmiyorum işte en son
    .Baya güzel oyun ortam efektler o hayatta kalma hissi.Tek sıkıntım sürekli yumruk yumruğa kapışmak zorunda kalıyorum kurşun bulmak çok zor.En faza 12 kurşunum oldu şu vakte kadar :D Ama harni hak ediyormuş o kadar övgüyü oyun bitmesin istiyorum

oyunun %20 lerinde olman lazım saat olarak 14-15 saat sürüyor, oyunda mermi sıkıntısı fazla olduğu için sessiz ilerleyip boğarak yada çaktırmadan bulaşmadan ilerleyebilirsin..

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Benim gibi de yapma çogu yerde silah kullanmadan ilerlemiştim oyunun sonu geldiginde kullanmadıgım birçok silah vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

oyunu satmak istesem içindeki online kod u girip bi kaç online oynadım başka hesapta çalışır mı acaba ?

Kutulu sürümünden çıkan online kod tek kullanımlık. Eğer oyunu satarsan alan kişi multiplayer modunu oynamak isterse ayrıca para vererek PS Store'dan online kod almak zorunda.

cevap için teşekkürler. online bir kere girdim kodu baktım çıktım . Bilseydim hiç girmezdim, gerçi hoş satıp satmayacağım da belli değil oynayamıyorum da duruyor öyle oyun , single olanı bitirdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunun %20 lerinde olman lazım saat olarak 14-15 saat sürüyor, oyunda mermi sıkıntısı fazla olduğu için sessiz ilerleyip boğarak yada çaktırmadan bulaşmadan ilerleyebilirsin..

ah ah güzelim oyun bitiyor
    en son işte hospital yolundayım tünelden yeni çıktım oradaki takırdayan ve koşucuları halledip ama bu sefer hissediyorum oyun bitiyor galiba mükemmel oyundu.
    adamlar oyunda her yeri her detayı yapmış her delikten ayrı bir teçhizat falan çıkıyor.İnsanın sindire sindire oynaması gerek böyle bir oyunu.Yallah koştur vur öldür oynanmıyor bu oyun.Efsane oyun bitiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Temmuz 2016; 15:31:56 >

• Beyler güncelleme yaparken PS3 kendini yeniden başlatıyor. Çözümü nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda R2 ile ateş etme şansımız varmı?
  • Ps4 versiyonunda var diye biliyorum

• ya şimdi geç de olsa bu oyunla tanışmam hiç de iyi olmadı...bana bu oyunun oynadıktan sonra PS3 platformunda hangi oyun beni bu kadar heyecanlandırıp, tutkuyla oynamamı sağlayabilir..? bir hayırsever arakadaş varmı bana bu konuda destek olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

ya şimdi geç de olsa bu oyunla tanışmam hiç de iyi olmadı...bana bu oyunun oynadıktan sonra PS3 platformunda hangi oyun beni bu kadar heyecanlandırıp, tutkuyla oynamamı sağlayabilir..? bir hayırsever arakadaş varmı bana bu konuda destek olacak?

Maalesef kardeşim bu oyunun bıraktığı etki hiç bir oyunda yok.Yinede tavsiye olarak Beyond Two Souls'u söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

ya şimdi geç de olsa bu oyunla tanışmam hiç de iyi olmadı...bana bu oyunun oynadıktan sonra PS3 platformunda hangi oyun beni bu kadar heyecanlandırıp, tutkuyla oynamamı sağlayabilir..? bir hayırsever arakadaş varmı bana bu konuda destek olacak?

O kadar da abartmayın yahu. Oyun serüveniniz son bulacak yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 4 Ağustos 2016; 14:47:26 >
  • Oyunları last of us ve diğerleri olarak ayırman lazım yoksa oyunculugu bırakabilirsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

God of War 4 gelsin başka birşey istemem.

O da geldi ama 5 yıl gecikmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

SANTA MONİCA - GOD OF WAR 4

BİLİZZARD - DİABLO 3

HİDEO - MGS 5

STARCRAFT GHOST

hayır ağlamıyorum gözüme zaman kaçtı
  • Yeni trailer düştü

Serhat Ercanyoutube
    The Last Of Us 2 New Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=LSEFq2uF5Lw&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.