Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikleri düşürme modunun linkini atarmısınız ? HD4650 kullanıyorum ve kasma sorunum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

Elemanı uzaya göndermiş dev güldüm baya

• 1-riftende yüz değiştiren eleman ne işe yarıyor, sabıkamız silinsin diye yüz değiştirdik ama halen herkes tanıyor.
    2-windhelmde ulfrcle adamın sarayında rahatça konuşuyorum kahyasıyla ortak davaya giriyorum ama muhafızlar sürekli seni tanıdım deyip yakalıyorlar rüşvetle salıyorlar,suç falanda işlemedim bunu düzeltmenin yolu nedir,kralın dostuyken muhafızın düşmanı olmak nasıl bir iş
    3-thalmor daveti görevinde hapisten çıkardığım eleman "beni bul ödeşelim" demişti,o kimdir nerden bulurum?
  • Oyunun başlarınd çok stres oluyordum perk verme açısından.diyordum ne kadar çok skill var hangi birine gideceğim diye şimdi 31 level oldum taşlar yerine oturmaya başladı.100 level olana kadar rahatça giderim bütün skilllere.
    Yeni başlamış olanlar stres yapmasın boşuna :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

Grafikleri düşürme modunun linkini atarmısınız ? HD4650 kullanıyorum ve kasma sorunum var.

Bilen yokmu ?
  • quote:

quote:

Grafikleri düşürme modunun linkini atarmısınız ? HD4650 kullanıyorum ve kasma sorunum var.

Bilen yokmu ?

quote:

IcyTea Lemon
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/5641/?

Bundan cıkan dll dosysını Skyrim klasörünün içine at

2-http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/12801/?

Bundan cıkan dosyaları bir klasörün içine cıkar. Daha sonra exe ye tıkla, yukardan skyrim dizinini seç (kendi seçiyo ama yanlışsa sen seç) daha sonra alttan starta bas bekle, o işlem yapıcak, done yazısı cıkana kadar elleme. Done çıktıgında bas bitti. Launcher ı açtıgında tekrar senin için video ayarlarını yapcak kendin istersen video ayarlarını tekrar değişirsin.

IcyTea Lemon'dan alıntıdır.
    Ben de epey bir işe yaradı.Yalnız kurduktan sonra ekran kartını otomatik olarak tanımadı oyun.Benim oyun içi ayarlarım aynen şöyle;
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Sisli bölgelerde Morthal gibi mesela FPS 23-24 arası genel olarak 35-60 arası.
    Sistem özellikleri;
    pentium e5500 dual core 2.8
    4 gb ddr2 800mhz ram
    nvidia 9800 gt green edition
    wd 1 tb green edition.

Son olarak ENB yükleyipte SS alan arkadaşlara; olum çok zalimsiniz laa.Bizim sistemler kaldırmıyor öyle modları

Not:Decal Doku Kalitesini Yükseğe de ayarlayabiliyorum ama yapmamaya karar verdim.Sonuçta oyunun kabul edilir seviye de grafiği sahip olup,akıcı olması benim için daha önemli.

Not 2:Bu mod grafikleri düşürmüyor;artık render algoritmasını mı değiştiriyor,napıyor bilmiyorum ama önceden daha kötü özelliklerde oynuyordum.Modu yüklemeden önce bu grafik ayarları çok düşük seviyelerdeydi.Şimdi çok daha iyileşmiş şekilde.Örnek vermek gerekirse Çizim seviyesi 2-3 ayarlarında iken şimdi 7 gibi çok yüksek seviyelere çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 12 Ocak 2014; 3:04:19 >

• Arkadaşlar 29-30'lu levellerden sonra oyun zorlaşıyor mu yoksa bana mı öyle geldi? Çok çok rahat öldürdüğüm yaratıklar oyunun zorluğunu değiştirmediğim halde beni terletmeye başladılar.
  • quote:

quote:

Bilen yokmu ?

AntiFREEZE performance patch 9 ENBSeries
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/2531/?
    Gigantic Skyrim FPS Performance Patch

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaşlar 29-30'lu levellerden sonra oyun zorlaşıyor mu yoksa bana mı öyle geldi? Çok çok rahat öldürdüğüm yaratıklar oyunun zorluğunu değiştirmediğim halde beni terletmeye başladılar.

sen level atladikcs dusmanlarda guclenir

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Vay anasını ben de diyorum niye hiç ejderha çıkmıyor karşıma diye.

meğer akçay daki ilk ejderha kesme görevini yapmak lazımmış.ben onu yapmadan bırakıp yan görevlere yönelmiştim.şimdi oyunun havası bir değişik oldu.

abi demin iki ejderha birden geldi bana. biri blood digeri normal

• quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

quote:

Arkadaşlar 29-30'lu levellerden sonra oyun zorlaşıyor mu yoksa bana mı öyle geldi? Çok çok rahat öldürdüğüm yaratıklar oyunun zorluğunu değiştirmediğim halde beni terletmeye başladılar.

sen level atladikcs dusmanlarda guclenir

Yok onu biliyorum da bir anda oldu bu dediğim olay.Yavaş yavaş değil yani pat diye güçlendi herkes. Ne oyunun ayarlarıyla oynadım ne de mod yükledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Arkadaşlar Türkçe yamayı korsan oyuna nasıl kurarım?
    SKYRIM Steam'dan otomatik indirmede sorun yaşayanlar için Türkçe yama kurulumu
    SKYRIM Türkçe yama kurulumu

İlk olarak oyununuzu 1. UPDATE'ten 13. UPDATE de dahil olmak üzere güncelleyin! Ardından kuruluma başlayabilirsiniz.

1-) Skyrim.TR.Yama.rar dosyası içindeki skyrimtryama.esp ve skyrimtryama.bsa
    dosyalarını ...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data klasörüne atın,

2-) ...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\Interface içindeki Translate_ENGLISH dosyasının yedeğini alın,

3-) Skyrim.TR.Yama.rar dosyası içindeki Translate_ENGLISH dosyasını ...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\Interface klasörüne atın.

4-) ...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\Strings dosyasının içindekilerin yedeğini alın

5-) ...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\Strings dosyasının içindekileri silin.
    Uyarı: Strings klasörünü silmeyin boş olarak kalması gerekiyor!

İŞLEM TAMAMLANMIŞTIR, BİR HATA YAPMADIYSANIZ VEYA OYUNUNUZDA BİR SORUN YOKSA TÜRKÇE YAMA SORUNSUZ OLARAK ÇALIŞACAKTIR.

SKYRIM'in KEYFİNİ ÇIKARIN! Enjoj

Anlatım tamamen bana aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 12 Ocak 2014; 7:11:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

quote:

quote:

Bilen yokmu ?

AntiFREEZE performance patch 9 ENBSeries
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/2531/?
    Gigantic Skyrim FPS Performance Patch

Eyvallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: patronaHALİL28

türkçe nasıl yapıyoruz bilgisi olan var mı

Orjinal ise steam atölye den indirebilirsiniz

eyw
  • Oyuna kızılMuhafız olarak başladım hangi yetenekte karakterimi geliştirmem gerekiyor bilgisi olan var mı arkadaslar
  • Arkadaşlar Parallax'ı kurabilen varmı?
  • Şu görevler hasta edecek beni.
  • quote:

egerkı zorlugu degıstırmezsen oyun zorlasmıyor tam tersı yaratıkların level atlaması senın guclenmenın yanında cok dusuk kaldıgı ıcın sen ıyıce god mod oluyorsun..bence senın statlarında armorlarında veya sılahlarında falan sorunlar olabılır..hangı sınıf armor sılahları vs kullandıgını yazarsan yardımcı oluruz..
  • The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

beyler kombinasyon nasıl olcak ? ve nerde anlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

beyler kombinasyon nasıl olcak ? ve nerde anlıyoruz.

MEKANIN ICINDE ETRAFTA BİR CLAW BULMUS OLMAN LAZIM ONUN ARKASINDA KOMBINASYON VAR.
  • 
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.