Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mike4peace
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.322
Cevap
126
Favori
1.621.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyuna 5-10 tane grafik modu kurdum fps düştü ama grafiklerde en ufak bi değişiklik yok nexus mod managerden aktif ettim modları başka bişey yapmam gerek mi ?
  • Thieves Guild de ki Karliah'ın sesine hasta olan bir tek benmiyim Tipi de düzgün olsa kesin evlenirdim onunla sesi muhteşem ya
  • arkadaşlar şöyle bir sorun başladı bende ne hikmetse.
    10 15 saniyede bir fps kameradan tps ye geçiyo.
    sinir oluyo insan tam aksiyonun ortasında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslaman

    Ya bende şöyle bir sorun var. Kapalı mekânlarda, böyle duvar diplerine doğru gidince veya bazı belli yerlere gidince oyunda nasıl diyeyim, böyle duraklamalar oluyor. FPS düşmüyor ama böyle mouse'u çevirince veya bir yere bakınca takıla takıla oynanıyor. Karakter o sorunlu yöne doğru mouse'u oynatmadan yürüdüğünde öyle bir sorun olmuyor. Mouse'u o belli yerlere gidip oynatınca oluyor ve oyun takılmıyor Sadece görüntü takılıyor. Çıldıracağım. Legendary edition aldım, bunda böyle oldu. Korsanını indirmiştim, onda açıyorum öyle bir şey olmuyor. Hayır yani sistemimle alakalı da bir sorun olamaz çünkü korsan verisyonda sorun yok. Ayrıca ben bundan önceki PC de bile çok rahat oynuyordum, kaldı ki şu anki PC eski PC'min bi 15-20 katı filan var.

    Türkçe yama olduğu için repair etmek istemiyorum steamden, çünkü büyük ihtimal dosyaları değiştirecek. Kaldı ki zaten neyi repair edecek ? Oyunu aldığım ilk günden var bu sorun. Daha bozulacak kadar oynamadım.

    Gittiğimde istisnasız olarak takıldğım 1-2 yere örnek vereyim. Mesela oyunun en başında, Helgen'e ejderha saldırısından sonra kaleye girip Advar ellerimizi çözüp "chestten giyecek bir şeyler bul" dediği yerde. Oradaki masaya ve chestlerin yanına gidince oluyor.

    Bana da cevap verin. Accık da ben güleyim.




  • Turkce yamayı yukledım fakat yarım yamalak nerdeyse yıne çoğunluk ıngılızce acaba ben de mı sorun var ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emmre129

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozguradam1

    arkadaşlar görevler ya da hırsızlık sırasında edindiğim kitapları satarsam herhangi bir negatif etkisi var mı?zira sürekli sütümde taşıdığım için başka ganimet tolayamıyorum.bu kitaplarla beraber ödüller ve notlar a var.bu oyunda bir depomuz yok mu eşyalarımız koyabilmek için.illa taşımak ya dasatmak mı lazım?


    Ev alarak kitapları sandığında saklayabilirsin ben bulduğum tüm kitapları evimdeki sandığa koyarım

    evi nasıl ve nerede satın alabilirim?bu arada kitapları satarsam herhang bir sıkıntı olur mu?
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Akcay ve vadikent den alabilirsin baska sehirde alinabiliyormu bilmiyorum.Akcay da golden claw gorevini yaparsan mevkibeyi sana ev alabilirsin diyor sende 5000 altin karsiligi yardimcisindan alabiliyorsun.Vadikent de 8000 altin diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ev konusunda keşfettiğim ufak bir hile söyleyeyim size.Riverwood'ta tüccarın kız kardeşinin mektup görevi var.Oradaki görevi elfin yararı olcak şekilde yaparsanız elf size follower olarak eşlik ediyor onunla yan görevleri yapın.lydia'yı yaver olarak almadan önce elfi kuytu bir yerde öldürün.Üstünden evinin anahtarını alın ayrıca size 100 gold gibi birde miras kalcak.Riverwood'taki evi bedavaya bu sayede sahip olabiliyorsunuz.
  • ne yaptın hocam nasıl kıydın ilk yoldaşına.

    ev isteyenler

    Build Your Own Home
    Legend of the Eagles N...
    Elysium Estate

    modlarını deneyebilirsiniz.
  • arkadaşlar daha 10 level'ım ve light armor ve duel wielding (çift kılıç) kasmaya çalışıyorum. lydia ya at falan aldık gidiyoruz.

    en zorun bir düşüğünde oynuyorum; arkadaş nereye dalsam canıma okuyorlar, şimdi bi kıryeleli çocuğu kurtarmaya gidelim dedik, mübarek haritanın eeeen doğusunda bi yer, tüm skyrim i geçiyorsun.

    bi kampa geldik ucube felan doğradık bi tane. yeminlilerin kampıymış. sen misin o kampa dalan? veriyolar şamarı ağzıma yüzüme.

    ya ben oynamayı bilmiyorum ya da her yere dalmamak lazım.


    not: türkçe çeviri harika çevirmişsin de, keşke kasabaların ve türleri çevirmeseymişsin. yeminli ne la?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flatronx

    Arkadaşlar ev konusunda keşfettiğim ufak bir hile söyleyeyim size.Riverwood'ta tüccarın kız kardeşinin mektup görevi var.Oradaki görevi elfin yararı olcak şekilde yaparsanız elf size follower olarak eşlik ediyor onunla yan görevleri yapın.lydia'yı yaver olarak almadan önce elfi kuytu bir yerde öldürün.Üstünden evinin anahtarını alın ayrıca size 100 gold gibi birde miras kalcak.Riverwood'taki evi bedavaya bu sayede sahip olabiliyorsunuz.

    Hocam o ilk yoldaşlar 5 para etmiyor.Morthal'da bir büyücü ve bir tank yoldaşı vardı onları tek geçerim :)
    Ücretleri iyi ama :)
  • Hocam ikisini birden NMM'en silmeme rağmen hala ateş bu şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flatronx

    24 mod ile bu seviyeye geldi dahada kasmıyacağım.Grafikler yüzünden görev yapmayı bırakıp dağ bayır ss almak için geziniyorum.Bu yüzden mod yüklemeden önce bir daha düşünün bence




    Kardeş senin imzandaki sistem benimkiden iyimi ben tam bilmiyorum benim sistemimde herhangi bi görsel mod yok yanlız aksiyon sırasında fps 25 30 arasında bilgisayar özelliği resimdede oyun ayarları var yardımlarınızı bekliyorum niye fps düşük acaba
    Asus n56vz-S4037
    İşlemci Tipi Intel Core i7 - 3.Nesil
    İşlemci Hızı 2.3 Ghz
    İşlemci ön belleği 6 MB
    İşlemci Modeli i7-3610QM
    İşlemci Veri yolu hızı
    Ekran boyutu 15.6 inç
    Ekran Tipi Full HD-1080
    Ekran çözünürlüğü 1920 x 1080 px
    İşletim sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit
    Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 650M + Intel HD Graphics 4000
    Grafik Belleği 2 GB
    Grafik Kartı tipi Harici Nvidia
    Disk Kapasitesi 750 GB
    Disk Rpm 7200 rpm
    Disk tipi SATA
    Bellek Hızı DDR3 1600 Mhz
    Bellek miktarı 8 GB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparator632 -- 12 Ocak 2014; 19:40:41 >




  • Bu zamana kadar assasin , warrior ve mage denedim ama en iyi build necromancerlar bu zamana kadar hic olmedim desem yeridir kimseyle birebir savasmiyorum direk ifrit cikariyorum sonra oldurdugum birini uyandiriyorum magarayi ve gorevleri bitiriyorum.Yanima yoldas da almadim hic cunku gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imparator632 kullanıcısına yanıt
    Sizin bilgisayariniz laptop arkadasin bilgisayari masaustu ayrica ayarlari yavas yavas dusurun mesela 8x yerine 4 yada 2 yapin olmazsa kapatin digerlerini dusurun en sonunda orta ayarlari bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoomKing kullanıcısına yanıt
    o kadar farkediyomuki yaw :D düşürmeme gerek yokki bu ayarlarda rahat oyunorum sadece mod yükliyebilirmiyim diye merak ettim
  • imparator632 kullanıcısına yanıt
    Mod yuklersen fps daha duser.21 fps altina duserse takilma hissi verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoomKing kullanıcısına yanıt
    anladım sağol kardeş bide oyunla ilgili birkaç sorum olacak ben wariorum abanoz set var üzerimde lvl 31 fakat çabuk ölüyorum çift elli kılıç kullanıyorum hep 83 olavak galiba lvli ağır zırhta 65 encantingmi basmam gerekiyor zırhlara sağlam olabilmem için ?
  • imparator632 kullanıcısına yanıt
    Tilsimlayi direk verirsen olmaz versen bile tilsimlaman gerek ise yaramasi icin.Bence tek el ve kalkan kullan olmadi tek el ve heal al biraz daha dayanirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WildDestiny

    Turkce yamayı yukledım fakat yarım yamalak nerdeyse yıne çoğunluk ıngılızce acaba ben de mı sorun var ?

    Bende de aynı sorun var, oyunum orjinal 8-9 mod yükledim ondanmıdır acaba diyorum..Mesela follower ile konuşurken ondaki konuşma seçenekleri hep ingilizce..
  • 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.