Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oradan gecebilmen icin elinde bir claw (türkçeye nasıl çevirmişler bilmiyorum, ama pençe olabilir) olmasi lazım. Çantana bak, ruby claw sappphire claw diamind claw gibi bri claw varsa onu incele, cismin arkasinda gerekli kombinasyon yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redguardlar oyuna başlarken one handed skiline +10; alteration, archery, block, destruction ve smithinge +5 bonus veriyor. Ancak bu bonuslar senin nasıl bir karakter oynamak istediğini pek etkilemez. Yani bu bonusların açığını kapatmak çok kolay. O nedenle hangi skilleri geliştirmek istediğin sana kalmıştı

Ha ama kişisel fikrrimi sorarsan oyunda okçuluk bana çok zevkli geldi. Oblivionda okculuk cok başarısızdı ama skyrimde gercekten o tadı yakalamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ysgramor

Oradan gecebilmen icin elinde bir claw (türkçeye nasıl çevirmişler bilmiyorum, ama pençe olabilir) olmasi lazım. Çantana bak, ruby claw sappphire claw diamind claw gibi bri claw varsa onu incele, cismin arkasinda gerekli kombinasyon yazıyor

yok dostum. yukardaki doğru kombinasyonu bilmek gerekiyor. pençe otomatik çıkıyor zaten(yada üstümde vardır bilmiyorum).. etrafta kombinasyonun yazdığı bir kağıtta bulamadım... Biraz daha arayalım bakalım
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Çantanda o pençe var ya, gir çantana o pençe incele, hani yakından bakabiliyorsun ya eşyalarına o şekilde bak. Üzerinde yazıyor göreceksin

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 12 Ocak 2014; 12:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: Ysgramor

yok dostum. yukardaki doğru kombinasyonu bilmek gerekiyor. pençe otomatik çıkıyor zaten(yada üstümde vardır bilmiyorum).. etrafta kombinasyonun yazdığı bir kağıtta bulamadım... Biraz daha arayalım bakalım

örümcekten kurtardigin bi adam var o senden kaciyodu sende onu olduruyosun onun üstünde kombinasyon yazan pençe. sende büyük ihtimal almissindir çantana bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Envanterinde o altin penceye gel yandan pencenin resmi cikacak alt alta 3 tane yuvarlak var onlarin icinde semboller var onlari dogru yerlestir acilir.

• evohan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sweetfx'i deneyeceğim. bir şey sormak istiyorum resimlerde gördüğüm kadarıyla fps 59'a sabitlenmiş durumda oyun 60 fps'de stutter denen sorunu yaşatıyor. bunu nasıl 59'a sabitledin acaba?
  • Merhabalar ben bir görevden sonra vampir oldum da ama pek sevmedim gunduz gucu dusuyor gece de buyuleri pek kullanmiyorm zaten redguardim poision direnci de gerekli degl benm var zaten. Nasil tekrar insan olurum ? Vampirlikten kurtulus var midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

teşekkürler hocam sweetfx'i deneyeceğim. bir şey sormak istiyorum resimlerde gördüğüm kadarıyla fps 59'a sabitlenmiş durumda oyun 60 fps'de stutter denen sorunu yaşatıyor. bunu nasıl 59'a sabitledin acaba?

Stutter update lerle giderilMişti bende oyun için dende vsync açık

• Arkadaşlar Enhanced Light And FX ve Ultimate HD Fire Effect de yüklü olmasına rağmen durum böyle. Daha önce hiç böyle olmamıştı, oyunu silip tekrar yükledim modları vs.
    Modları aktif ettim deaktif ettim ama hep bu şekilde:

Lütfen yardımcı olun.

• Oyunda şehir içlerine girince fps nalları dikiyor bir önceki oyun olan oblivion dada cok fps düşerdi gıcık ediyor insanı haritada gezerken ani takılmalar vs oyunu silmeme sebeb oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 12 Ocak 2014; 14:03:13 >
  • ejder doğanmıyız biz şimdi ?
    Birde realvision öğretirmisiniz kuramadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksel_ozt

Arkadaşlar Enhanced Light And FX ve Ultimate HD Fire Effect de yüklü olmasına rağmen durum böyle. Daha önce hiç böyle olmamıştı, oyunu silip tekrar yükledim modları vs.
    Modları aktif ettim deaktif ettim ama hep bu şekilde:

Lütfen yardımcı olun.

2 moddan sadece birini kurdiğerinin bütün dosyalarını sil bir biriyle uyumlu olmaya bilir.

• Bir hana girdim, oyunun başları.
    Yanlışlıkla büyü yaptım, han sahipleri sürekli bana saldırıyor, erkek olanı öldürüyorum ama kadın ölmüyor, gücü azalsa da büyü kullanıp yeniden güçleniyor, ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bir hana girdim, oyunun başları.
    Yanlışlıkla büyü yaptım, han sahipleri sürekli bana saldırıyor, erkek olanı öldürüyorum ama kadın ölmüyor, gücü azalsa da büyü kullanıp yeniden güçleniyor, ne yapabilirim?

büyük ihtimalle ilerde görevimiz olan bayanı öldürmeye çalışıyorsun ne kadar uğraşırsan uğraş ölmez o eğer çok ilerlemediysen yeniden başla bence öyle her önüne gelenede saldırma

• İşte sıkıntı bu arkadaşlar.İlk bir kaç mod yüklediğimde hiç birşey olmamıştı sonra bir kaç mod daha yükleyip oyuna girdim.Gözlerin etrafında ışıklar çıkıyor kötü gösteriyor.Bütün modları sildim yine çare olmadı.Acaba aynı sorunu yaşayan oldu mu ? showracemenu den karakterimi tekrar yapıyorum gözde sorun olmuyor ama ilk adımdan sonra eski halini alıyor.?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    bazı karakterleri öldürmek mümkün olmuyor. çünkü ileride görevlerde kullanılabilen karakterler olabiliyorlar, o yüzden oyun onları keyfi olarak öldürmeye izin vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

İşte sıkıntı bu arkadaşlar.İlk bir kaç mod yüklediğimde hiç birşey olmamıştı sonra bir kaç mod daha yükleyip oyuna girdim.Gözlerin etrafında ışıklar çıkıyor kötü gösteriyor.Bütün modları sildim yine çare olmadı.Acaba aynı sorunu yaşayan oldu mu ? showracemenu den karakterimi tekrar yapıyorum gözde sorun olmuyor ama ilk adımdan sonra eski halini alıyor.?

Aynı sorun bende de var, ama benim 2 ayrı save dosyası var bi diğerinde bozuk gözler aynı bu şekil, büyük ihtimal save dosyalarımız mok yoluna gidiyor modlar yüzünden

• arkadaşlar görevler ya da hırsızlık sırasında edindiğim kitapları satarsam herhangi bir negatif etkisi var mı?zira sürekli sütümde taşıdığım için başka ganimet tolayamıyorum.bu kitaplarla beraber ödüller ve notlar a var.bu oyunda bir depomuz yok mu eşyalarımız koyabilmek için.illa taşımak ya dasatmak mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar görevler ya da hırsızlık sırasında edindiğim kitapları satarsam herhangi bir negatif etkisi var mı?zira sürekli sütümde taşıdığım için başka ganimet tolayamıyorum.bu kitaplarla beraber ödüller ve notlar a var.bu oyunda bir depomuz yok mu eşyalarımız koyabilmek için.illa taşımak ya dasatmak mı lazım?

Ev alarak kitapları sandığında saklayabilirsin ben bulduğum tüm kitapları evimdeki sandığa koyarım
  • 
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.