Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onlarca grafik modu yükledim aktif ettim data filesta da tik var nexus mod managerda da. ama görüntüde en ufak bi değişiklik yok oyun içinde de aktif etmem için bişey mi yapmam gerek ?
  • Orijinalden alıntı: In My Remains

Sistemini yazarmısın ?

Sistem imzamdaki donanımlar bayada eski ama dediğim gibi 30fps bu grafiklerde kapatınca enbyi 50-60fps arası oynuyor.
  • Orijinalden alıntı: Flatronx

Orijinalden alıntı: In My Remains

Sistemini yazarmısın ?

Gözümden kaçmış sanırım imzan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 11 Ocak 2014; 19:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

24 mod ile bu seviyeye geldi dahada kasmıyacağım.Grafikler yüzünden görev yapmayı bırakıp dağ bayır ss almak için geziniyorum.Bu yüzden mod yüklemeden önce bir daha düşünün bence

gerçekten harika görünüyor. hangi modları kullandın ? tr ile uyumlularmı ?

• Nexus klasöründeki modlar bunlar .Bunlar dışında manual olarak realvision ve hd texture pack towns kurulu.Extra kurduğum birkaç mod daha vardı ama unuttum onları.
  • quote:

30fps bu grafiklerde ve oynanabilir seviyede. Oyun içinde shift + f12 yapınca enb kapanıyor 50-60fps oluyor.Görev yapmamamın nedeni grafiklere takılıp kalmam.

Hocam modlar Türkçe modu etkiliyormu? Etkilemiyorsa modlarin isimlerini alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

30fps bu grafiklerde ve oynanabilir seviyede. Oyun içinde shift + f12 yapınca enb kapanıyor 50-60fps oluyor.Görev yapmamamın nedeni grafiklere takılıp kalmam.

Hocam modlar Türkçe modu etkiliyormu? Etkilemiyorsa modlarin isimlerini alabilirmiyim?

Burada yazıyor.

• quote:

24 mod ile bu seviyeye geldi dahada kasmıyacağım.Grafikler yüzünden görev yapmayı bırakıp dağ bayır ss almak için geziniyorum.Bu yüzden mod yüklemeden önce bir daha düşünün bence

daha dur bakem çok gideri var bu modların biraz daha gamma verirsen daha iyi olur senin için , dof uda kapatabilirsin arka plan daha net olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Ocak 2014; 20:15:18 >

• Düzgün bi dof bulabilmek için çok uğraştım bokeh dof,realvision dof ve hatta dynavision bile kullandım.Ama en sonunda Skyrim Visual Immersion kullanmaya karar verdim combat interior ve object anlamında en iyisi bu bence.
  • Bunlarda benden gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Bunlarda benden gelsin.

Atlayacan yüzecen buz gibi suda

• Mod listemi vermeyi unutmuşum dostlar işinize yarar belki.

• quote:

Bunlarda benden gelsin.

Harika bir görüntü.Ama bende kasar.

• görüntüler şahane de nasıl bir sistemde oynuyorsunuz siz. hd7770 de enb deneyeyim dedim tek o mod olmasına rağmen kart can çekişti. modsuz 60 sabit fps oynuyorum ultra seviyede.
  • Arkadaşlar Yardimci Olacak biri varmi. Kuzeyli Olarak Karakter yarattim. Kişhisar Görevine Ciktim . Donma büyüsünü Nasil elde Edecegim Bilgisi olan varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Vallaha bu oyunun buglarından bıktım şimdide esbern ile konuş görevindeyim adamı buldum konuştuğum zaman adamdan ses çıkmıyor sadece altyazı var neyse adamla konuştum kapı var bir tane oynayanlar bilir açması için ikna ettim kilit sesleri geliyor e tuşuna basıyorum kapı açılmıyor kaldım ortada nasıl açılacak bu kapı? kilit açma sesleri geliyor sonra tık yok e tuşuna bassamda açılmıyor adam hemen içeri gel ve olanları anlat diyor bana ama kapı açılmıyor

galiba oyunu zororetten indirdin? yoksa bu kadar bug olması acayip bi durum

• Birde Mzulf Hangarinda Oraya Girerken Üsten İsik Süzmesi inmiş olmasi Lazim.
    Bütün Videolara baktigimda herkes oraya geldiginde İsik süzmesi oluyor ben girdigimde Hicbir hareket Yok Bug olabilirmi ?
    not :Skyrim Oyuncusuyum Diyebilecek Biri Benimle İletişime gecebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Ocak 2014; 21:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Vallaha bu oyunun buglarından bıktım şimdide esbern ile konuş görevindeyim adamı buldum konuştuğum zaman adamdan ses çıkmıyor sadece altyazı var neyse adamla konuştum kapı var bir tane oynayanlar bilir açması için ikna ettim kilit sesleri geliyor e tuşuna basıyorum kapı açılmıyor kaldım ortada nasıl açılacak bu kapı? kilit açma sesleri geliyor sonra tık yok e tuşuna bassamda açılmıyor adam hemen içeri gel ve olanları anlat diyor bana ama kapı açılmıyor

galiba oyunu zororetten indirdin? yoksa bu kadar bug olması acayip bi durum

Ne zorrenti arkadaşım oyunum orjinal bahar indirimlerinden steamden almıştım ayrıca sorunu çözdüm esbern dedenin konuşma sorunu yüzünden oluyormuş sound dosyasını indirip dataya attım çözüldü

• quote:

Bunlarda benden gelsin.

depth of detail'i kapatabiliyorsam bana verir misin ismini

• ENBoost nasıl yükleniyor arkadaşlar bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.