Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe oyuna yeniden başladım ve "Redguard" bir karakter açtım , smithing kasacam bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: newokca

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: newokca

alt+tab yapmayı dener misin
    benimki de bazen o ekranda kalıyor,masaüstüne düşüp oyuna dönünce açılıyor

Oyun masa üstüne dönmüyor zaten. Korsan indirdiğim skyrim daha sorunsuzdu Şimdi oyunu komple silmek zorunda kaldım steam'den tekrar indircez.

donan ekranlar için mod yapmışlar

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/46465

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suraz -- 10 Ocak 2014; 1:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar evlilik hakkında bir sürü yazı okudum ama olmuyor.o kolye yı taktım bütün kadınlarla konuşuyorum ama evlilik ile ilgili bir seçenek gelmiyor.nerede hata yapıyorum. Ama görev de hiç ilerlemedim akçay a geldikten sonra onunla alakası var mı

Herkesle evlenemiyorsun. Sana en basit olanını anlatayım.
    Ysolda ile evlenmek için;

İlk olarak Akçay daki Ysolda adındaki kadına yardım etmen gerekiyor. Mamut dişi isteyecek. Devlerin olduğu yerde Mamut vardır git öldür al dişini ver hatuna.
    Sonra amulet of mara takılı halde tekrar Ysolda ile konuş. Benimle ilgileniyor musun vs diye bir seçenek çıkacak. Seç ve onayını al.
    Sonra Riften (Unuttum TR deki adını. Haritadaki en sağ en alttaki şehir) e git. Oradaki tapınakta bir süre sonra düğünün olacak.

Maaaaaalesef evlenmede BUG olabiliyor (Mesela bende olmuştu Xbox'ta oynarken) Bug şöyle; Sen evleneceksin diye halkta geliyor tapınağa. Hepsi aynı anda kapıdan geçtiği için üst üste binme oluyor ve herhangi biri ölebiliyor ve bu yüzden düğün iptal oluyor...... Umarım başına gelmez

Güldüm :D trajikomik bir bugmuş. evlendim sonunda oh be. Evide döşedik.günlük 300 500 altında veriyor kazancından iyi oluyor.:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 2 ufak sıkıntım var.
    1.resim şu anda koyamıyorum ama birkaç mod yüklemiştim yükledikten sonra karakterimin gözünden falan ışıklar çıkıyor :( başına gelen var mı? Modları kapatıp giriyorum yine aynı.farklı bir karakter ile oynuyor kardeşim onda yok mesela.

2.büyücüler konseyi ne girmem için korku büyüsü yapmam lazım öğrendim ama efsun yetmiyor.20 30 saniye efsun yükselten iksir arıyorum.iksi satan yerler neresi var? :(:(

• quote:

Arkadaşlar 2 ufak sıkıntım var.
    1.resim şu anda koyamıyorum ama birkaç mod yüklemiştim yükledikten sonra karakterimin gözünden falan ışıklar çıkıyor :( başına gelen var mı? Modları kapatıp giriyorum yine aynı.farklı bir karakter ile oynuyor kardeşim onda yok mesela.

2.büyücüler konseyi ne girmem için korku büyüsü yapmam lazım öğrendim ama efsun yetmiyor.20 30 saniye efsun yükselten iksir arıyorum.iksi satan yerler neresi var? :(:(

1-)Bütün esp leri kaldırsan bile esp olarak yüklenmeyen modlarda var.Bir tane göz rengi için veya ona benzer bişey yüklemişsindir ondan olmuşdur.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/13722/?

şunu krumayı dene bi var olan dosyalarla değişmesi gerekiyor çözemezsen yaz.

2-)Eğer mana full iken bile yetmiyorsa o büyü senin seviyenin üstünde demektir..

şimdi çıkıcam yarın bakabilirim cevap yazarsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Arkadaşlar 2 ufak sıkıntım var.

1-)Bütün esp leri kaldırsan bile esp olarak yüklenmeyen modlarda var.Bir tane göz rengi için veya ona benzer bişey yüklemişsindir ondan olmuşdur.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/13722/?

şunu krumayı dene bi var olan dosyalarla değişmesi gerekiyor çözemezsen yaz.

2-)Eğer mana full iken bile yetmiyorsa o büyü senin seviyenin üstünde demektir..

şimdi çıkıcam yarın bakabilirim cevap yazarsan.

Cevabın için çok sağol.şimdi bakamıyorum ama yarın ilk iş deneyeceğim.inşallah düzelir.

Şöyle söyleyeyim ben Archer karakterim var o yüzden yetmiyor :)ama başka bir yan görevin anahtarı için oraya girmem lazım.artık iksir Satan yerlere bakacağım.kapıda ki büyücüye gıcık oldum içeri almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 10 Ocak 2014; 1:56:41 >

• Normal skyrimi dlc siz 2 karakterle oynamıştım daha önce.Biriyle tüm ana görevleri ve çoğu önemli güzel geti götür işi olmayan yan görevleri bitirmiştim.Geçen gene heveslendim 100 e yakın irili ufaklı mod kurdum bunları kurmak kontrol etmek silme yeniden kurmak gibi işlemler tam 4-5 günümü almıştır.Mod kurmanında kendine göre bir çekiciliği bağımlılığı var yani Neyse sonuç oyunun ana tasarımından uzaklaşmadan tepeden tırnağa görsellik ve içerik dolu olarak, ilk oynadığımdan 20 kat daha güzel bir skyrime adım attım(gerçi modsuz hali tam bir çöp aslında oyunun ama altyapı sağlam :) ).Ama arkadaş oyun tam bir zaman sömürücü bir görev yapayım su zindanı temizleyip çıkayım görevi geri vereyim kıyafeti zırhı deneyeyim derken bile 3-4 saat gidiyor hemde hiç anlamıyorsunuz zamanın nasıl geçtiğini.Gerçek hayatı unut skyrimde yaşa yani.Üstüne birde frostfall,gerçekçi ihtiyaçlar ,skyre gibi oyunu geniş yönden etkileyen modlarda olunca oyun tam bir sanal fantazi dünya simülasyonu oluyor .Oyuna tekrardan başlama amacım dawnguard dragonborn paketlerini oynamaktı ama gene oynayamadan silmek durumunda kaldım.Demek istediğim oynarken fazla kaptırmamak lazım bu oyuna yoksa oyun zamanınızdan çok fazlacana kapıyor

• Gorthol kullanıcısına yanıt
    15 gündür saç traşı olmaya gidecem...

Legendary versiyonunu almadığım için biraz pişman oldum.artık büyük indirimler zamanında tamamlarık :)

• Ya bu arada sormadan edemicem.ben hiç ana görev yapmadım.en son akçaya geldim mevkibeyi ile konuştum öyle kaldı.full yan görev yapıyorum kendimi tamamen geliştirince devam etmek istiyorum. Bu durum sıkıntı yaratır mı acaba? Oyun dengesi falan bozar mı? Ana görevler de en Zora alacağım.şimdilik zor da oynuyorum

• Görevlerde gideceğimiz yeri nasıl kolayca bulabiliriz ? Bunun için mod falan varmı ? Bazı görevlerde çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

Görevlerde gideceğimiz yeri nasıl kolayca bulabiliriz ? Bunun için mod falan varmı ? Bazı görevlerde çıkmıyor.

Şu ana kadar yaptıklarım görevlerin hepsi haritada görünüyordu.ufak tefek bir kaç tanesi hariç.mesela ne gibi.

• quote:

quote:

Görevlerde gideceğimiz yeri nasıl kolayca bulabiliriz ? Bunun için mod falan varmı ? Bazı görevlerde çıkmıyor.

Şu ana kadar yaptıklarım görevlerin hepsi haritada görünüyordu.ufak tefek bir kaç tanesi hariç.mesela ne gibi.

Bitki toplama vb. gibi görevlerde.
  • quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim şeyi yazmışsın.artık onuda kendin hallet her şey mod mod mod olmaz yani :):)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim şeyi yazmışsın.artık onuda kendin hallet her şey mod mod mod olmaz yani :):)

Zor oluyor ama

• Beyler bu oyundaki atlar ne ayak böyle? Atıl kurt demişim gibi 10km ötedeki düşmana dört nala koşup saldırıyorlar.Onu da geçtim utanmadan ölüyorlar bir de. Defalarca kendi atımın etini yemek yemek zorunda kaldım boşa gitmesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 10 Ocak 2014; 7:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

ya bu riften de yani vadikentte louis letrush diye bi adam var nerde görse saldırıyor üstüme manyak gibi. sinir oldum bu bi bug mı yoksa görev yapınca filan düzeliyormu bi bilen varsa yardım etsin lütfen aziz dostlar

Öldür Ölmüyorsa da
    http://www.youtube.com/watch?v=LcFiTUTgfFo
    O bir Bug aslında. Durduk yere saldırması. Benimde başıma gelmişti. Çözümü hilesiz olarak (yanlış hatırlamıyorsam) o adamın yanında T ye bas ve 24 saat bekle. Kendiliğinden düzeliyordu ve sana saldırmayı bırakıyordu.
    Olmadı videodaki komudu gir tamamdır

saolasın kardeş 24 saat bekleyince düzeldi kafası bozuk

Ne demek. Aynı sorun bende de olmuştu ne kadar iğrenç bir durum olduğunu biliyorum

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar evlilik hakkında bir sürü yazı okudum ama olmuyor.o kolye yı taktım bütün kadınlarla konuşuyorum ama evlilik ile ilgili bir seçenek gelmiyor.nerede hata yapıyorum. Ama görev de hiç ilerlemedim akçay a geldikten sonra onunla alakası var mı

Herkesle evlenemiyorsun. Sana en basit olanını anlatayım.
    Ysolda ile evlenmek için;

İlk olarak Akçay daki Ysolda adındaki kadına yardım etmen gerekiyor. Mamut dişi isteyecek. Devlerin olduğu yerde Mamut vardır git öldür al dişini ver hatuna.
    Sonra amulet of mara takılı halde tekrar Ysolda ile konuş. Benimle ilgileniyor musun vs diye bir seçenek çıkacak. Seç ve onayını al.
    Sonra Riften (Unuttum TR deki adını. Haritadaki en sağ en alttaki şehir) e git. Oradaki tapınakta bir süre sonra düğünün olacak.

Maaaaaalesef evlenmede BUG olabiliyor (Mesela bende olmuştu Xbox'ta oynarken) Bug şöyle; Sen evleneceksin diye halkta geliyor tapınağa. Hepsi aynı anda kapıdan geçtiği için üst üste binme oluyor ve herhangi biri ölebiliyor ve bu yüzden düğün iptal oluyor...... Umarım başına gelmez

Güldüm :D trajikomik bir bugmuş. evlendim sonunda oh be. Evide döşedik.günlük 300 500 altında veriyor kazancından iyi oluyor.:D

Yemek te alabiliyorsun haberin olsun. +15 sağlık, büyü ve direnç yenileyen bir yemekti, pek hatırlamıyorum. Bayaaadır eve uğramıyorum
    Çocuk evlat edin çocuk ama bir tane. İkisi baş belası oluyor. Benım evlatlık kız eve tilki getirdi. Oğlan tahta kılıçla bana saldırıyor

• Patch atınca savim gidermi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    hocam o mundar olmuştur. yenmez eti. kendin kesmen lazımdı
  • 
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.