Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11201121112211231124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freqX

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Su oyunu o kadar cok oynamak istiyorumki AMA laptop 3gb ram ve 5450 ekran karti kaldirmaz dediler hic bulasmadim simdi bide turkce Yama cikdi

Daha kötü sistemle bile oynarsın bence.

O ekran kartı 1GB ve 64bit olan model sanırım. (ATI Radeon HD 5450) Çekirdek ve bellek hızı da çok yüksek değil (900Mhz-650Mhz). Onda Skyrim oynamak pek elverişli olmaz. Belki grafik modlarıyla olabilir. Onda da görselden çok taviz vermesi gerekir.
  • türkçe yamayı geçen kurdum baştan oynamaya başladım
    ırkı breton seçtim. yıkım mage şeklinde oynuyacam.

Tr yamada hoşuma gitmeyen özel isim olan şehir isimlerinin çevrilmiş olması hani onlar çevrilmese daha iyiymiş.Ha birde bütün kitaplarda çevrilmiş onlar çevrilmesede olurmuş bilmiyorum tek tek o kitapları okuyan varmı acaba ??
    Tabii ne olursa olsun emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzeeeggg

Arkadaşlar çoğu sorununuz cevabı bethesdaturk'te var. Bazı şeyleri pm atarak yada soru sorarak yazmayın googleda bile rahat bulabileceğiniz rehberlikler var.

hocam konsoldan bir aslan yada kurt yaparak onu nasıl yanımıza follower yapabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Arkadaşlar Türkçe yamayı korsan oyuna nasıl kurarım?

Bazı forum sitelerinde vardı sanırım.

• Şu görev yüzünden halisünasyon görmeye başladım diye oyuna 1 hafta ara vermiştim. Hala hatırladıkça gülerim. Sizde rastlarsanız tırsmayın benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

Şu görev yüzünden halisünasyon görmeye başladım diye oyuna 1 hafta ara vermiştim. Hala hatırladıkça gülerim. Sizde rastlarsanız tırsmayın benim gibi.

Ne varki bu görevde az önce bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: xloader

boy derken boyu farklı ırkların fps ekranında aynı yerden yükseklikte olmasını kastediyosun heralde? buna dair bi mod gördüğümü hatırlıyorum ama isminin ne olduğunu inan hatırlamıyorum. eğer benim söylediğim/söylemeye çalıştığım şeyi söylüyosan var ama araştırman lazım.

@Fuusrodah: normal karakter ekranının dışında showracemenu'den yararlanırsan skill ve statlarının mundar olması gibi bi tehlikesi de var tabii :D

O kadar teknik demiyorum bildiğin boy işte FPS değil ama TPS ekranında fark ediyor Dark elf ve High elf arasında belirgin boy farkı var mesela Moda gerek yok bir arkadaş yukarıda bilgi vermişti denedim ben oluyor. Konsola player.setscale (0 ve 99999 arası bir değer ver. Standart değer 1) yazınca boyu uzuyor. Elinle ejder yakalayacak büyüklüğe ulaşıyorsun o derece

Karakter ırkı değiştirince evet oyundan atma ya da bazı kayıplar söz konusu oluyordu ama en son güncelleme ile o sorun kalktı diye biliyorum (Emin değilim)

Boya göre yürüme hızı değişiyor ama sadece Orc ve High Elf'ler için. En hızlı yürüyen ırk High Elf, sonra Orc'lar, sonra diğer karakterler. Önceki oyunda, Oblivion'da bu fark çok daha barizdi, boy farkı da fazlaydı zaten, Wood Elf'ler ufacıktı, High Elf'ler yine hızlı yürüyordu.

Bir de bir karakter varmış oyunda, o karakter en hızlı yürüyen imiş. Oynanan bir karakter değildi, NPC idi de hatırlayamadım, aylar önce merak edip oyunun her şeyini öğrenmeye çalıştığım dönemlerdeydi, zaten okumayı ve öğrenmeyi severim, şehirler arası yolculukta okurdum bol bol.

• akşam kafamda bir sürü soru vardı buraya yazıcam şimdi tek tük geliyo aklıma iyimi

aklıma gelenleri sorayım arkadaşlar.
    şimdi bazı görevler var işte 20 tane çiçek topla gibi.şimdi bu görev haritada nerede bulacağımı göstermiyor şans eseri denk gelirse alıyosun.
    aldığımız bir görevide iptal etme şansımız da yok sanırım oyunda ?
    görevin birinde bug vardı bana çantadaki nottan adamın yerini öğrenmem lazım ama çantanın içinde not yok.allahtan code ile hallettim tamamladım görevi.
    şimdi aklıma gelenler bunlar.
  • Başka hangi modları yüklemeliyim? DLC' lere nasıl giriyoruz, ana ekranda dlc menüleri göremedim.
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Ocak 2014; 18:54:40 >
  • Beyler çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Az önce elektrikler kesildi ve son 2-3 saattir oynadığım kayıt gitmiş. Nasıl geri getirebileceğimle ilgili yardım edebilecek olan varmı ? Bu arada oyun orjinal steam'den.

Edit: Çözdüm sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho62 -- 9 Ocak 2014; 19:02:47 >
  • yan görevler ile ana görevleri birbirinden nasıl ayırabilirim?ana göreleri yapmadan önce yan görev yaparak levelimi yükseltmek istiyorum
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben şimdi büyücüyüm Fakat armor veren elbiseler giysem bu sorun teşkil eder mi ? Mesela normalde cübbe ve elbseyi kumaştan giyiyorum mana arttırdığı için. Fakat ayakkabı ve kollukta mana veren itemler olmadığı için armorum artsın diye yüksek armorlu takıyorum. Bunun bir dez avantajı var mı ? Karakteri yavaşlatıyor mu ? Yoksa sadece ağırlık mı yapıyor çanta da ? Yani giysekte giymesekde birşey fark ediyor mu ? Birde bildiğiniz büyücü yapma rehberi var mı ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

yan görevler ile ana görevleri birbirinden nasıl ayırabilirim?ana göreleri yapmadan önce yan görev yaparak levelimi yükseltmek istiyorum

esc basın sol sütte görevler var oradan istediğiniz görevi aktif edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

yan görevler ile ana görevleri birbirinden nasıl ayırabilirim?ana göreleri yapmadan önce yan görev yaparak levelimi yükseltmek istiyorum

oyuna yeni başladım şu an herhangi bir görev almadım.escye bastığımda ana görevler yan görevler diye iki ayrı menü mü var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Başka hangi modları yüklemeliyim? DLC' lere nasıl giriyoruz, ana ekranda dlc menüleri göremedim.

Ekstra bir menü yok. Oyun içine yeni haritalar ve içerik ekleniyor. Türkçe çevirisi ne bilmiyorum ama Ulak isminde biri olabilir o sana haber verecek. Dragonborn DLC sinde de hiç tanımadığın, görmediğin tipte kıyafet giyinmiş iki kişi seni soracaklar sana ve saldıracaklar..
    Kısaca DLC ler oyuna ekleniyor, senin ekstradan bir new game vs demene gerek yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

oyuna yeni başladım şu an herhangi bir görev almadım.escye bastığımda ana görevler yan görevler diye iki ayrı menü mü var?

hayır bütün görevler bir arada duruyor fakat anlarsınız zaten hangisi ana görev hangisi yan.misc. yazan görevler var türkçeye nasıl çevirlmiş bilmiyorum diğer diye çevrilmiş olabilir. ama onun dışında mesela dark brotherhood gibi görevler ana görevlerle aynı sırada duruyor. biraz oynayın sıkıntı kalmaz.

• quote:

Görevin insminin yazılı olduğu yerde farklı simgeler oluyor.
    Ejder simgeli yan şekiller varsa onlar ana görev. Örnek olarak;
    http://www.teamplayergaming.com/attachments/game-discussions/6943d1327016495-skyrim-finished-main.jpg.att
    Resimde DRAGONSLAYER yazan yazının sağında ve solunda iki ejder simgesi var. Bunlar ana görevin simgesi.
    Diğer görevlere bak o simge farklı olacak. Bazıları miscellaneous bazıları Deadric görevleri vs.. Ona göre o simge değişiyor.

• quote:

quote:

quote:

Su oyunu o kadar cok oynamak istiyorumki AMA laptop 3gb ram ve 5450 ekran karti kaldirmaz dediler hic bulasmadim simdi bide turkce Yama cikdi

O ekran kartı 1GB ve 64bit olan model sanırım. (ATI Radeon HD 5450) Çekirdek ve bellek hızı da çok yüksek değil (900Mhz-650Mhz). Onda Skyrim oynamak pek elverişli olmaz. Belki grafik modlarıyla olabilir. Onda da görselden çok taviz vermesi gerekir.

Grafikle oynayıp düşmek aslında çok umrumda olmaz çünkü bu tür oyunlarda benim tek derdim hikaye, kısacası grafiğe çok bakmam , fakat bir site vardı ismi aklıma gelmedi şimdi orda oyunu seçip bilgisayarımın oynatıp oynatmayacağına bakdığımda oynatmaz demişdi o yüzdende hiç denemedim, bu arada ekran kartını yanlış yazmışım bilgisayarımın tüm özellikler bunlar grafiklerde oynama yapsam oynatırmı oynatmazmı kafam karışdı şimdi ?

Marka & Model DELL Inspiron 15R Dizüstü Bilgisayar
    İşletim türü Intel® Core™ i3 -350M işlemci (2.26 GHz, 3MB Cache)
    İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Bellek kartı aygıtı 3GB DDR3 1333Mhz
    Ekran boyutu 15.6"
    Ekran çözünürlüğü 1366x768
    Grafik kartı 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Başka hangi modları yüklemeliyim? DLC' lere nasıl giriyoruz, ana ekranda dlc menüleri göremedim.

hocam dlc leri sana veriyor görev olarak 3 tane dlc var yanlış bilmiyorsam.zaten görürsün görevlei alınca dlc isimlerini.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Grafikle oynayıp düşmek aslında çok umrumda olmaz çünkü bu tür oyunlarda benim tek derdim hikaye, kısacası grafiğe çok bakmam , fakat bir site vardı ismi aklıma gelmedi şimdi orda oyunu seçip bilgisayarımın oynatıp oynatmayacağına bakdığımda oynatmaz demişdi o yüzdende hiç denemedim, bu arada ekran kartını yanlış yazmışım bilgisayarımın tüm özellikler bunlar grafiklerde oynama yapsam oynatırmı oynatmazmı kafam karışdı şimdi ?

Marka & Model DELL Inspiron 15R Dizüstü Bilgisayar
    İşletim türü Intel® Core™ i3 -350M işlemci (2.26 GHz, 3MB Cache)
    İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    Bellek kartı aygıtı 3GB DDR3 1333Mhz
    Ekran boyutu 15.6"
    Ekran çözünürlüğü 1366x768
    Grafik kartı 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470

Buyur o bahsettiğin site;
    http://systemrequirementslab.com/cyri
    Grafik takıntın yoksa belki low mod lar var doku vs yi düşüren onları deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 9 Ocak 2014; 19:33:26 >

• 
Sayfa: önceki 11201121112211231124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.