Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, gece ananın verdiği görevlerin bir sonu yok mu? oyundan soğuttu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

arkadaşlar, gece ananın verdiği görevlerin bir sonu yok mu? oyundan soğuttu yav

Bıraktım ben yapmıyorum
  • ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    15-20 kişiyi doğradım ama hala görev veriyor gına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: goksel_ozt

Arkadaşlar şuanki enb modundan kurtulmak için oyunu kaldırıp, Steam'in içindeki Skyrim klasörünü silip tekrar kursam oyunu temizlemiş olur muyum?
    NMM'yi açtığımda tüm modlar aktif durumda olacaktır, tüm modlar yeni oyunda da direk aktif olacak mıdır yoksa tüm modları silip tekrar yükleyeyim mi?

http://wiki.step-project.com/Guide:Make_Skyrim_Vanilla_Again

şurdakileri uygularsan oyun vanilla haline getirebilirsin.Gösterilen dosyalar dışındaki herşeyi siliceksin.

Peki data klasörün ün modsuz halini bilen varmı update ler dlc ler hariç her modu manuel yükledim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Beyler ben İmperial'ler yerine Stormcloak isyanına katıldım.İyi mi ettim sizce?Ulfric tekin bir adama benzemiyor fakat bunlar daha ilgi çekici geldi bana.

Ulfric'i kral yaptım o zamandan beri hiç uğramadım yanlarına o yüzden ileride ne olur bilmiyorum ama şimdiye kadar iyi,mert bir adamdı.

Ben daha yemin ettim sadece.Kral yapmaya çok vardır kesin.Bir yamuk falan yaparsa kellesini ben alırım.

Tabi çok ilerde.Şimdi koca krallığa tek başıma savaş açamam.Bir yamuk falan yapar 50-60 level olunca öcümü alırım.

• Arkadaşlar arentus aventino diye bir çocuk vardı yetimhanedeki dadısını öldürmemi istiyordu kadını öldürdüm gittim bana aile yadigarını verdi sonra we know(biliyoruz) diye not gelmeliydi sandığıma çantama her yere baktım o notu bulamadım bu notu başka yolla getirmenin yolu yokmu bu not olmadan darkbrotherhood görevlerine başlayamıyorum lütfen yardım edin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Beyler ben İmperial'ler yerine Stormcloak isyanına katıldım.İyi mi ettim sizce?Ulfric tekin bir adama benzemiyor fakat bunlar daha ilgi çekici geldi bana.

Ulfric'i kral yaptım o zamandan beri hiç uğramadım yanlarına o yüzden ileride ne olur bilmiyorum ama şimdiye kadar iyi,mert bir adamdı.

Ben daha yemin ettim sadece.Kral yapmaya çok vardır kesin.Bir yamuk falan yaparsa kellesini ben alırım.

Tabi çok ilerde.Şimdi koca krallığa tek başıma savaş açamam.Bir yamuk falan yapar 50-60 level olunca öcümü alırım.

Kral olması hiç de uzun sürmüyor aslında.Bir kaç saatlik uğraş yeterli oluyor zaten.

• quote:

nerde bu gece ana bende alayım yaparım hepsini bıkmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 10 Ocak 2014; 18:48:13 >
  • quote:

İntihar sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: goksel_ozt

Arkadaşlar şuanki enb modundan kurtulmak için oyunu kaldırıp, Steam'in içindeki Skyrim klasörünü silip tekrar kursam oyunu temizlemiş olur muyum?
    NMM'yi açtığımda tüm modlar aktif durumda olacaktır, tüm modlar yeni oyunda da direk aktif olacak mıdır yoksa tüm modları silip tekrar yükleyeyim mi?

http://wiki.step-project.com/Guide:Make_Skyrim_Vanilla_Again

şurdakileri uygularsan oyun vanilla haline getirebilirsin.Gösterilen dosyalar dışındaki herşeyi siliceksin.

Peki data klasörün ün modsuz halini bilen varmı update ler dlc ler hariç her modu manuel yükledim ben

Verdiğim linki incelersen bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

nerde bu gece ana bende alayım yaparım hepsini bıkmam :)

Çok güzel hatun yalnız, bir bölümde baya yakınlaşıyorsunuz hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Arkadaşlar arentus aventino diye bir çocuk vardı yetimhanedeki dadısını öldürmemi istiyordu kadını öldürdüm gittim bana aile yadigarını verdi sonra we know(biliyoruz) diye not gelmeliydi sandığıma çantama her yere baktım o notu bulamadım bu notu başka yolla getirmenin yolu yokmu bu not olmadan darkbrotherhood görevlerine başlayamıyorum lütfen yardım edin

Arkadaşlar hala notu bulamadım ne yapmam gerek
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    hocam bu karanlık kardeşlik görevleri

çocuğun biri senden bir kişiyi öldürmeni istiyor. karşılığında tepsi veriyor sana ordan sonra bakıyorsun büyük bi işin içine girmişsin.

görev bitince yanına gidiyorum yine aynı şeyi söylüyor elimde ne var ne yok dalıyorum sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 10 Ocak 2014; 18:58:43 >
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    o not sana ulak tarafından ulaştırıyor. arayıp bulman gerekmiyor
  • quote:

hocam bu karanlık kardeşlik görevleri

çocuğun biri senden bir kişiyi öldürmeni istiyor. karşılığında tepsi veriyor sana ordan sonra bakıyorsun büyük bi işin içine girmişsin.

görev bitince yanına gidiyorum yine aynı şeyi söylüyor elimde ne var ne yok dalıyorum sinirden

ben o görevi aldım da henüz o göreve gelmemişim yani yapmamışım demekki
    okadar çok görev varki.

birde bazı görevlerin yerini haritada göstermiyor.
    mesela bilmem ne madenini örümceklerden temizle diyor ama gideceğim yeri haritada işaretlemiyor.

bazıları böyle nedense.

• quote:

o not sana ulak tarafından ulaştırıyor. arayıp bulman gerekmiyor

İşte sorunda orda dostum ulak falan gelmedi bana geldiysede hatırlamıyorum belkie yanlışlıkla yere atmış olabilirim geri getirmenin yolu yokmu?
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    emmre129 E kullanıcısına yanıt
    dostum oyunda bug var. bana da oluyor aynısı ama biraz zaman geçtikten sonra tekrar kontrol ettiğimde düzelmiş oluyor.

@emmre129

eğer kağıdı aldıysan eve veya herhangi bi yere gidip yat dostum. zamanı geldiyse otomatik başlar gardaşlık görevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 10 Ocak 2014; 19:09:09 >
  • quote:

dostum oyunda bug var. bana da oluyor aynısı ama biraz zaman geçtikten sonra tekrar kontrol ettiğimde düzelmiş oluyor.

umarım bendede öyle olur.
  • quote:

@emmre129

eğer kağıdı aldıysan eve veya herhangi bi yere gidip yat dostum. zamanı geldiyse otomatik başlar gardaşlık görevi

Uyudum ama hala başlamadı
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    dostum hemen gelmesini bekleme yahu biraz görev felan yap mutlaka gelecek o
  • 
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.