Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklıma gelmişken bazı görevler var haritada göster diyorum maalesef göstermiyor haritada görevlerin bazılarını.
    aklıma gelmişken bir tane daha sorayım.
    ben gamepad ile oynuyorum bu büyüleri ekleye bilicemiz bir menü vamrı yani hiç favori bölümüne girmeden geçiş yapabileceğimiz bir mod varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 9 Ocak 2014; 19:46:30 >
  • yardım için teşekkürler
  • Evlenince ne oluyor ki benim elemanda da başladı evlilik muhabbetleri uzun bir yolculuktan sonra eve dönünce trip mi yapıyor ne yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetressive

quote:

Orijinalden alıntı: zzzeeeggg

Arkadaşlar çoğu sorununuz cevabı bethesdaturk'te var. Bazı şeyleri pm atarak yada soru sorarak yazmayın googleda bile rahat bulabileceğiniz rehberlikler var.

hocam konsoldan bir aslan yada kurt yaparak onu nasıl yanımıza follower yapabiliriz ?

Hile değilde mod olarak biliyorum. Mesela kaplan yada kurt followerlar var. Tamam güzel duruyorlar, hatta kükremesine kadar çok iyi ama adamı gıcık ediyorlar. Dar bir mağara girdiğim zaman geri dönmek istediğimde yada önüme geçtiğinde çıldırıyorum. Kıpırdamıyor orada öyle duruyor.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/37299

mod sayfasındaki followerlara bakıp daha nice görebilirsin. Dragon takipçisi bile bulabilirsin ama yinede önermem. ai seviyesi rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

ya bu riften de yani vadikentte louis letrush diye bi adam var nerde görse saldırıyor üstüme manyak gibi. sinir oldum bu bi bug mı yoksa görev yapınca filan düzeliyormu bi bilen varsa yardım etsin lütfen aziz dostlar

Öldür Ölmüyorsa da
    http://www.youtube.com/watch?v=LcFiTUTgfFo
    O bir Bug aslında. Durduk yere saldırması. Benimde başıma gelmişti. Çözümü hilesiz olarak (yanlış hatırlamıyorsam) o adamın yanında T ye bas ve 24 saat bekle. Kendiliğinden düzeliyordu ve sana saldırmayı bırakıyordu.
    Olmadı videodaki komudu gir tamamdır

saolasın kardeş 24 saat bekleyince düzeldi kafası bozuk

• skyrimde ağırlık sınırını kendimizin belirlediği
    "player.setav carryweight 9999"
    kodunu yazdığımda istedğim oluyor yük kapasitem +9999 oluyordu.fakat
    ölünce veya otomatik yükleye (F9) basınca yeniden kodu yazmam gerekiyor.
    Nedir bunun sürekli kalmasının yolu beyler.

veya kodla filan uğraşmadan varmıdır bunun modu.biraz bakındım bulamadım.
    witcher 2 de ne güzel vardı.rahattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_slayer -- 9 Ocak 2014; 21:46:30 >
  • arkadaşlar bu görevi yapan varmı ya ?

video da tam 11.ci dakikada çantada 3 tane eşya var bende çanta boş acaba bug mu var ?
  • "player.setav carryweight 9999" bunun yerine "player.modav carryweight 9999" deneyin, modav kullandığınız zaman itemlerin verdiği bonus gibi etki yapıyor. Bildiğim kadarı ile kalıcı.
  • Yanımdaki adam ile ilerliyoruz ben adamdan ayrılıp çevreyi geziyorum, av yapıyorum vs yoldaş hala beni bekliyor mu?
    Kitaplar çok keyifli, bulduğumuz kitaplar mevcut hikayeyi mi anlatıyor yoksa başka bir şey mi? Kitaplar parça parça mı, yani devamı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Ocak 2014; 22:08:39 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bazi kitaplarin devami var bazilari tek kitap ama genelde farkli konular isleniyor mesela bi kitap skyrimi anlatiyor baska bir kitap demirciligi anlatiyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Bazi kitaplarin devami var bazilari tek kitap ama genelde farkli konular isleniyor mesela bi kitap skyrimi anlatiyor baska bir kitap demirciligi anlatiyor gibi.

bendede tonla kitap oldu depoda birgün oyunu bırakıcam evde bütün gece kitapları okuyup bitiricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Anladım, teşekkür ederim, peki hangisi hangisinin devamı nasıl bileceğiz, numaralandırma gibi bir şey var mı?
  • Beklentiyi mi yükselttik ne yaptık 1 saat kadar oynadım sarmadı. Dark Souls tadında bir şey bekliyordum ama halt etmişim.
  • Bir kaç tane Türkçe'ye çevrilmiş mod buldum arkadaşlar.Belki ilgilenenler vardır.Direk başka siteden konu linkini vericem umarım reklam diye silmezler yorumu.
    http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?topic=1495.0
    Modalar da epeydir varmış aslında.Hiç gözüme çarpmamıştı.Gerçi hoş arasından sadece 1 tane indirdim ama ilginizi çekicek mod vardır elbet.
    Bir de carryweight olayını bence çok ellemeyin.Oyunun bir şekilde doğasını elliyor.Ayrıca setav ve modav kodları biraz riskli.40 saatlik oyunum gitti bu kodlar yüzünden .Bandolier and pouches diye çok güzel bir mod var.Onu tavsiye ederim.700-750 ye kadar çıkartıyor carryweight'i.Hem craftlamak o kadar kolay da değil.Gerçi ben bir yerden sonra pes edip setin geri kalanını konsol komutlarıyla tamamladım.

Modların içinden horse armors modunu denedim çalışmadı.Npc ye gittiğinizde sadece ''evet'' diyip duruyor.Konuşma penceresi açılmadı.Başka modları deneyip bu sorunla karşılaşan olursa ve bildirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 9 Ocak 2014; 23:18:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Bir kaç tane Türkçe'ye çevrilmiş mod buldum arkadaşlar.Belki ilgilenenler vardır.Direk başka siteden konu linkini vericem umarım reklam diye silmezler yorumu.
    Modalar da epeydir varmış aslında.Hiç gözüme çarpmamıştı.Gerçi hoş arasından sadece 1 tane indirdim ama ilginizi çekicek mod vardır elbet.
    Bir de carryweight olayını bence çok ellemeyin.Oyunun bir şekilde doğasını elliyor.Ayrıca setav ve modav kodları biraz riskli.40 saatlik oyunum gitti bu kodlar yüzünden .Bandolier and pouches diye çok güzel bir mod var.Onu tavsiye ederim.700-750 ye kadar çıkartıyor carryweight'i.Hem craftlamak o kadar kolay da değil.Gerçi ben bir yerden sonra pes edip setin geri kalanını konsol komutlarıyla tamamladım.

oyuna zaten tr yama geldide bunların ne gibi bir değişikliği var türkçe olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Bir kaç tane Türkçe'ye çevrilmiş mod buldum arkadaşlar.Belki ilgilenenler vardır.Direk başka siteden konu linkini vericem umarım reklam diye silmezler yorumu.

oyuna zaten tr yama geldide bunların ne gibi bir değişikliği var türkçe olarak ?

Mesela modların içinde kamp yapmanızı çadır filan kurmanızı sağlayan bir mod var.Modu kurduğunuz zaman yeni eşyalar geliyor mod için gerekli olan ve bir tane de kitap.Ama mod İngilizce olarak geliyor.İşte burada da çeviriyi yapan arkadaşın yayınladığı modu indirip modu Türkçe olarak oynuyorsunuz.Yeni modla gelen eşyaların açıklamaları,isimleri Türkçe oluyor.

• şuan bakıyorum hoşuma gidenleri indirip gece kurarım saolasın :)
  • Cuz I Got High kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz kodda önceki ile aynı görevi gördü tek kullanımlık yani.
    mallesef olmadı.aynı durum devam ediyor

skyrim ağırlık kapasitesi artırma için kullanılan ve işe yarayan fakat ölünce
    veya load(F9) çekince kodun iptal olması nedebiyle

player.setav carryweight 9999
    player.motav carryweight 9999 kodlarından başka

kalıcı olacak şekilde kod veya mod tavsiyesi olan var mı ?

witcher 2 de ne güzel vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_slayer -- 9 Ocak 2014; 23:22:58 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Kitaplarin isminin sonunda 1 2 diye yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_slayer

verdiğiniz kodda önceki ile aynı görevi gördü tek kullanımlık yani.
    mallesef olmadı.aynı durum devam ediyor

skyrim ağırlık kapasitesi artırma için kullanılan ve işe yarayan fakat ölünce
    veya load(F9) çekince kodun iptal olması nedebiyle

player.setav carryweight 9999
    player.motav carryweight 9999 kodlarından başka

kalıcı olacak şekilde kod veya mod tavsiyesi olan var mı ?

witcher 2 de ne güzel vardı.

Google da ya da nexus mods da azıcık araştırma yapsanız çok rahat bulabileceğiniz bir sürü alternatif var.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/8128/?

• 
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.