Çıkmasına 1 hafta falan olsaydı belki delay duyururdun da, bu saatten sonra delay işlemez. Çoğu oyunun üstüne gölge düşecek önümüzdeki 1-2 hafta. |
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (11. sayfa)

-
-
Oyun indi şu an shader işleniyor. UE 5 olduguna göre 2 dkda bir loading yoktur herhalde degil mi? Eger aynı şekilse YUH OHA
-
Şöyle. Oyun sıfırdan UE5 ile yapılmamış. UE 5 + eski engine altyapısı gibi. O yüzden ben de merak ediyorum onu hallettiler mi.
-
-
aynısını ben de yaptım hocam. inanın bizim gibi birçok oyuncu vardır. bir de türkçe gelseydi..
-
Hayatımda The Elder Scrolls oynamamış bir insanım forumdaki hypeyi görünce fiyatı da uygun görünce Deluxe çektim fiyatlar artar diye :))
-
Arkadaşlar bunda guild seçip katıldığımız zaman diğer guildlere sonradan girip görevlerini vs yapabiliyor muyuz? Tek karakterle tüm başarımları alabiliyor muyum yani yoksa bu tarz seçimlerin ağırlığı mı var, tek bi guild seçebiliriz gibi.
-
Skyrim'de öyle bir dert yoktu, İç Savaş guildleri hariç. Bunda da aynıdır diye düşünüyorum
-
bu arkadaş oynuyor bakalım nasıl olmuş 5 dk bakıcam heyecanı kaçmasın yaza
-
Sana iyi oyunlar hocam, ben RE2 indirmiştim oynamak için bu ay anca biter Mayıs 1 2 gibi kart dönünce Oblivion alırım artık. Kötü çıkarsa Expedition oynarım diyordum yalan oldu gibi
anlık 55 bin kişi oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 22 Nisan 2025; 19:36:12 > -
-
Oyun Diablo 2 Resurrected gibi. Remastered tabiri doğru yani. Emin Çıtak'ın yayınından izliyorum, kütüklük aynı devam. Kapı açıyorsun loading screen.
-
-
-
Rt desteği var oyunda. Hem software hem hardware.
-
-
One handed + magic buildi gideceğim bu sefer büyü efetkleri güzel duruyor
Bir kez daha bi tes oyununda stealth archer gitmek istemiyorum yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Nisan 2025; 19:53:18 > -
Loading screen olayı kötü olmuş.
-
En başta tahmin ettiğim/söylediğim gibi oldu. Oyunun kaynak kodlarını bethesda'dan alıp ue5'e taşımışlar. Oyun motorunu (core mekanikleri diyelim) beyin, ue5'i dış görünüş yani insan vucudu olarak düşünmemizi istemişler. Video'da bunu dile getiriyorlar zaten. Büyük ihtimallede oyunu ue5'e taşımadan önce bethesda gerekli güncellemeleri yapıp teslim etmiş kendilerine. Bunlarda üstünden görsel olarak iyileştirmişler diyelim.. Özetle bethesda oyun motorunun üzerine inşaa edilmiş bir ue5 oyunu var.
-
benim gibi zamanında kaçırıp sonrada grafikleri kötü olduğu için oynamayanlar için çok iyi oldu bu. ilk bölümdeki krallı yer ve goblinli mağara harika duruyor çamur gibiydi 2006 versiyonunda.. dışarı çıkıp bu ne deyip silmiştim ilk şehirli yerde piksel pikseldi. remastered değilde remake gibi olmuş. umarım fallout 3 e felanda bir güncelleme remake getirirler çünkü onlarında miadı doldu. zaten aynı grafik motorunun az gelişmişiydi galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X