The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (10. sayfa)

-
-
Mutluluktan ağlıyorum umarım optimizasyonu da güzeldir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İmkanı olan alacak arkadaşlar direk deluxe sürümünü alsın. Shivering Isles ve Knights of the Nine hikâye genişlemeleri de dahil deluxe'de. İmkanı olmayanlar'ın sonradan yükseltseler bile zararı 2 dolar olacak. Çok da önemli değil gibi.
-
Umarım bu oyunu çıkardık ayağına Skyblivion'u alaşağı etmezler. Onu çok merak ediyordum. Bu da fena durmuyor ama oynamadan bilemem tabii.
YouTube'da Crowbcat kanalının daha yeni paylaştığı videosu. Orjinal Oblivion'un yapılış sürecinden bazı kesitleri koymuş içine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 22 Nisan 2025; 18:41:4 > -
Turkce olsa almistim bile. Ah ulan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oblivion DLC leri ayrı bir oyun gibidir. Özellikle Shivering Isles dlc si bambaşka bir kafada yapılmış. İlk kez oynayan epey şaşıracaktır bu dlc yi. Dediğim gibi kafası bambaşka. 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DLC'ler base sürüme dahil.
-
indirmeye başladık bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 22 Nisan 2025; 18:41:19 > -
Sunumdan öne çıkanlar:
Unreal Engine 5 ile geliştirildi.
Bethesda 6. oyun üzerinde çalışmaya devam ediyor.
Remaster sürümde tüm eklentiler ve DLC paketleri bulunacak.
Oyun çıktı ve doğrudan Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi.
Görsellik ile birlikte oynanış ve HUD üzerinde de iyileştirmeler mevcut.
Platformlar: PC, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve Xbox Game Pass.
Kaynak:atarita.com
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun Dlss 3.7 ile geliyor. Nvidia tanımıyor gibi şu an. Dlss Swapper + Dlss Tweaks ile güncel Dlss'e çekilebilir.
-
Teşekkürler. Şöyle yeni geliştirmeleri özetleyecek birini arıyordum tam da. Ben orjinalini bitireceğim gibi duruyor.
-
İniyoree, karakterler aşırı güzel görünüyor ya.
-
Adamlar patır kütür çıkardı oyunu
-
-
Deluxe sürümünde olan içeriklerin açıklaması için şu linke mutlaka göz atın. Tam bir içerik için yine de gerekli..
en.uesp.net
Oblivion:Downloads - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)https://en.uesp.net/wiki/Oblivion:Downloads -
Profil fotosunu görünce bir an tetiklendim "Bu burada ne arıyor :D" diye, o değilmiş sıkıntı yok
-
Bunlar hep ALGI ! Bethesda'yı konuşacagınıza biraz da Obsidian'ı konuşun! Obsidian CEO'su balıkçıda balık yemiş !
-
expedition 33'e cidden yazık oldu
-
Starfieldı o çağ dışı motor ile yapmışlardı. UE5 sorunlu motor olsa da görsellik anlamında çok başarılı. 6.oyunu da keşke UE5 veya farklı motor ile yapsalar keşke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden üzüldüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X