Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
669
Cevap
25
Favori
20.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben dayanamayıp aldım hocam. Olur da beğenmezsen, iade ederim.🤣

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mutluluktan ağlıyorum umarım optimizasyonu da güzeldir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmkanı olan alacak arkadaşlar direk deluxe sürümünü alsın. Shivering Isles ve Knights of the Nine hikâye genişlemeleri de dahil deluxe'de. İmkanı olmayanlar'ın sonradan yükseltseler bile zararı 2 dolar olacak. Çok da önemli değil gibi.

• Umarım bu oyunu çıkardık ayağına Skyblivion'u alaşağı etmezler. Onu çok merak ediyordum. Bu da fena durmuyor ama oynamadan bilemem tabii.

YouTube'da Crowbcat kanalının daha yeni paylaştığı videosu. Orjinal Oblivion'un yapılış sürecinden bazı kesitleri koymuş içine.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}Crowbcatyoutube
    Pureness of artistic intention, 2006.
    https://www.youtube.com/watch?v=5ZtEdlxa6f4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 22 Nisan 2025; 18:41:4 >
  • Turkce olsa almistim bile. Ah ulan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar oblivion DLC leri ayrı bir oyun gibidir. Özellikle Shivering Isles dlc si bambaşka bir kafada yapılmış. İlk kez oynayan epey şaşıracaktır bu dlc yi. Dediğim gibi kafası bambaşka. 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • undy1ng kullanıcısına yanıt

DLC'ler base sürüme dahil.

• indirmeye başladık bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 22 Nisan 2025; 18:41:19 >
  • Sunumdan öne çıkanlar:

Unreal Engine 5 ile geliştirildi.
    Bethesda 6. oyun üzerinde çalışmaya devam ediyor.
    Remaster sürümde tüm eklentiler ve DLC paketleri bulunacak.
    Oyun çıktı ve doğrudan Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi.
    Görsellik ile birlikte oynanış ve HUD üzerinde de iyileştirmeler mevcut.
    Platformlar: PC, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve Xbox Game Pass.

Kaynak:atarita.com

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun Dlss 3.7 ile geliyor. Nvidia tanımıyor gibi şu an. Dlss Swapper + Dlss Tweaks ile güncel Dlss'e çekilebilir.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Şöyle yeni geliştirmeleri özetleyecek birini arıyordum tam da. Ben orjinalini bitireceğim gibi duruyor.

• İniyoree, karakterler aşırı güzel görünüyor ya.

• Adamlar patır kütür çıkardı oyunu The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Muazzam bir tanıtım, gamepass var fakat dayanamadım deluxe aldım steamden, yıllarca oynayacağız sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deluxe sürümünde olan içeriklerin açıklaması için şu linke mutlaka göz atın. Tam bir içerik için yine de gerekli..

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}en.uesp.net
    Oblivion:Downloads - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)
    https://en.uesp.net/wiki/Oblivion:Downloads
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Profil fotosunu görünce bir an tetiklendim "Bu burada ne arıyor :D" diye, o değilmiş sıkıntı yok The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

Bunlar hep ALGI ! Bethesda'yı konuşacagınıza biraz da Obsidian'ı konuşun! Obsidian CEO'su balıkçıda balık yemiş ! The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• expedition 33'e cidden yazık oldu The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Kage. kullanıcısına yanıt

Starfieldı o çağ dışı motor ile yapmışlardı. UE5 sorunlu motor olsa da görsellik anlamında çok başarılı. 6.oyunu da keşke UE5 veya farklı motor ile yapsalar keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Cidden üzüldüm.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.