Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
669
Cevap
25
Favori
20.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
  • Starfield bunun yanında b.k yemiş abi bu ne, stüdyoya helal olsun.

• Beklediğimden iyi duruyor sıkıntısız çıkış yaparsa mayıs başı alıp oynayacağım.

• Obsidian bak bak da gör açık dünya fantastik rpg nasıl yapılır ah ah.. Avowed'dan çok umutluydum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acaba oyunu ue 5 e portlayıp orda grafik oynanışı iyileştirdilerde ondanmı remastered dediler remakete herşeyi sıfırdan yapmak gerekmiyor mu

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
    The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}store.steampowered.com
    The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2623190/
  • Oyun beklendiği gibi gamepass e de eklendi. Harika harika 🙂 Boyut da doğru çıktı 120 gb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun şahane gözüküyor be önerilen RTX 2080

• Bende Gamepass'te görünmüyor, ülke falan mı farklı nedir?

Edit: Kapatıp açınca geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 22 Nisan 2025; 18:21:3 >
  • Grafikler nasıl olacak derken şimdi bilgisayar kaldırcak mı acabaya geçtik bir anda The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Steam sayfasına girince direkt video Türkçe oynadı lan dedim Tr altyazı mı var yoksa, heyecan yaptık boş yere.

• Sistem

minimum 1070ti önerilen 2080 beyler The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Bazen yaratıkların görüntüsü mobil oyun gibi duruyor ama bende çok beğendim. Benimde beklentimin çok üstünde steamde fiyatta iyi alırım ben. Türkçe olmaması biraz üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 22 Nisan 2025; 18:25:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende şuan yükleniyor oyun. Bekliyorum inmesini (: Daha sonra yorumlarda bulunurum.

• Tanıtımla beraber ana mesaj da güncellendi. Aynı zamanda oyun şu an da çıkmış durumda, keyifli oyunlar. The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Türkçe yama istek konusu tarafımca açılmıştır. Konuya ne kadar çok kişi yazarsa o kadar çabuk yapılabilir.

https://forum.donanimhaber.com/oblivion-remastered-turkce-yama-istek--161187843#161187912

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Bakalım arkadaşlar bir oynasın ne durumda, oynanış Skyrim seviyesinde mi en azından onlar önemli grafikten ziyade.

Kendimce bir oyun planlamam vardı bir günde çıkıp berbat etti her şeyi OblivionThe Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Dev oyunların 2-3 sene önceden sızıp duyurulduktan sonra da en az 1 yıl bekleme çilesi olmadan çıkması muazzam birşey daha da yaygınlaşması lazım. Ultrawide destekliyor ve tipik UE5 sorunlarının en azından büyük bir kısmı yoksa geri kalan herşey harika görünüyor. Azure sunucuları tost olmadan iner umarım şu anda hızda sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.