Şimdi Ara

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
574
Cevap
18
Favori
30.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]
    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase The Callisto Protocol™ on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1544020/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 3 Aralık 2022; 1:59:12 >



  • Her boka sahip biri ve her bokta her oyuna sahip biri olarak böyle sonradan oyun gurmesi tiplerden midem bulanıyor. PS zırvaları olmasaydı PC oyun işinde şuan çok daha farklı yerlerde olacaktı. PS her şeyi sıçıp batıran bir sistem oldu çoğunlukla. Gerek oyunlarıyla gerek kendini özel sanan varoş ve parazit insanlarıyla. Ayrıca adım başı fps sayacını izlemekten esc tuşuyla ayarları kurcalamayı iyi biliyorsun. Aşina gibisin.

    Not: PS4, PS5, xbox x, nintendo, game box - atari makinesi, PC, HTC vive pro, quest2 sahibi.

    xbox ve pc de oyununun sorunlu çıkması tesadüfi değil. Sony 150 çalışanını göndermiş ve stüdyo desteği sunmuştu bu oyuna. PS ye özel muamele yapmalarına şaşmamalı.


    Geliştiricinin suçu değil yine sony nin kan emici exc politikası. Fırsat buldukları her şeyde konsolunu özel tutmak için oyunculuğu baltalıyorlar. Yok time exc yapmalar, yok oyunlarını gamepasse getirmesinler diye yapımcılarına para yedirmeler ...


    Bir de activision blizzard alımı oyun ekosistemine zarar verecek diye ağlıyor bunlar. İnşallah bu alım tamamlanır, microsoft güzel bi ders verir bunlara . Çok şımardılar artık. Kullanıcısı ayrı kendisi ayrı sorun zaten bu ps nin

    Oyun dün gece ön siparişe açıldığında mevcut kura göre fiyat hatası olduğu her halinden belliydi. Bu nedenle daha önce örneklerini gördüğümüz gibi hiç düşünmeden almak lazım nede olsa Steam' de ön sipariş yapılan herhangi bir oyun için 14 gün/2 saat oynama süresi yine mevcut,en kötü ihtimalle iade edilip yine ödenen ücret geri alınabilir. Bu nedenle her türlü kazançlı bir alım oldu.  Herhangi birine yanıt olarak görülmesin ama oyunu fiyatının artacağı ortadayken bekleyip sonra güvenli liman olan malum yolların daha oyun çıkmadan adının geçmesi durumu özetliyor. Bir kere kana karışınca kurtulamıyorsun bu illetten ister fiyat hatası olsun isterse uygun fiyatta olsun yine aklı kurcalıyor olmalı. Her neyse uzun süredir orjinal oyun edinmenin keyfini sürüyorum ve umarım bir gün herkes orjinal oyun almanın keyfini sürecek duruma gelir diyeceğimde öyle bir umut asla olmayacak gibi görünüyor.  

    FSR 2.0 la birlikte DLSS e kafa tutar hatta aynı seviyeye geldiler. Üstelik FSR neredeyse piyasadaki bütün kartları destekliyor AMD NVIDIA ayırmadan.


    Muhtemelen FSR bu işin arananı olacak ilerleyen zamanda. Zira Nvidia DLSS in yeni versiyonlarını sadece yeni kartlarına çıkarmayı planladığını belli etti. Muhtemelen 1-2 sene sonra nvidia kartında FSR açık oyun oynuyor olacaksın. Zira Nvidia senin kartı DLSS in son versiyonuna layık görmeyecek.


    Note: Nvidia kart sahibiyim, bir sonraki kartım AMD olacak.

    Bir 4090 sahibi olarak istemeyerek de olsa oyunu bırakıyorum. Korkunç bir optimizasyon sorunu var. Olmadığını söyleyenlere lütfen kulak asıp saatlerinizi işkenceye çevirmeyin. Bazı arkadaşların niyetini gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. PC’de oynanamayacak durumda olduğunu söylemek neden bu kadar zor?

    Üstelik 3060-3080 sahibi bu arkadaşlar ve son güncellemeyle sorun kalmadığı iddia edilmiş. Sizin zorunuz, zulmünüz kime? Oyunun yatırımcısı mısınız, hisselerinde payınız mı var?

    İşin özü şu anda bu oyun o veya bu sebeple oynanmaz durumda. Çok iyi bir yapım, çok ciddi üstünde durulmuş detaylar var, ama oynamak için henüz çok erken. Boşuna zamanınızı, sabrınızı harcamayın.

    İyi forumlar.
    Ah benim güzel kalpli forumdaşlarım. Ben sizlerin çektiği sıkıntılardan dolayı gerçekten üzülürken siz beni sözlerinizle üzüyorsunuz. Ben duygusal bir insanım yapmayın bana bunu. Sizin 2080ti,3080 ve 3090 lı sistemleriniz tabiki de benim cihazımı 5 e böler 5987965 sayısına çarpar. Ben sizlerin cihazınıza atıfta bulunmadım veya sony markasını da yüceltmedim. Sadece ben oyunu problemsiz en güzel grafiklerle, yansımalarla ve detaylarla problemsiz oynayıp bitirmişken sizin problemlerinize üzülüyorum. Yukarıda bir kullanıcı fps ekranı atmış ve inanın suç ve ceza kitabı o kadar uzun değil. Kendimden biliyorum çünkü okudum ben o kitabı.
    Not: bir ps5 sahibi
  • İlgimi cekti sayilir. Bilim-kurgu korku acligimizi dindirir umarim.
  • İşte Dead space'in yapımcılarından muhteşem bir oyun... Sansürsüz "red band" videosu muhteşem. Dead Space'in o eşsiz atmosferini fazlasıyla yaşatacak gibi. Sabırsızlıkla bekliyorum:


  • Creators of... diye girdiler mi kaçacaksın. İstisnasız patlar film olsun oyun olsun. Oyuna güvenseler CGI ile değil gameplay ile duyurulurdu. Sanki yılların IP'siymiş gibi CGI ile gaz veriyor serinin yeni bir oyunuymuş gibi.

    Stüdyoya bakıyorum Dead Space'in yardımcı yaratıcısı kurmuş. Bu kadar. Bir bu adam var.


    Yani şu an olan şey balonu üfleyerek şişirme evresi. Daha şişmedi ama son sürat üflüyorsunuz. Patlayınca da gömmeye geleceksiniz klasik senaryo. Bir bekleyelim bakalım hiçbir şey yok ortada ki 1-0 geriden geliyor yeni duyulmamış stüdyo olması ile. Çok muhtemelen patlak bir oyun olacak ama umarım olmaz da şu EA'in katledip çöpe attığı o müthiş Dead Space'i geri getirirler. Ama çok ümitsiz görünüyor tüm ipuçları.

  • İlgimi çekti açıkcası.. Bu tarz oyunları seviyorum.. Umarım oynanışta güzel olur..

  • Dante kullanıcısına yanıt

    Çok karamsar girmişsin be hocam. :) Bence bu kadar kötümser olmaya gerek yok. Dead Space'in yaratıcısı Glen Schofield, EA yüzünden üçüncü oyunun özünden ne kadar koptuğunun farkına varmış ve ayrılıp sırf Dead Space'in namına yakışır bir oyun yapmak için büyük, AAA bir stüdyo kurmuş. Yani stüdyo kesinlikle indie bir stüdyo değil. Ayrıca kendisi Dead Space piyasaya çıkmadan önce "şu ana kadar çıkmış en korkutucu uzay survival horror yapacağız" gibisinden açıklamalar yapmıştı. Şİmdi de The Callisto Protocol için tamamen aynısını diyor: "Next Gen konsollarda en korkunç space survival horror oyununu çıkarmak istiyoruz" demiş. Bu arada oyun sadece next gen (aslında "this gen" ) konsollara (ve pc'ye) çıkacak, trailer'ı ise en azından Dead Space'in ilk 2 oyunundaki atmosferi hedeflediklerini gösteriyor 3. oyunun değil. Ayrıca oyunun çıkış yapmasına 1 seneden fazla zaman olduğu için henüz gameplay videosu gösterme aşamasında olmayabilirler.


    Ben inanıyorum ki Jupiter'in Callisto uydusunun harika atmosferinde, o buzlu dünyasında harika bir korku oyunu bizi bekliyor. Bir yandan EA'in de bu oyunla rekabet edebilmek için kendi Dead Space reboot'unu çıkaracağı dedikoduları var, bakalım artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 23 Haziran 2021; 10:47:1 >
  • Bence Dante iyi tespit yapmış. Ben de Creators of diye başlayıp da sağlam çıkan ürün görmedim ne sinemada ne oyun piyasasında.

  • The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]
    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]
    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]
    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]Game Informertwitter
    “Our next issue's cover features The Callisto Protocol, the upcoming sci-fi horror game from Striking Distance Studios https://t.co/GswlYLYY3b”
    https://twitter.com/gameinformer/status/1527348875224547328?s=20&t=ecqxfHUW3gfsXHkpC7xhmA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 19 Mayıs 2022; 21:55:29 >
  • The Thing tadında duruyor heyecan verici.

  • Dead Space özellikle ceset görüntülerinden ilham alınan canavar tasarımları ile ilgi çekici hatta kendimce enfes bir oyundu. Bu oyunda ise PUBG evreninde geçiyor diye belirtme olayını da ayrı anlamadım. Ama umarım güzel çıkar.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Ya yeni gördüm o Pubg mevzusunu. Trollüyor olabilir mi?

  • Bekledigim bir oyun , Türkçe dil görürmüyüz.. : ) Güzel haberler duyuyorum son zamanlar..

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    😄 Yok hocam ciddi ciddi ilk paylaştıkları bilgi oydu. Hatta PUBG evreninden 1000 yıl sonra geçtiğini söylemişlerdi 🤣

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Tamam dalga geçiyor işte emin oldum. Battle Royale furyasıyla alay etmişler. Sonuçta söylediği şey ne ispatlanabilir ne de ispatlanamaz. Pubg evreninin bin yıl sonrası ne olacak bilmiyoruz ki. Günümüzden 1000 yıl sonrasında geçecek demekle aynı şey.






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 26 Mayıs 2022; 11:24:25 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Oyunun artık PUBG evreninin bir parçası olmadığı açıklandı 🤣


    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]Glen A. Schofieldtwitter
    “FYI @CallistoTheGame is its own story and world. It no longer takes place in the PUBG Universe. It was originally part of the PUBG timeline, but grew into its own world. PUBG is awesome, &we will still have little surprises for fans, but TCP is its own world, story and universe.”
    https://twitter.com/GlenSchofield/status/1529930056725712897?t=ZpKn3aJAx8ZEy41aHiBlNg&s=19
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Hâlâ PUBG Timeline falan diyorlar.
  • 2 Aralık 2022 Çıkış Tarihi


    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]PlayStationyoutube
    Check out the first look at The Callisto Protocol official PS5 gameplay from Striking Distance Studios. The game comes out around the world on PS4 and PS5 on December 2, 2022. #ps5games #ps4games May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://youtu.be/iGQTa16PqjE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Haziran 2022; 1:23:29 >
  • The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]



    Geliyor Gözümün 2 cicegi :D

  • Çok iyiydi The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.