Arkadaşlar videoda görüldüğü gibi anlık ms yükseliyor ve düşüyor cs2de, sizce internet sorunu mu yoksa başka bir durum olabilir mi? |
CS2 anlık ms yükselmesi yardım lütfen
-
-
Aynı sorunu cs2 çıktığından beri yaşıyorum. Pubg ortalama ping 30- 40 arasında ama cs oynarken bir anda 200 300 oluyor ve ortalama her raund yaşanıyor bu durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc-2 -- 9 Temmuz 2024; 12:21:58 > -
yani laptopu yeni aldım sistem iyi ısınma problemi yok, ekran kartı rtx4050 işlemci r5 7535hs ram 8+16, ama telefon interneti ile bağlandığım zaman ms yükselmiyor bir kaç kere daha deneyeceğim bakalım net kanıya varırız :(
-
cs2 çıktığından beri yaşıyorum ben de
-
bu oynayanlar nasıl oynuyor vallahi merak içindeyim, birisi demiş temiz format attım düzeldi birisi diyor modem yeniledim düzeldi.
vallahi pek anlamadım :)
-
up up up soruna çözüm bulan veya tavsiyesi olan var mı?
-
sorun güncel arkadaşlar
-
sorunu çözdüm, aynı problemi yaşayanlar pingplotterda sürekli packet loss alanlar yazsın çözümü anlatacağım
-
cidden bende sıkıldım . 60 ms lerde oynarken birden 120 hatta 1000ms görüyorum. ve öldüğümde 60ms ye geri düşüyor.lütfen yardım edin bu konuda teşekkürler.
-
Çözüm nedir hocam? -
Durumu çözebildiniz mi -
O ms ping bile değil, frametime.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X