Şimdi Ara

TEKNOSA ŞAMPİYONLAR PAKETİ 397 TL SADECE 3 GÜNLÜĞÜNE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
12.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fırsat bittimi acaba.? denizli teknosda varmıdır
  • Ürüne Cumartesi günü kargo takip numarasını bastılar ama bir türlü kargoya vermediler. UPS'ten sorguladığımda "Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere bekletilmektedir" yazıyor.
  • Almak kolayda sonra adam paket biterken faturayı geçiriyor. Direk bayiden veya teknosa dan aldığın paketi kapatmaya gelince, fax çek yok kapatma diyip uğraştırıyorlar. Bir daha lig tv zihniyeti bedava olsa almam.

Mantıken peşin para ile aldığım bir hizmetin süresi dolunca kapanması lazımken bunlar 65 lira fatura kitleme derdindeler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden tedarik ediyorlar, zaten ürün elinizde değil mi neden bekletiyorsunuz arkadaş
  • ben mağaza teslim şeklinde perşembe günü sipariş geçtim. cumartesi gittim. mağazada olmadığını, merkezden geleceğini, beklememi söylediler. dün de teknosa sitesinde kargoya verilmek üzere gibi bişey yazıyordu. ben mağazaya kargolanmasını beklerken bugün ürünü teslim almadığım için siparişin iptal edildiğine dair mail geldi. çağrı merkezi otomatik iptal oldu diyor başka bişey demiyor.
  • 539'dan tekrar stoklarda. Şark kurnazlığına bu yüzden bir kez daha hayran kalmamak elde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım müşteri hizmetleriyle ilk aradım şikayetini belirttim aradan 2 saat geçti bir değişiklik yok bir daha arayıp ısrarcı oldum şikayetim anlattım tekrar durumu düzeltiler ürünü kargo şirketi aldı

• Bir arkadaş yazmış anlamadım nasıl yani paket bitince yayın durmuyor mu bu paketin en güzel tarafı digitürk ile fatura ile muhattap olmamak kapattırmak için uğraşmamak değil mi çünkü parayı kartla veriyorum fatura yok adres yok ek fatura çıkmaması için bir yıl sonra Fax mı çekecem bir de

• Kargo durumunda hala bir değişiklik yok. Aradım tekrar, sağlam bir görüşme yaptım ve ciddiyet istiyorum dedim. Bakalım sonuçları ne olacak.

Ürün kargoya verilecek ki 1-2 gün içinde bana teslim edilecek sonra da Digiturk kurulumu gerçekleşecek. Bu hafta maçlarını kaçırmasak bari..
  • Arkadaşlar merhaba, paketi aldım fakat çatıya montaj konusunda sıkıntı olduğu için kullanamayacağım. Eskişehir'den almak isteyen varsa aldığım fiyata verebilirim.
  • bu paketten alıp Süperlige yükseltebilen varmı ?

• Armoni sefaköy 1 adet var

537 TL

• Benim pakette elime ulasti. Gecen sene tv alisverisleri yaninda verilen paket hatta skt:31.12.2015 yaziyor.
    Baya uygun fiyatli oldu.
    2 araliga kadar Hem mevcut taahhutumu hem ihaleyi bekleyecem.
    Sonra aktive ederiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

bu paketten alıp Süperlige yükseltebilen varmı ?

Olmuyor hocam paket kampanyali olduğu için kabul etmiyorlar.

• bir tane de ben satın aldım. bir sorum var:

digiturkün verdiği receiveri kullanmayıp satın alabileceğimiz uydu alıcılardan hem kart girişi olup digiturkü çalıştıracak hem de modül girişi olup filboxu çalıştıracak, ikisini aynı anda izleyebileceğimiz ve kanal sıralamasında değişiklik imkanı tanıyan bir cihaz var mı?

konuya hakim arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. teşekkürler.
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    digiturk'un kartını digiturk cihazından başka bir cihazda kullanamazsınız.
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    "next digiturk uyumlu" diye satılan cihazlar var. şunun gibi:
    http://www.teknosa.com/urunler/110240753/next-hero-kontorlu-digiturk-1ay-lig-tv90-gun-giris?gclid=CjwKEAjwnebABRCjpvr13dHL8DsSJABB-ILJnMwO-Kwdo4RRF11iN9WM3oobruUFbtcAPczGhKFv0RoCthrw_wcB&gclsrc=aw.ds

bunların ya da digiturkün diğer kendi cihazlarının modül girişi de olanı var mıdır? (filboxu da takmak için)

öncelikli istediğim tek kumanda ile tek cihazdan filbox ve digiturk izleyebilmek.

ikincisi de imkanı varsa digiturk ve filbox kanal listesini kendim oluşturabilmek.

bunlardan ne kadarı mümkün bilmiyorum ama çok fazla bir şey değil bence aradığım. dsmart ve filboxu aynı anda kullananlar çift modüllü bir uydu alıcı ile hatta uydu alıcısı kendinden çift modüllü tv ile bunu yapabiliyor.

digiturkün modül satışı yok.
    kartı başka cihaza uymaz.
    kanal listesi mecburi dayatılıyor.
    mecburen çift kumanda.

yani 2 maç izleyeceğiz diye neredeyse günlük hayatımızı bile digiturk mü programlayacak?
    arkadaşlar en azından kısmi bir çözümü yok mu bu problemlerin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 2 Kasım 2016; 16:0:54 >

• Bugün geldi kargo aradım digitürkü pakete ek olarak spor ekstra paketini de aldım aylık 20tl'ye. Bakalım ne zaman gelecekler kurmaya
  • Benim kargomda bugün geldi. Digitürk'ü arayıp servis talebinde bulundum. MH, 90'lık çanak, LNB ve 20 mt kablo ücretsiz, 30 TL aktivasyon bedeli var dedi. Servisi aradım, evet 30 TL aktivasyon var, MH doğru söylemiş, diğerleri ücretsiz dedi. Yalnız bende merkezi sistem var deyince, ha o zaman diğerlerine gerek yok dedi, iç kurulumu işaretleyip aktivasyonu yapıp çıkıyoruz evden dedi. E dedim onları istesem, olur mu öyle şey, kurun desem kuramayız merkezi var dedi. Fazla da üstelemedim. Açıkçası bana etik gelmiyor zaten. Yarın gelip aktivasyonu yapıp gidecekler.

Bu arada bana da spor ekstra'ya taahhütlü 20 lira dediler, çok geldi. Daha uyguna almanın bir yolu var mıdır?
  • kompetan K kullanıcısına yanıt
    merkezi eutelsat mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.