Arkadaşlar 2019 yılında kaza yaptım kusur bende yüksek idi kaskoda Allianz dan yaptırmıştım araba babanın üzerineydi kaza yapan bendim trafik sigortasının yetmediği kısmı icra dairesinde dava açarak benden ve babamdan istemişler hemen itiraz ettik kaskomuz var oradan talep edin diye e devlet te dava açık şekilde duruyordu ve her sene istisnasız uzlastirmaci avukatlar ile aranarak para istediler herkes sakın para verme senden para koparmaya çalışıyorlar kaskodan almak zorundalar dedi itiraz durdu dedik 2023 de avukatlar icra takibi başlatmış babanın hesaplarina haciz koydurmuslar benim arabaya yine itiraz ettik benim kini durdurdular babanın süresi geçmiş onunkini red ettiler icrada davalar böyle mi oluyor biz bu parayı ödemek zorunda mıyız kaskoyu gereksiz mi yaptiriyoruz
Arkadaşlar turkcell hazirkartin yıllık süresi bitti ama çok karasız kaldim yıllık abonelik mi alayım tekrar yoksa Bol star 20 GB mi geçeyim yada diji 16 GB mi geceyim
Arkadaşlar birinin kurulumu kolay gibi birisininde videolarda menüsü çok iyi ve su sicaligi bile ayarlanıyor gibi yorumlardan faydalanmak istedim
Doğalgaz sistemi
Arkadaşlar 98 M2 evime merkezi ısıtma sistemi var yani petekler var doğalgaza geçeçez ortalama fiyat ne çıkar bilen arkadaşlar var ise yazabilir mi birde kombi konusunda kimi Bosch kimi Buderus diyor bizim site de gelende Buderus taktırmış fikirleriniz nelerdir evin girişinden koridor ve mutfağa giriş mutfaktaki konulacak yerini fotoğrafladım
Muayene süresi gelen kazalı araç
Arkadaşlar yeni kaza yaptım ne yapacağımda kararsızım yetkile servise verip hiç uğraşmadan işin içinden çıksam mı ( orada da çok yüksek değerler çıkıyor ve aracın değerini çok düşürüyor diyorlar ) kaportacıya götürsem mi sanayi de insanı korkutuyor artık bu hasarın durumunu masrafına göre kaskoda seneye ödeceğimiz para değişiyor mu yoksa arabada 30000 de masrafta çıksa 10000 TL lik masraf çoksasa seneye aynı primimi ödeyeceğim
Netgalaksi sabit ücret 89 tl
Arkadaşlar sitede bakınca şaşırdım fiyatları bütün hızlar için 89 TL yapmışlar buraya yazsam mı sitede düşündüm 😀 Çünkü bu fiber de modem kira ücreti almayan benden Türknet birde burası diğer taraflar modem ücreti de alıyor donanım habere bu kampanyanın düşmemeside şaşırttı beni bir kıllık var mı acaba diye düşündüm 😀
Fiber internet
Hangi internet
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 585
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 19.052 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 119 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar