Şimdi Ara

Tavuk döner yiyen zengin sayılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana'da ikamet ediyorum. Tavuk döner ve üzerine ayran ortalama 45-50 TL arasında. Bahsettiğim yerler sıradan yerler. Lüks yerlerde fiyatlar nedir bilmiyorum.

Bir insan her gün bir tavuk döner yese ve ayran içse sadece 1500 TL buraya gider. Eskiden tavuk döner yemek çok daha uygundu.

Umarım soğan yemek lüks sayılmaz.

Tavuk döner yiyen zengin sayılır mı  ?

• Et dönerden aşağısı fackirdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 çeyrek + ayran 60 TL zengin demesek bile orta ölçekli yemeği olmuş :)

• kardeşim lozan bitti ya Tavuk döner değil artık herkes ıstakoz yiyecek Tavuk döner yiyen zengin sayılır mı  ? 

• Boşuna mı simit hesabı yaptı adamlar zamanında.
    Hem ayrıca hergün Tavuk döner yiyorsan zenginsiindir.

Almanyada var mı hergün tavuk döner yiyebilen. yok.

• Çocukken tavuk dönerin t si yoktu.
    Kim icat etti bunu. Nerden çıktı.

Bana bulun şunu ücat edeni.

Hele birde şimdi. Bilmem ne usüllü dönerler peydahladı.
    Vıcık vıcık. Neymiş sosluymuş.
    Salçalı suyu sos yaptılar.

Tavuk döneri et dönerden üstün görenler benim gözümde
    yok hükmündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 22 Ocak 2023; 17:4:9 >
  • yer altindaki madenleri yiyebiliriz nede olsa cikarmak serbest artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden yarım et döner ve çeyrek et döner vardı; dönercinin önünde sıra olurdu, herkes de yerdi. Tavuk döner diye bir şey sözkonusu bile olamazdı.

• Bizi kıskanan AB hibe verip bunca yere tesvıkle tavuk fabrıkaları kuruldu sonra bız ab ile aramızı actık nankorluk ettık noldu euro 20 oldu tavuga yem uretemıyorsun anca alıyorsun mantıksız bır yonetımle bu gıyata yedıgıne sukret. Tavuk en temel ıhtıyac maddesı olan proteın ıcerıyor . Dun antalyada pazarda 100 gr tavuk doner 60 tl gordum sızın orda da haftaya zam gelır merak etme. İşsizliğin bu kadar oldugu bır ulkede tavugu bedava dagıtmadıktan sonra iş bulabılen zengın zaten. Ha reza zarrab gibi altın madenlerını somurenlerı ihalelerın hepsını alan 5lşi çeteleri vs bunları bahsetmeme gerek yok herkes bılıyor

• Tavuk döner yiyen zengin sayılır mı  ?
  • 20 yılda 1 liralık tavuk döneri lüks hale getirdiler, bu da bir başarı. Biz uğraşsak yapamazdık.

• tavuk döner artık lüks öğrenciyken sürekli yerdk artık alamıyoz

• Erdoğan gelmeden önce ülkede tavuk döner yoktu, nankörlük etme.

• Öğrenciyken babam maaşının 10'da 1'ini harçlık olarak gönderirdi. Dürümü kaliteli yerlerde yerdim. 2'den aşağı kesmezdi. Şimdi 40 lira tavuk dürüm. İçecekle 50 lira. 2 tane yesem 100 lira. Babamın maaşının 10'da 1'i de 1000 lira. Şuan öğrenci olsam aç gezerdim bu hesapla.

• Et yiyebiliyorum ama yinede fakirim.

Tr de karın doyurmak bile lüks olduğu için insanların zengin fakir algısı şaşmış

Arabasını yenileyemeyen zengin mi olur

• Hepiniz buraya yazmayı biliyorsunuz Cimere yazın burada kimse sizi duymaz

• Bundan 10 yıl önce falan tavuk döner ve tost en ucuz yiyecekti. Çok arttı fiyatları sebepleri arasında dükkan kiraları, elektrik ve olağanüstü artan asgari ücret sebep gösterilebilir. 2.5 TL ye 10 yıl önce tavuk döner ve ayran yeniyordu ve tavuk dönerde baya kaliteliydi.

Şimdi neyden yapıyorlar tavuk döneri belli değil her yer marka olmuş. Her şey hazır geliyor. Önceden tavuk döneri yaparken tavukçudan alınırdı kuzenim tavukçuydu bende sipariş götürüyordum küçükken nasıl hazırlandığını biliyorum gözümün önünde hazırlıyorlardı. O eski lezzet yok şimdi neyden yapıyorlar belli değil.

• Bide 2003de kuş gribi diye herkesin tavuklarını toplattılar ve zorla kesttirdiler korkuttular insanları. Ondan sonra tavuk ve yumurta fiyatları arttı. Şimdi ne yaptılarda süt ve süt ürünleri bu kadar arttı orayı kaçırdım ama bir şeyler yapıyorlar ve bu ürünlerin ucuz olmasını istemiyorlar. İnsanlarda zeka geriliği mi olsun istiyorlar bilmiyorum.

Şimdide milleti etten soğutmak için küresel ısınma diye bir şey çıkarttılar neymiş hayvanlar osuruyormuş ondanmış küresel ısınma et yemeyinmiş bu numaraları yemeyin.

• Babam orta halli bir esnaftı. Bir ev bir arabamız vardı.
    Çocukken pikniğe gittiğimizde kırmızı et yani ya şiş ya biftek yerdik. Sonra köfteye döndük. Bir süre sonra tavuk yemeye başladık. Şimdi yine tavuk yiyoruz fakat yanındaki domates, biber, patlıcan vs yanlıkların oranı arttı. Kağıt üzerinde çocukluğumuzda olduğundan daha varlıklıyız ama kırmızı ete daha uzağız. Umarım ileride vejeteryan olmak zorunda kalmayız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.