Şimdi Ara

Tavuk döner yiyen zengin sayılır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Tavuk dürüm tek kişi için lüks değil ama aile için lüks 3-4 kişi için lükstür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

Komik değil bence sesinizi çıkarın amaç nedir. Sonucu alınır mı bilmiyorum. Ancak sesiniz çıksın.

• yazdıklarınız gittikçe daha komik oluyor bence

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

Nesi komik diyin de ben de güleyim 

• Ülkenin bulunduğu durumu ve bu fiyatları bu seviyeye getirenlerin kim olduğunu bu yaşınıza kadar anlamadıysanız bence kasmayın

• Dün tost kaşarının markette 100 TL fiyatini görünce elimdeki tost ekmeğini küfür ederek rafa geri götürdüm.

Ne tavuğu, ağzına bir parmak bal çalındı diye referandumda ülkesinin bütün güvenliğini, hukukunu tek bir adamın ayakları altına seren bir halka tost bile haram!

Tezgahta 100 TL ile 200 TL arasi peynir varken ne tavuğu ne eti? Bur yoğurt 50 TL. Ulkesinin orduları bir bir terhis edilirken, bütün limanları fabrikaları Arap ve İsraillilere satılırken ağzını açıp yalakalikgan tek kelime edemeyen insanlar da bırakınız o yoğurda 50 TL peynire 200 TL versin.

Kısacası tavuk yemek degil, tost yemek zenginlik ifadesi. Az bile. Seçimler bir gecsin o zaman o peyniri krediyle alicaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 23 Ocak 2023; 7:35:30 >
  • Maalesef evet bir tabağı sadece en az 100 tl olmuş :D

• En yakın arkadaşım restoran işletiyor. Önünüze boş tabak koymanın maliyeti 20-30 lira şu an.

• Lise zamanlarımda okul çıkışı aç olmasam bile gider arada can sikintisina gider yerdim aç olduğumdan felanda değil. Zamanında yüzüne bakmadigim tavuk dönere şimdi cebimdeki paramın yetememesi durumu kaostur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burda artık simit 7.5tl yiyenlere zengin gözüyle bakılıyor artık bu sene birçok kişiyi yurtdışına gidecek gibi

• Tavuk döner zengin yemeği olduysa biz boşuna yaşıyoruz demektir. Simit yerine yediğimiz birşeydi tavuk döner.

Gerçek döner et dönerdir. Gerçi onu bile hileli yapıyorlar hindiyi dana diye satıyorlar.

• 1 liraya tavul doner ayran yerdik. oyle 2 gram tavuk gerisi ketcap mayonez degil adam gibi tavuk koyarlardi doyardin

• 22yykadir kullanıcısına yanıt

maturehunter?

• Çocukken 50 kuruşa yarım döner yerdik , Hatay usulü de severim ama gramajı bol olacak , onuda 5 6 sene önce 10 TL ye en kralını yerdik , geçen gideyim yiyeyim dedim bir dürüm 63 TL olmuş

• Evet

• Şişe su içiyor ve ücretli otopark da kullanıyorsa ultra zengin sayılır. :)

• Artık 50 Gr fındık kadar tavuk koyup geri kalanına yeşillik basıyorlar

• Simit lüks oldu bu ülkede, tavuk döner bir üst levelde kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.