Şimdi Ara

tavsiye ettiğiniz spotçular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz türkiyede oyun fiyatları pahalı tavsiye ettiğiniz spotçular varsa yazarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Giant Escape 1 '13.
    • psn: zdbrg
  • istanbul

Aslında en iyisi tek bi mekana bağlı kalmamak. Kadıköy'de Yazıcıoğlu ve çevresinde bi ton spotçu var. İstenilen oyun için hepsinden tek tek fiyat alarak en uygun neresi satılıyor öğrenilebilir. Çünkü bazı oyunlarda mekandan mekana çok farklar olabiliyor. A dükkanında bi oyun çok ucuzken B'de pahalı olabiliyor. Ama başka oyun için tam tersi oluyor.

İstanbul gibi bi yerde yaşıyorsak böyle bolca olan dükkanları değerlendirmeliyiz
    Daha Fazla Göster
  • sahibindende ucuzagetiren var bence tr de en iyisi o

Orijinalden alıntı: lolled

Bursada spotcu nerelerde vardir :D inegol carsisi uzak biraz bana orda olabilir demisti ico

Olsa olsa İnegöl'dedir. Bursa'nın Yazıcıoğlu'su orası. (Oğlusu garip oldu ha.)

Hatta şimdi aklıma geldi,
    Google'a "Bursa İnegöl Çarsısı PS3 yazınca bir iki yerde çıkıyor.

Google Linki.

• Aksaray'da kardeşler elektronik var ora iyidir.
    Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Feza'nin 2-3 yerde dukkani var. Simdiye kadar hicbir sorun yasamadim. Tavsiye ederim iyidir Ahmet Abi

PSN ID: halilmert
  • Kadıköy spotçularında dolaş yukarda arkadaşın dediği gibi hepsi farklı fiyat veriyor oyunlara biri 60tl derken diğerinin 80tl dediğini gördüm
    Feza ve Kardeşler güvenilirdir sağlam oyun için ama feza fazladan geçirmeye çalışıyor dikkatli ol sürekli müşterinim gibilerinden kafa yaparsan uygun bir fiyat verirler kaç kere başıma geldi 120tl dediler sonra iki laf yapınca 90 a alıp çıkmıştım gibi gibi..

Orijinalden alıntı: funner

istanbul

Kadikoy yazicioglunda kahraman ve syd en iyi spotculardir..

Orijinalden alıntı: Urahara0

Kadıköy spotçularında dolaş yukarda arkadaşın dediği gibi hepsi farklı fiyat veriyor oyunlara biri 60tl derken diğerinin 80tl dediğini gördüm
    Feza ve Kardeşler güvenilirdir sağlam oyun için ama feza fazladan geçirmeye çalışıyor dikkatli ol sürekli müşterinim gibilerinden kafa yaparsan uygun bir fiyat verirler kaç kere başıma geldi 120tl dediler sonra iki laf yapınca 90 a alıp çıkmıştım gibi gibi..

ya ben kargoyla alıcam da 30 tlnın çokda onemı yok bence yanı az para değil ama sırf tanımadığın adam ıçın ındırım ıçın konusmam ben be ama ıyı kafa denge bırısıyse hep konusurum yanı

Orijinalden alıntı: zack06

internette zavvi var orasıda iyidir.

Hocam zavvi nasil guvenilir mi oyun alsam gelmesi ne kadar surer

Orijinalden alıntı: lolled

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

internette zavvi var orasıda iyidir.

Hocam zavvi nasil guvenilir mi oyun alsam gelmesi ne kadar surer

kesinlikle güvenilir , ben dahil forumda birçok arkadaş buradan oyun alıyor.Tek sıkıntı 15-16 günde gelmesi.Eğer alacaksan birşey'e dikkat et , 15 gün zarfı içerisinde gelecek oyunun , yılbaşı , bayram vs.. gibi tatillere denk gelmesin. Ya oyunun gelmeme ihtimali olur ya da gelme ihtimali 40 gün'ü ya da daha fazla süreyi bulur.
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Worldbazaar güvenlidir. feza , kardeşler ve prenses . hepsi açık olarak oyun veriyorlar. ama şöyle birşey var. feza da eskı oyunları bulabiliyorsun. mesela geçen hafta her yeri dolaştım ama bir sly triology bulamamıştım. sadece feza da buldum. bunun dışında kardeşler elektronik le sorunum oldu. hiç tavsiye etmem. resmen müşteri değil it gibi davrandı. oyunlar desen , adeta ucu*e olmuş, kiminin kitapçığı yok. oyunun kabı kırık, ve Bluray in arkası türkiye haritası gibi. bu nedir ya! . zaten dükkanın görüntüsü de adeta '' Dönerciyi '' andırıyor. bırak oyunu büfe sanki. ben world bazaar dan alışveriş yapıyorum. en azından bir spotçu olarak güzel bir konseptleri var. oyunlar desen hiç açık değil. jelatinli olarak direk alıyorsun. ve açtığın da o güzel koku geliyor..

Orijinalden alıntı: kratos90

Worldbazaar güvenlidir. feza , kardeşler ve prenses . hepsi açık olarak oyun veriyorlar. ama şöyle birşey var. feza da eskı oyunları bulabiliyorsun. mesela geçen hafta her yeri dolaştım ama bir sly triology bulamamıştım. sadece feza da buldum. bunun dışında kardeşler elektronik le sorunum oldu. hiç tavsiye etmem. resmen müşteri değil it gibi davrandı. oyunlar desen , adeta ucu*e olmuş, kiminin kitapçığı yok. oyunun kabı kırık, ve Bluray in arkası türkiye haritası gibi. bu nedir ya! . zaten dükkanın görüntüsü de adeta '' Dönerciyi '' andırıyor. bırak oyunu büfe sanki. ben world bazaar dan alışveriş yapıyorum. en azından bir spotçu olarak güzel bir konseptleri var. oyunlar desen hiç açık değil. jelatinli olarak direk alıyorsun. ve açtığın da o güzel koku geliyor..

World bazaar için +1

PSN:FurkanCetin

• İzmir için öneri alalım?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.