Bildirim
tavsiye ettiğiniz spotçular
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Belli bir şehir var mı? _____________________________ - Giant Escape 1 '13.
- psn: zdbrg
- Giant Escape 1 '13.
-
istanbul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Men Of Mayhem -
prenses ps3oyun takas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bursada spotcu nerelerde vardir :D inegol carsisi uzak biraz bana orda olabilir demisti ico
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kardeşler Elektronik. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İstanbulsa Kadıköy Yazıcıoğlu'ndaki Feza'yı önerebilirim.
Aslında en iyisi tek bi mekana bağlı kalmamak. Kadıköy'de Yazıcıoğlu ve çevresinde bi ton spotçu var. İstenilen oyun için hepsinden tek tek fiyat alarak en uygun neresi satılıyor öğrenilebilir. Çünkü bazı oyunlarda mekandan mekana çok farklar olabiliyor. A dükkanında bi oyun çok ucuzken B'de pahalı olabiliyor. Ama başka oyun için tam tersi oluyor.
İstanbul gibi bi yerde yaşıyorsak böyle bolca olan dükkanları değerlendirmeliyiz
_____________________________ - Giant Escape 1 '13.
- psn: zdbrg
- Giant Escape 1 '13.
-
sahibindende ucuzagetiren var bence tr de en iyisi o _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: lolled
Bursada spotcu nerelerde vardir :D inegol carsisi uzak biraz bana orda olabilir demisti ico
Olsa olsa İnegöl'dedir.
Bursa'nın Yazıcıoğlu'su orası. (Oğlusu garip oldu ha.
)
Hatta şimdi aklıma geldi, Google'a "Bursa İnegöl Çarsısı PS3 yazınca bir iki yerde çıkıyor.
Google Linki._____________________________
-
Aksaray'da kardeşler elektronik var ora iyidir. _____________________________ -
internette zavvi var orasıda iyidir. _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
Feza'nin 2-3 yerde dukkani var. Simdiye kadar hicbir sorun yasamadim. Tavsiye ederim iyidir Ahmet Abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ps3 160 GB Slim 4.30
PSN ID: halilmert -
Kadıköy spotçularında dolaş yukarda arkadaşın dediği gibi hepsi farklı fiyat veriyor oyunlara biri 60tl derken diğerinin 80tl dediğini gördüm
Feza ve Kardeşler güvenilirdir sağlam oyun için ama feza fazladan geçirmeye çalışıyor dikkatli ol sürekli müşterinim gibilerinden kafa yaparsan uygun bir fiyat verirler kaç kere başıma geldi 120tl dediler sonra iki laf yapınca 90 a alıp çıkmıştım gibi gibi.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: funner
istanbul
Kadikoy yazicioglunda kahraman ve syd en iyi spotculardir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Blood of Dawnwalker - Gothic Remake - Fatekeeper - Witcher 4 - Onimusha: Way of the Sword -
quote:
Orijinalden alıntı: Urahara0
Kadıköy spotçularında dolaş yukarda arkadaşın dediği gibi hepsi farklı fiyat veriyor oyunlara biri 60tl derken diğerinin 80tl dediğini gördüm
Feza ve Kardeşler güvenilirdir sağlam oyun için ama feza fazladan geçirmeye çalışıyor dikkatli ol sürekli müşterinim gibilerinden kafa yaparsan uygun bir fiyat verirler kaç kere başıma geldi 120tl dediler sonra iki laf yapınca 90 a alıp çıkmıştım gibi gibi..
ya ben kargoyla alıcam da 30 tlnın çokda onemı yok bence yanı az para değil ama sırf tanımadığın adam ıçın ındırım ıçın konusmam ben be ama ıyı kafa denge bırısıyse hep konusurum yanı_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
internette zavvi var orasıda iyidir.
Hocam zavvi nasil guvenilir mi oyun alsam gelmesi ne kadar surer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: lolled
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
internette zavvi var orasıda iyidir.
Hocam zavvi nasil guvenilir mi oyun alsam gelmesi ne kadar surer
kesinlikle güvenilir , ben dahil forumda birçok arkadaş buradan oyun alıyor.Tek sıkıntı 15-16 günde gelmesi.Eğer alacaksan birşey'e dikkat et , 15 gün zarfı içerisinde gelecek oyunun , yılbaşı , bayram vs.. gibi tatillere denk gelmesin. Ya oyunun gelmeme ihtimali olur ya da gelme ihtimali 40 gün'ü ya da daha fazla süreyi bulur._____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
Worldbazaar güvenlidir. feza , kardeşler ve prenses . hepsi açık olarak oyun veriyorlar. ama şöyle birşey var. feza da eskı oyunları bulabiliyorsun. mesela geçen hafta her yeri dolaştım ama bir sly triology bulamamıştım. sadece feza da buldum. bunun dışında kardeşler elektronik le sorunum oldu. hiç tavsiye etmem. resmen müşteri değil it gibi davrandı. oyunlar desen , adeta ucu*e olmuş, kiminin kitapçığı yok. oyunun kabı kırık, ve Bluray in arkası türkiye haritası gibi. bu nedir ya! . zaten dükkanın görüntüsü de adeta '' Dönerciyi '' andırıyor. bırak oyunu büfe sanki. ben world bazaar dan alışveriş yapıyorum. en azından bir spotçu olarak güzel bir konseptleri var. oyunlar desen hiç açık değil. jelatinli olarak direk alıyorsun. ve açtığın da o güzel koku geliyor.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kratos90
Worldbazaar güvenlidir. feza , kardeşler ve prenses . hepsi açık olarak oyun veriyorlar. ama şöyle birşey var. feza da eskı oyunları bulabiliyorsun. mesela geçen hafta her yeri dolaştım ama bir sly triology bulamamıştım. sadece feza da buldum. bunun dışında kardeşler elektronik le sorunum oldu. hiç tavsiye etmem. resmen müşteri değil it gibi davrandı. oyunlar desen , adeta ucu*e olmuş, kiminin kitapçığı yok. oyunun kabı kırık, ve Bluray in arkası türkiye haritası gibi. bu nedir ya! . zaten dükkanın görüntüsü de adeta '' Dönerciyi '' andırıyor. bırak oyunu büfe sanki. ben world bazaar dan alışveriş yapıyorum. en azından bir spotçu olarak güzel bir konseptleri var. oyunlar desen hiç açık değil. jelatinli olarak direk alıyorsun. ve açtığın da o güzel koku geliyor..
World bazaar için +1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
PSN:FurkanCetin
-
İzmir için öneri alalım? _____________________________ PSN:TR-quanch
Benzer içerikler
- cfı 2016
- en iyi playstation hangisi
- dubai playstation 5
- ps5 fat kasa
- ps4 bluetooth kulaklık
- en iyi ssd
- en çok satan oyunlar
- hayatta kalma oyunları
- darksiders 4
- ps5 slim ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler