Sıfır hangi aracı tavsiye edersiniz
-
-
Opel PSA'ya geçince eski kalitesi yok bana göre. Eskiden olsa Opel derdim ama şimdi i20 de düşünülebilir. Donanımlarını kıyasla hangi özellikler seni tatmin ediyorsa ona yönel derim.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Hocam i20 yenilei 90 hp, corsa 142 . Donanım olarak Corsa daha ön plana çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yani dediğiniz gibi sadece beygire bakınca bile Corsa derim.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Corsa F ve son kasa i20 kullanmış biri olarak Corsa çok daha iyi i20 den. İ20 nin avantajı biraz daha geniş o kadar. 1.7m B segment araca vermeyi çok mantıklı bulmuyorum sıfır olsa bile. Temiz bir ikinci el Corsa F bakılır, üste kalan para da farklı şekillerde değerlendirilir. Corsa F te yağlı triger vardır 60 70 binde değiştirirseniz, yağı da sertifikasyonları uygun yağ alırsanız sıkıntı çekmezsiniz. Ben mobil 1 kullanmıştım, 60 binlerde de triger değiştirdim yağ süzgecinde çok çok az triger parçası vardı.
www.cleanpex.com.tr
Mobil 1 ESP Formula P 5W30 Motor Yağı 4 L ÜT:2024https://www.cleanpex.com.tr/mobil-1-esp-formula-p-5w30-motor-yagi-4-l-ut-2024-207_____________________________
-
Polo ya gözat sen kardeşim..
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
i20 Elite 1.65k'ya en dolu donanımı veriyor, fiyat/performans en iyisi sanırım bu. Corsa GS daha premium hissettirebilir ama donanım tatmin etmeyebilir. i20 mantıklı hocam. _____________________________ SİGORTA TOWER - Whatsapp: 05056840705
ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...
AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!
FORUM KONUMUZ... -
Donanım neden tatmin etmesin gs paket i20 elite den daha donanımlı
corolla alınır o paraya c segment hatta hybrid olursa tadından yenmez olur.
_____________________________ . -
elite pakette ekran corsadan büyük geliyor hocam, cam tavan ultimate de yok zannediyordum varmış, güvenlik paketi olarak elit bir tık daha dolu haricen hemen hemen aynı gibi. _____________________________ SİGORTA TOWER - Whatsapp: 05056840705
FORUM KONUMUZ... -
Hocam korsanın GS full donanımlı paketinde adaptif hız sabitleyici koltuk sıtma direksiyon ısıtma ön arka parktörü gibi şeylerde var i20 lerdeki sabitleyici normal sabitleyici adaptif değil
Bu arada mayıs gibi alıyorum sizden sigorta ve kasko için bilgi alacağım aklımdasınız bu arada :)
Hataya yer yok.. Polo ya gözat sen.. bence..
OnTheTellyyoutubeVolkswagen (Squeaky Earring) 1990 Commercialhttps://www.youtube.com/watch?v=eKmf0YjZXqo_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
elektrikli al piyasayı görüyorsunuz
_____________________________ -

_____________________________ -
Bilgi için teşekkürler hocam :) _____________________________ SİGORTA TOWER - Whatsapp: 05056840705
FORUM KONUMUZ... -
Satın alma süreciniz ayın ilk haftasına denk gelirse, kasko konusunda %30'a kadar daha uygun fiyata yardımcı olabilirim hocam.
Şimdiden hayırlı olsun._____________________________ SİGORTA TOWER - Whatsapp: 05056840705
FORUM KONUMUZ... -
Sağolun hocam haber vereceğim
Fiyat yüksek geldi 1.730
O fiyata c veya b SUV bakılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt