Bildirim
Tatile Gideceğim PS3'Ü NE YAPAYIM?!! (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreej12
quote:
Orijinalden alıntı: FuK
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
quote:
Orijinalden alıntı: SnReyiz
g.s.
anladıysan sadece şakaydı

benim bu mesajın sansürsüzünü silmişler lan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 10 Temmuz 2011; 19:08:50 >_____________________________
A true Warsong spits in the face of death
-
HDD sök. _____________________________ -
Güvenebileceğin bi arkadaşına bırak, tabii kuzenlerinin tanımadığı bi arkadaş. Yada HDD'yi sök, PC'nin içine koy
_____________________________ -
ps3'ü kuzenlerine sat _____________________________ -
En Büyuk G.S.
_____________________________ мoonяoмαп†icisм"Aranızdan yarınızı, arzuladığımın yarısı kadar †anıyorum.Diğer yarınızı da hake††iğinin yarısı kadar seviyorum! -
quote:
Orijinalden alıntı: Baloncesto
quote:
Orijinalden alıntı: dreej12
quote:
Orijinalden alıntı: FuK
quote:
quote:
g.s.

benim bu mesajın sansürsüzünü silmişler lan
yarım saattir bakıyorum ne bu diye yeni düştü jeton muahahah dedim kendi kendime
_____________________________ Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Hz. Mevlana
-
Eğer güç kablosunu alırsan ararlar seni.Derler nerde bu kablo.Evdeydi dersin sonra iyice evi karıştırırlar.Bence ps3 kutusunu al.Başka bir koliye yerleştir bantla.Üstünede yaz cam bardaklar kırılır dikkat diye.Koy annenlerin yatak odasına.Lanet olsun çok zekiyim 
Sen anlattın ben kıl oldum yeminle o kuzenlerine.
KESİNLİKLE
Evet. DH olarak malımız kıymetli...
Herkes akrabalarından mağdur .
_____________________________ Bizim sürdüğümüz hayatın geri vitesi yok... Arkamızda kalanları dikiz aynamızdan izliyoruz...
JDM Spirit Turkey -
Bilgisayarı kuzenime verdim,geldiğimde format attım bak
Kuzenine bağlı ayrıca,bırak oynasınlar
Biraz sert bir şekilde beyler bıraktığım gibi alırım diyip çık
vay kuzen ps3nü bn ve kardeşimden saklıyosun he seni bulacaz olum _____________________________ Düşünüyorum öyleyse varım ! -
Dostum ne yaparsın bilmem ama sakın onlara bırakma ben de kuzenime PSP'yi bırakmıştım salak ne yaptıysa paramparça geri verdi.. 
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Game of Thrones
Bana ver
Bunun için girmiştim
dummy console ps3 al senin ps3 le yer değiştir... _____________________________ Laptop:ASUS K53TK:::TV:LG 42LW5500:::Speaker:Logitech X530:::Phone:Samsung Ch@t 527+Samsung Galaxy S III
Console:PlayStation SCPH-7502 +PS2 SCPH-50004+PS3 320GB CECH-3004B+XBOX 360 ELİTE 120GB JASPER:::Receiver:GoldMaster HD-1090 PVR
-
Kuzenlerınle alıp veremedıgın nedır kı ? Benım kuzen tatıle gıderken makıneyı bıze getırıyordu al takıl dıye valla.Artık bı ps3 alınca oyunlarını bırakmaya basladı.Bırak oynasın adamlar tabı zarar vermedıklerı sürece _____________________________ Psn Id:Sertay2405 -
quote:
quote:
g.s.

inceden çok pis olmuş

Sen anlattın ben kıl oldum yeminle o kuzenlerine.
+1_____________________________ -
bırak oynasın çocuklar ne bıcım ınsansın sen maddı durumları yok alamıyorlar dıye kendını onların yerınekoysana senınkuzenın ps3uyleoynatmıyor alıyoryanında goturuyor oynama dıe bu yaptıgını domuzdomuza yapmaz ulan 800 lıra ıcınamma ağladın _____________________________ I fight them all man woman children retarted people
it doesnt matter u're gonna hit me we're gonna fight
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki