Yarbay
17 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Herkese merhaba arkadaşlar.2012 mart'tan bu yana Asus k53tk kullanıyorum. %90 ev ortamında kullanıyorum bir nevi masaüstü sayılır.Artık kasası tamirli ve bataryası öldüğü için daha fazla masraf yapmamak için değiştirmeyi düşünüyorum. Oyun konsollarım olduğu için PC'de fazla oyun oynamam ama oynamam gerektiği zamanda en azından güncel oyunları low-medium 30fps de oynatmasını isterim.Şu anki laptopumda giriş çıkış portları sınırlı olduğu için thinkpad'İn Ultra dock destekleyen modelleri üzerine yoğunlaştım.Aşağıda belirttiğim kriterlere uygun alabileceğim en uygun fiyatlı Thinkpad hangisidir.Yardımcı olursanız sevinirim

En az 15" ekran
*Fotoğraftaki gibi numerik tuş takımına sahip büyük ENTER tuşlu ışıklı klavye
Ultra Dock Desteği
Güncel oyunları low-medium oynatıcak ekran kartı

*ışıklı klavye sonradan makul bir fiyata eklenebilirse klavye ışıksız olsada olur

THİNKPAD TAVSİYESİ
Herkese merhaba arkadaşlar Depolama amaçlı başlangıç olarak 2TB veya 4TB Freenas sistemi kurucam...
Sistem tamamen maliyet odaklı olacağı için komple 2.el parçalardan oluşacak...Sizlerden DİSK ler Haricindeki ana sistem bileşenleri tavsiyesi istiyorum.

*AMD ANAKART
DDR3 ECC RAM DESTEĞi
USB 3.0
EN AZ 6 ADET SATA PORT

*AMD İŞLEMCİ
Yukarda bahsettiğim anakart'ın soketine uyumlu 4 çekirdekli güç tüketimi düşük bir işlemci

*8GB DDR3 ECC RAM

***Sistemde ekran kartı kullanılmayacağı için ANAKART veya İŞLEMCİ'de dahili GPU olması şarttır
herkese merhaba arkdaşlar aşağıdaki kriterlere uygun maximum 300liraya kadar bir hd uydu alıcısı arıyorum önerilerinizi bekliyorum

1-KODİ DESTEKLEYEN
2-HDMI CEC DESTEKLEYEN
3-MODÜL GİRİŞİ OLAN(ÇOK FAZLA FİYAT FARKEDERSE OLMASADA OLUR)
Herkese merhaba arkadaşlar.1 Nisan saat 19:45 de amazon prime üyelik ücreti olarak 99USD Çekilmiş kartımdan.
Amazon.de mi yada amazon.com mu çekmiş bilmiyorum.Bende panikle biraz önce kredi kartımı iptal ettim.
Prime Üyeliğimi iptal ettirip paramı geri almak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Merhabalar 2012 Yılında bu yana kullandığım galaxy s3 ümün arızalanmsı nedeniyle...Yeni bir akıllı telefon almam lazım...

İstediğim Özellikler
-Metal kasa(Plastikde olabilir)
-64 bit işlemci(istina 32bit olabilir)
-Fiziksel Home Tuşu(S3 den sonra kapasitif dokunmatik home tuşuna alışmak zor olur)
-En az 2900mah batarya
-Hızlı şarj

Düşündüğüm Modeller
-Lenovo vibe P1 S615/2GBRAM/32GBROM TÜRKİYE FİYATI 1300TL
-Lenovo vibe P1 PRO S615/3GBRAM/16GBROM YURTDIŞI ÜRÜNÜ 1000-1100TL
-Lenovo ZUK1 S801/3GBRAM/64GBROM YURTDIŞI ÜRÜNÜ 1000-1100TL (İstisna 32bit ama Bu modelde hızlı şarj varmı yokmu net bilmiyorum gsmarena da speclerde var olduğu yazıyor ancak incelemesinde yok diyor anlamış değilim)

-Meizu MX5 32GB GOLD MTK HELİO X10/3GBRAM/32GBROM YURTDIŞI ÜRÜNÜ 1100TL
-Meizu MX5 32GB DARK GRAY MTK HELİO X10/3GBRAM/32GBROM TÜRKİYE FİYATI 1350TL

-BluBoo XTOUCH MTK6753/3GBRAM/32GBROM YURTDIŞI ÜRÜNÜ 750TL
Merhaba arkadaşlar xbox360 da fps oyunlarında klavye mouse kullanmak istiyorum...
Bunun için çevirici aparat olarak hama speedshot ve xfps var...hangisini almalıyım ?
avantajları ve dezavantajları nelerdir ?
Herkese merhaba arkadaşlar....Daha yıllar öncede konusu açmıştım ama o zamanlarda bir sonuca varamamıştım...
Yapmak istediğim şey şu...

1 Adet NAS olucak yani ağa bağlı depolama aygıtı....Bunu bir bilgisayara NAS4FREE,FRENAS gibi programları kurarakda oluşturabilirim ve maliyeti daha az olur...
Ama genelde NAS4FREE ve FRENAS ile ilgili bilgiler türk forumlarında yok....NAS4FREE ve FREENAS deneyimi olan hatta şu anda kullanan arkadaşlar varsa...
Nedir nasıl yapılır detaylı bir rehber şeklinde bir yazı paylaşırsa çok sevinirim...Bu tarz frenas çözümleri sanırım ingilizce veya türkçe dil seçeneği varmı yada eklenebilirmi ?...Sizce FREENAS NAS4FREE gibi çözümlermi daha iyi yoksa WD SEAGATE firmaların sunduğu çözümlermi daha iyi...Bu nas Projesi İçin Maksimum ayıracağım bütçe DİSKLER Hariç 500tl....

NAS ı oluşturduğumuzu varsayalım...NAS bir UPS e bağlı olucak....Ve 7/24 Kesintisiz Download Yapıcak Torrentden...NAS İçerisinde Düzenli Bir Şekilde Depolayacak...
FİLM DİZİ OYUN V.B KLASÖRLERİ GİBİ....NAS dan ağa bağlı ve NAS a erişim izni olan diğer pc lerde NAS dosya kopyalanabilicek....Nas dan da aynı şekilde pc ye kopyalanabilicek...

KODİ yi şu an neye kurmak mantıklı sizce WİNDOWS APPLE TV RAPSBERRY Pİ ??? Hepsinde aynı özellikler varmı hangisi daha kişiselleştirilebilir eklenti vb bakımından...Ve hangisinin kullanımı daha kolay...Bunu sormamdaki amaç bir cihaza kodi kurup nas taki içeriği kodi de görüntülemek ve kodi de düzenlemek istiyorum...

Ayrıca Logitech Z623 2.1 Ses sistemim var...Yazdığım cihazları bağlayıp kaliteli ses almak istiyorum....
Z623 Bağlı olacak cihazlar KODİ ,XBOX 360 PS1 PS2 PS3 Hangi ses kartını almam gerekir.....
Herkese merhaba arkadaşlar....Daha yıllar öncede konusu açmıştım ama o zamanlarda bir sonuca varamamıştım...

1 Adet NAS olucak yani ağa bağlı depolama aygıtı....Bunu bir bilgisayara NAS4FREE,FRENAS gibi programları kurarakda oluşturabilirim ve maliyeti daha az olur...
Ama genelde NAS4FREE ve FRENAS ile ilgili bilgiler türk forumlarında yok....NAS4FREE ve FREENAS deneyimi olan hatta şu anda kullanan arkadaşlar varsa...
Nedir nasıl yapılır detaylı bir rehber şeklinde bir yazı paylaşırsa çok sevinirim...Bu tarz frenas çözümleri sanırım ingilizce veya türkçe dil seçeneği varmı yada eklenebilirmi ?...Sizce FREENAS NAS4FREE gibi çözümlermi daha iyi yoksa WD SEAGATE firmaların sunduğu çözümlermi daha iyi...Bu nas Projesi İçin Maksimum ayıracağım bütçe DİSKLER Hariç 500TL....

NAS ı oluşturduğumuzu varsayalım...NAS bir UPS e bağlı olucak....Ve 7/24 Kesintisiz Download Yapıcak Torrentden...NAS İçerisinde Düzenli Bir Şekilde Depolayacak...
FİLM DİZİ OYUN V.B KLASÖRLERİ GİBİ....NAS dan ağa bağlı ve NAS a erişim izni olan diğer pc lerde NAS dosya kopyalanabilicek....Nas dan da aynı şekilde pc ye kopyalanabilicek...

KODİ yi şu an neye kurmak mantıklı sizce WİNDOWS APPLE TV RAPSBERRY Pİ ??? Hepsinde aynı özellikler varmı hangisi daha kişiselleştirilebilir eklenti vb bakımından...Ve hangisinin kullanımı daha kolay...Bunu sormamdaki amaç bir cihaza kodi kurup nas taki içeriği kodi de görüntülemek ve kodi de düzenlemek istiyorum...

Ayrıca Logitech Z623 2.1 Ses sistemim var...Yazdığım cihazları bağlayıp kaliteli ses almak istiyorum....
Z623 Bağlı olacak cihazlar KODİ ,XBOX 360 PS1 PS2 PS3 Hangi ses kartını almam gerekir.....

Herkese çok teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim....

Nedir nasıl yapılır detaylı bir rehber şeklinde bir yazı paylaşırsa çok sevinirim...Bu tarz frenas çözümleri sanırım ingilizce veya türkçe dil seçeneği varmı yada eklenebilirmi ?...Sizce FREENAS NAS4FREE gibi çözümlermi daha iyi yoksa WD SEAGATE firmaların sunduğu çözümlermi daha iyi...Bu nas Projesi İçin Maksimum ayıracağım bütçe DİSKLER Hariç 500TL....

Herkese çok teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim....
-64Bit işlemci
-Fiziksel home tuşu
-En az 2900mah batarya
-En az 2GB Ram
-Hızlı şarj
Hakkında
Meslek: ÖĞRENCİ,GEMİCİ,DJ
İlgi Alanları: PC,İNTERNET,OYUN,FORUM,DH :)
Forum İmzası:
Laptop:ASUS K53TK:::TV:LG 42LW5500:::Speaker:Logitech X530:::Phone:Samsung Ch@t 527+Samsung Galaxy S III
Console:PlayStation SCPH-7502 +PS2 SCPH-50004+PS3 320GB CECH-3004B+XBOX 360 ELİTE 120GB JASPER:::Receiver:GoldMaster HD-1090 PVR
Forum İkinci El İmzası:
Referanslarım...

emrecelik/FaBeRgE/kachus/Ercan0666
Hakkımda:
Sen korsan kullanıyorsun diye sadece altın kaplama küvet yerine gümüş kaplama küvete girer o sanatçı dediklerin
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
My SYSTEM
Bilgisayar
LAPTOP
Bilgisayar
NETBOOK
Mobil cihaz
SAMSUNG
ISS
TTNET
Oyun Platformu
SONY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.182
İkinci El Bölümü Mesajları: 169
Konularının görüntülenme sayısı: 1.471.054 (Bu ay: 1.100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 115 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.