Şimdi Ara

Tatile Gideceğim PS3'Ü NE YAPAYIM?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Cuma günü ailemle tatile gidiyoruz.Ama kuzenlerim sırf ps3 için bize gelecekler.Ve ps3'le oynamalarını istemiyorum.Geçen sene gittiğimizde kutusuna toplamıştım.Ama gıcıklar alıp açmışlar. Eve nasıl giriyorlar diyorsanız babaannem bizde kalıyor.Ev zaten babaannemin üzerine.E bizde evde yokuz.Hemen gelip kalacaklar kuzenlerim. Ya şimdi sorunum ben bu ps3'ü kaldırdığımda babaannem kuzenlerim geliceği için toplayacağımı anlıyor.Ps'ı annem aldı.Babaannem bişi diyemez ama yinede ayıp oluyor biraz, babaannemin önünde toplayıp kaldırmak.Siz ne yapmamı önerirsiniz?Onlar tatile gidince ben onların ps2'siyle veya bilgisayarlarıyla oynamıyorum.Evlerine bile girmiyorum zaten.Sizce toplayım mı yoksa güç kablosunu alsam yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleon Bonapartee -- 10 Temmuz 2011; 13:27:22 >

• Oyunlari al
  • ps3 ünün olduğunu söylemek için konu mu açtın yani

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

ps3 ünün olduğunu söylemek için konu mu açtın yani

Hayır.
  • İçinden parça sök . Çalışmayınca ,

Ne ? Ben düzgün çalışır bırakmıştım ne yaptınız ? falan patla bir daha ps3 diyebiliyorlarmı

Nothing's real until you feel
  • O alete şifre falan konmuyor mu?

Televizyonlardaki çocuk kilidi gibi.

Aç aletin içini bluray sürücüsünün lazerinden anakarta giden bir şerit kablo var onu çıkar daha feriştahı gelse açamaz.

http://tinychat.com/p1ti7

Mikrofonu olanlar gelsin. KONUMUZ TAKSİM OLAYLARI VE 2002 DEN BU YANA OLAN OLAYLAR.
  • Bu kadar saçma bir konu görmedim. Bırak oynasın çocuklar. Ha bozar, kırarlar diyorsan da topla hatta al yanına götür ne ayıbı olacak Allah aşkına
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • Sen anlattın ben kıl oldum yeminle o kuzenlerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Bu kadar saçma bir konu görmedim. Bırak oynasın çocuklar. Ha bozar, kırarlar diyorsan da topla hatta al yanına götür ne ayıbı olacak Allah aşkına

ne çocuğu be biri benden iki yaş büyük diğeri 2 yaş küçük.büyük olan lise 4'e geçti diğeri 8.sınıfa.küçük olan benden uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Bu kadar saçma bir konu görmedim. Bırak oynasın çocuklar. Ha bozar, kırarlar diyorsan da topla hatta al yanına götür ne ayıbı olacak Allah aşkına

ne çocuğu be biri benden iki yaş büyük diğeri 2 yaş küçük.büyük olan lise 4'e geçti diğeri 8.sınıfa.küçük olan benden uzun.

Sen koca adamsın bu durumda

• @Acildeyim,
    Yöneticiler takip ediyo ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

@Acildeyim,
    Yöneticiler takip ediyo ......

evet neden ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: turkay23

yedik mi ps3 ünü.babaanneni hem yalnız bırakmamak için geliyoruz.aradada biraz oynuyoruz.götürürsen götür.akrabalık bağlarımı kesiyorum senle

fena güldüm.

• Şifre koy.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.