
Yarbay
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 1087 (Bu ay: 3)
Turktelekom VDSL2'den SuperOnline Fibere geçmelimiyim ?
50/15 kullanıyorum 1 yıl daha taahütüm var türktelekom ankara oldukça memnunum hiç internet kesilmiyor bakım vs. olmuyor prime time vs. öyle bişey yok 7/24 tam hız veriyor fakat tek sıkıntım download halinde paket loss olması (%0.5-%0.1) arası sabit packet loss oluyor valorant oynayanlar bilir sağ üstte sık sık ağ hatası alırlar cmdden yaptığım testlerde de packet loss oluyor download kastımda tam yük değil arkada bir video 1080p vs. bişey açık olsa bile loss oluyor ve mmo oynuyorum 24 saat oyun açık oluyor haliyle internetin asla bakıma girmemesi veya saniyelik kesinti olmaması benim için önem arz ediyor.
ttde her türlü dediğim gibi sorunsuz kesintisiz bağlantı alıyor sadece loss kısmını çözemiyorum modem dahi değiştirdim yok hep böyle düzelmiyor
şimdi bugün superonline binaya keşif için geldi bu hafta fiberi kullanırsınız dediler dairelere fiber çekmeyeceklermiş siz başvurucaksınız bayii yapıyor dedi pek inandırıcı gelmedi açıkcası fakat fttb sanırım artık olmuyormuş bu konuda hala hiç bir bilgim yok bilenler anlatabilir.
superonline nasıl ? bakım prime time yoğunlukta yavaşlama ping özellikle oyunlarda durum nedir ? yorumlara bakıyorum çok kötüymüş gibi anlatılıyor sansür vs. büssürü şeyden bahsediliyor. geçsem büssürü masrafa girmiş olacağım geri dönmekte bir o kadar masraflı olur hiç ellemeden böyle kullanmalımıyım ? uçuk kaçık 300 500mbps gibi bir hız beklentim yok 50mbps gayet yeterli geliyor bana.
bahsettiğim lose durumları ve hat değerleri böyledir.



AK47 Redline - Howling Dawn SATILIR
haftaya tradesi açılıyor aşınmamış sticker rare float, csmoney botun teklifi 215$. takas veya sell farketmez. aklınızdaki fiyatı yazın tekliflere açıktır.

fiyatlara bakıyorum 12-13(nesil) pek fark yok gibi ama 13 sanki tam yaygınlaşmamış. olmuşken 13. nesil olsun istiyorum işlemci çok yüksek performans versin (masaüstü kullanımı) iş amacı yok kesinlikle. oyunda oynuyorum fakat çok daha az oynarım csgo valorant arada gta 5. ve yeni çıkacak bir kaç oyun belki haftada belki 10 15 saat max oynarım ama laptopu 24 saat kapatmam sürekli chrome müzik youtube vs. hiç durmaz
bu bağlamda elektrikte çok tüketmeyen bişey istiyorum ama U serisi işlemcilerinde zayıflığına düşmek istemiyorum bu işlemcilerdeki Efficient-cores nasıl iyimi ? kafamdaki tablo 1tb ssd 16 ram 13.nesil işlemci ve 3060 aslında zira 3050 vramdan dolayı sıkıntı yaratabiliyormuş uzun ömürlü cihaz arayışındayım markaya extra ödeme yapabilirim tavsiye alabilirmiyim uzun süreden sonra ilk defa laptop alacağım :)
13. nesil cpular 13700 sadece hp cıkıyor sanırım öbür markaların pek yok ?
VatanBilgisayar sepette %15 indirim
ryzen 5600 2740TLye geliyor, çok detaylı bakmadım ürünlere ama ihtiyacınız olan ürünlere bir göz atın fena değil
sistem topluyorum düşünceleriniz nedir ?
merhabalar kafamda topladım ve acelem kesinlikle yok hatta 13.nesili görmeyi beklebilirim fakat uygun fiyatlı şeyler çok sonra çıkacak olması beni biraz düşündürüyor ilk başta en üst seviye anakartlar işlemciler hatta rtx 4080 4090'dan behsediliyor fakat ben bu parçaların çok daha altını almak istiyorum. foruma konu açmadan edemiyorum normalde 12400f düşünüyordum fakat intelin fiyatlarının sürekli artması karşılığında amd'ninde fiyatlarının düşmesi amd daha iyi bir tercih gibi olacağını düşünmeye başladım.4 5 yıl boyunca hiç upgrade yapacağımı sanmıyorum imzamdaki sistemide 6 yıl kullandım. acelem yok biraz beklebilirim fakat şu şekilde düşündüm.
ram https://www.amazon.com.tr/dp/B09C5TW31M/?coliid=IU3P7GXWPN916&colid=1WTWO1NE484QV&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it uyum sorunum olmaz değil mi ?
kasa beğendiğim bir model alıp geçeceğim (mid atx olacak kibarlık açısından ama zorunlu değil) güç kaynağıda bronz sertifikalı 550w bişey yeterli olacağını umuyorum ?
1tb ssd m2. pcie 3 veya 4 bilemiyorum değermi
anakart konusunda biraz yavan kaldım herkes sanırım b550 öneriyor ne üstü ne altı gayet yeterli olduğu söyleniyor, wifi'li modeller 10$ oynarken ülkemizde 1k oynaması garibime gitti pci-e antenli bir wifi kartı takarım pcye. overclock ztn yapmıyorum
pcden beklentim masaüstü performansının windows ortamı chrome vs. iyi olsun yeterli aslında bu noktada tek çekirdek performansı oldukça önemli bir rol oynuyor fakat bu işlemcide üzmez sanırım değil mi ? oyunlar biraz 2.planda kalıyor ama son çıkan oyunlarıda oynamayacağım anlamına gelmiyor. ayrıca csgo sık sık giriyorum yine.
toplam max 17k full kasa için düşünüyorum + 3-4k'yada 144hz 1080p monitör lazım hatta şuan bulabilsem şuan almak isterim monitör fırsatı sürekli kovalıyorum
kopmayan proxy önerisi varmı ?
rabisu kullanıyorum ama günde 2 defa filan kopuyor bütün emeğim çöp oluyor basit bir oyunda açmam gerekiyor sadece tr lokasyon kopmayan proxy tavsiyesi varmı ?


steam bakiyem ile marketten istediğiniz herhangi bir eşyayı skini satın alıp size %70 fiyatına teslim ediyorum. beğendiğiniz skinler, toplu envanter veya özel bıçak skinleriniz steam marketten çekilip size teslim edilir.
(örneğin steam marketteki 1000 liralık skini size 700 liraya teslim ederim.)
oyun veya dlc satışı yoktur, sadece trade edilebilir eşyalar.
takas edilebilir oyun içi öğelerde olabilir.
steam dükkan puanı vs. de satılık. bir çok şeyin satışını yapmaktayım csgo key tf2 key kapsüller steam dükkan puanı vs. iletişime geçelim.
yemeksepeti altlimitsiz 40/40 indirim [bitti]
kod "tiktok40" afiyet olsun. edit: bitti.
Sell TF2 Key ve CSGO Key Satılır - Güncel
Stok miktarı 0 TF 2 KALMADI İHTİYAÇ VARSA SİPARİS ALINIR PM.
tf2 fiyat 27 TL (Mann Co. Supply Crate Key)
ödeme yöntemi ; TL Dolar Crytpo
Takas bekletmesi yok.
CSGO Key Satılır STOK VAR
50x Prisma Kasası Anahtarı
25x Ufuk Kasası Anahtarı
20x Clutch Kasa Anahtarı
csgo keyleri pazar fiyatının %70'ine satılıktır.

sistemim aşağıda, işlemci olarak çok ileriye gidemiyorum sanırım en fazla 7. nesil i7 olabiliyor mantıklı gelmedi onun yerine anakart+işlemci ikilemi daha mantıklı gibi, ddr5 ramlere baktım fakat 16gb ram alsak 2000 lira gibi bişey tutuyor açıkcası çok fazla geldi halihazırda 2133 ramlerim var bu şekilde kullanmalımıyım ? elimdeki işlemci anakartıda daha sonra satarım. fakat ddr5 uyguna ram varsa açıkcası ddr5 düşünüyorum en azından babama bırakırım ram işlemci anakart 3lüsünü.
tavsiyeniz nedir ? fps oynuyorum csgo valorant gibi oyunlar saf işlemci gücü istiyor gpu yarım kullanıyorlar başka bir beklentim yok masaüstü performansı ve işlemci gücü isteyen oyunları oynuyorum sadece. i7 6700 yetersiz geliyor bana bunu belirtiyim
Asus H170 Pro Gaming Mainboard
Intel Skylake i7 6700
Asus Strix 1060 6GB
HyperX 2x8GB 2133Mhz 1.2V
Evga 650W G2 80+ Gold Power
bide kibarlık açısından atx yerine bir küçük boy setup düşünüyorum hem daha uygun gibi geldi fiyatlar tavsiyeniz nedir ? bütçe 5kya kadar çıkarım işlemci anakart ikilisine ayrıyetten uyumlu kasada alıcağım atx'in bir kücügü olan versiondan
Meslek: oopps..
İlgi Alanları: PC / Mobil / TV vb. ev teknolojileri :)
Son Giriş: 30 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Mesaj Sayısı: 14.734
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.464
İkinci El Bölümü Mesajları: 293
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.779)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.595 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü






Yeni Kayıt
Özel Mesaj
5 Yanıt
0 











