Bildirim
Tatile Gideceğim PS3'Ü NE YAPAYIM?!! (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Her bir parçasını ayrı ayrı yerlere sakla. Sadece Konsolun kendisini bırak
_____________________________ -
şimdi onlar sen bir parçayı söksen yada alsan götürsen bilinçli yaptığını anlamayacaklar mı? _____________________________ -
Konsolunu kır .
şeffaf bantı alıyorsun fişin ucana bi kere doluyorsun elektrik gelmediği için çalışmaz kimsede niye çalışmadığını anlamaz _____________________________ Ya olduğun gibi görün ya da gözüme gözükme! -
Hava atmaya çalışıp mesajımı şikayet ettiğin için seni şikayet ettim
Orijinalden alıntı: SnReyiz
g.s.
anladıysan sadece şakaydı

Saklamaya,şifre koymaya,kablosunu almaya filan kalkma bence çünkü emin ol seni arıyacaklardır.
Bence en güzeli ne yap ne et yanında götür kuzenlerine de tatilde oynuyorum dersin onlarda kırılmazlar._____________________________ -
Ankaradaysan bana kiralayabilirsin :) _____________________________ 
-
aynı olay her yıl benim başıma geliyo. daha geçen yıl kolun analog tuşu kırıldı 3-4 tane şımarık kuzen toplanıp anasını ağlatıyo playstationın. elimden geldiğimce oynatmamaya çalışıyorum ya da onlar oynarken başında duruyorum. ps3 bu boru değil güzel bak şu alete.
sonra bi zarar gelince üzülmenin anlamı kalmıyo panpa
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
aynı olay her yıl benim başıma geliyo. daha geçen yıl kolun analog tuşu kırıldı 3-4 tane şımarık kuzen toplanıp anasını ağlatıyo playstationın. elimden geldiğimce oynatmamaya çalışıyorum ya da onlar oynarken başında duruyorum. ps3 bu boru değil güzel bak şu alete.
Al Xbox ı bak keyfine Analog da kolay kolay kırılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: SnReyiz
g.s.
anladıysan sadece şakaydı

vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
-
quote:
ne boru değil 500-600 lira ya var ya yok_____________________________ Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Hz. Mevlana -
benim de kuzenlerim var, ama ben onlar için böyle düşünmüyorum. tabii o biraz da sein kuzenlerine bağlı
ama en mantıklısı power kablosunu al
quote:
Orijinalden alıntı: Acildeyim
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
Bu kadar saçma bir konu görmedim. Bırak oynasın çocuklar. Ha bozar, kırarlar diyorsan da topla hatta al yanına götür ne ayıbı olacak Allah aşkına
ne çocuğu be biri benden iki yaş büyük diğeri 2 yaş küçük.büyük olan lise 4'e geçti diğeri 8.sınıfa.küçük olan benden uzun.
deşifre oldu
PS2'm kuzenlerim yüzünden oynanmayacak hale geldi hatırlıyorumda bir keresinde üzerinde tepinmişti bir tekme basmıştım. Artık PS3 alınca akıllandım bir daha dokunabiliyorlarmı şimdi gel gör sert ol biraz al yanına götür ararlarsa da vermicem kardeşim de zorlamı de benim ps2'de yaptığım hataya düşme sakın seni uyarıyorum. Zarar vermeseler istedikleri kadar oynasınlar hatta onların olsun ama senin eşyana zarar verme hakları yok 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 10 Temmuz 2011; 18:27:41 >_____________________________ 
-
görüntü kablolarını sakla _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
quote:
ne boru değil 500-600 lira ya var ya yok
herkeste olmadığından dedim 500-600 lira az bir para mı?_____________________________ -
Bence götürceksen hepsini götür eğer güç kablosunu filan götürürsen sadece bu sefer de kalan parçalara zarar verebilirler. Gıcıklık olsun diye _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki