Bildirim
@itsberkelium
+4
En az 1.000 Beğeni Aldı
En az 1.000 Mesaj Yazdı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
4 diğer rütbeyi gör
Gönderileri
|
itsberkelium (Berke) · Android Uygulaması Geri Bildirimleri altına konu açtı.
9 yıl
Bloklama
|
9 yıl
HTML Kodları
|
9 yıl
Smiley Butonu Değişiyor
itsberkelium (Berke) · Samsung altına konu açtı.
11 yıl
S4 Mini Mobil Veri Kapanma Sorunu
|
itsberkelium (Berke) · Konu Dışı Özel altına konu açtı.
11 yıl
Kanseri Yendim Beyler
|
itsberkelium (Berke) · PSN ve Arcade altına konu açtı.
11 yıl
PS Plus Yenileme Maili
|
itsberkelium (Berke) · Playstation Genel Bölümü altına konu açtı.
11 yıl
Capslock Bilisim Hakkinda
|
|
itsberkelium (Berke) · Türk Telekom (TTNET) altına konu açtı.
11 yıl
Huawei Modem Guncelleme
|
Hakkında
Meslek: Web Dev
Meslek: Web Dev
Forum İmzası:
PSN: itsberkelium |
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.928
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 289)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.504 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.928
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 289)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.504 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
8 Yanıt
7 
). Bundan 10 ay önce, Ocak'ta, boynumun iki yanında da şişlik oluştu bezelye tanesi kadar. Her iki tarafta da olduğu için önceden de vardır, normaldir deyip aldırmadım, normal hayatıma devam ettim. Fakat 1-2 hafta sonra sol taraf daha fazla şişti. Ben de bunun üzerine doktora gittim. Doktor iki hastalıktan şüpheleniyorum, tüberküloz ya da lenfoma dedi. Kan testi yaptırdık temiz çıktı. Lenfoma değil dedi doktor (bu ilginçti biraz çünkü hastalığım lenfomaydı). Tüberküloz için testler yapıldı ama o da temiz çıktı. Lenf bezlerinin şiştiğini söyledi doktor ve 2 seçenek sundu bana. Ya ameliyat ile bir kaç tane lenf bezi alınacak ya da iğne ile sıvı ve genizden parça alınacaktı. Hem ciddi bir bölge olduğu için hem de kesme biçme olmasını en son seçenek olarak istediğimiz için sıvı ve parça alınmasını seçtik. Bir hayli kalın bir iğneyle sıvı alındı, doktorun beceriksizliği yüzünden uyuşturulamadan parça alındı. Fakat bunların sonucunda da hastalığın ne olduğu bulunamadı. En son çareyi yapmaktan başka seçeneğimiz kalmamıştı artık. Bu yüzden Şubat'ta ameliyat oldum ve 3 adet lenf alındı boynumdan. Sol taraftakiler çok büyük olduğu için sağdan alındı kesilen yer küçük olsun diye. Sonucunu 2-3 hafta bekledik ve sonunda hastalığımın lenfoma yani kan kanseri, bir diğer adıyla lösemi olduğu anlaşıldı. Tedavi için harıl harıl hemotoloji servisi olan hastane aramaya giriştik. Çapa Tıp Fakültesi'nde babamın bir doktor tanıdığının da yardımıyla bir doktorla görüştük. Doktor yatıp tedavi görmem gerektiğini, tahmini 6 ay süreceğini ama o anda boş yatak olmadığını söyledi. Listeye ekleyeceğini ve sıramız geldiğinde bize haber vereceklerini söylediler. Bilmeyen varsa, hastanelerde bu tip hastaların asıl doktoru profesörlerdir. Profesör olmadığı zaman uzman doktor, o da olmadığında asistan doktor ilgilenir. Biz uzman doktor ile konuşmuştuk. Tam odasından çıktık, sekreterlikte listeye adımızı ekletecektik ki doktor, o anda rutin olarak hastaları ziyaret eden profesörü gördü ve "Hocam sizin hastanız olacak ama boş yatak yok" dedi. Profesör de 2 kişilik bir odada 1 yatağın boş olduğunu, odadaki kişinin de genç olduğunu, yanına yaşlı birini almak istemediğini, benim o odaya yatabileceğimi söyledi. Böylece 5 dakika önce ya da sonra gitseydik neler kaçırabileceğimizi anlamış olduk. 18 Mart'ta yattım hastaneye. Sürekli hastanede kalmadım. İyi olduğum zamanlarda eve gönderdiler biraz da benim isteğimle. Başlarda hafta sonları gidiyoduk ama sabahları kontrole geliyoduk. Sonra sonra hafta içi de eve gitmeye ama yine de 2 günde bir kontrole başladık. Biraz iyi baya kötü bir şekilde 8 ay bitti ve benim tedavim de bitti. Bugün kemik iliğinden parça alındı ve teste verildi. Yarın da bütün vücuduma tomografi çekilecek (meraklısı için: PET/CT). Doktor yarın taburcu olacağımı söyledi. Bundan sonra ayda 1, 2 ayda 1, 3 ayda 1 gibi kontrollerim olacak. Ama şu 8 ayı atlattığım için kontrole gitmek hiç göze batmıyo gerçekten. Bugün 8 ay sonra ilk defa dışarıya maskesiz çıktım ve eve girmek istemedim resmen. İlk iş sinemaya gidip bütün vizyon filmlerini izlemek olacak
.