N

Binbaşı
19 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
359530 Gün Cezalı
356502 gün 22 s. 32 dk. kaldı
Gönderileri
6 ay önce aldığım laptop um toshiba satallite p50 a 14 h modeli her oyunu nvidia yüksek grafik işlemci ile çalıştırmama rağmen kasıyor fps sorunu yaratıyor. orjinal oyun almama rağmen nba 2k14 nfs rivals asasin creed revalitions gibi oyunlarda sürekli kasıyor. kaç kere format attım her şeyi sıfırlayıp ama yinede kasıyor ne yapabilirim servise mi yollamalıyım ? servise oyun da kasıyor diyip mi yollayacağım internet ve video performansında sorun yok . driverler güncel.
i7 işlemci var 4 gb Ekran kartı var 8 gb ram var . league of legends da bile 10 fps oynatıyor.
6 ay önce aldığım laptop um toshiba satallite p50 a 14 h modeli her oyunu nvidia yüksek grafik işlemci ile çalıştırmama rağmen kasıyor fps sorunu yaratıyor. orjinal oyun almama rağmen nba 2k14 nfs rivals asasin creed revalitions gibi oyunlarda sürekli kasıyor. kaç kere format attım her şeyi sıfırlayıp ama yinede kasıyor ne yapabilirim servise mi yollamalıyım ? servise oyun da kasıyor diyip mi yollayacağım internet ve video performansında sorun yok . driverler güncel.
i7 işlemci var 4 gb ekran kartı var 8 gb ram var . league of legends da bile 10 fps oynatıyor.
İdaa
Ailecek 6 gün tatil YAPILIR mı ? Konaklama nasıl
haritada işaretlediğim bölgede 4 arkadaş tatil amaçlı nereye gidebiliriz ağustos sonuna doğru gidip 1 hafta kalmayı planlıyoruz 25 ağustos gibi . ev kiralayabilir yada otelde kalabiliriz.

haritada işaretlediğim bölgede 4 arkadaş tatil amaçlı nereye gidebiliriz ağustos sonuna doğru gidip 1 hafta kalmayı planlıyoruz 25 ağustos gibi . ev kiralayabilir yada otelde kalabiliriz.

Makine Müh 3. Sınıf öğrencisiyim maddi durumum yerinde hayatimın geri kalanında nasıl bir yol izlersem kırmızı pasaport alabilirim suan yeşil var
Bi kaç antrenmana bakmak istiyorum boşuna para vermek istemiyorum Üyeliği olan antrenman listesini atabilecek arkadaş varsa cok sevinirim
Arkadaşlar kredi kartımın limit aşım özelliğini açtırdım . Limit 1000 tl kullanılabilir limit 3 tl %20 limit aşım özelliği var dedi ama bu %20 toplam limite göre mi yoksa kullanılabilir limite göre mi belirleniyor ? Birde bu özelliği hangi Mağazalarda kullanabiliriz bugün altın almaya Kalktım 100 tl yetersiz limit dedi
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.302
İkinci El Bölümü Mesajları: 466
Konularının görüntülenme sayısı: 143.474 (Bu ay: 2.062)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.