Yarbay
08 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 326 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Daha önce piyano çok az çaldım. Dijital bir piyano almak istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Yaklaşık 10 yıldır elektro gitar çalıyorum. Piyano önerilerinize açığım. Bu tarz konular on bin kere açılmıştır eminim ama piyasa çok değişiyor.
Bir yılı aşkın süredir CBF 150 kullanmaktayım. Yaklaşık 10.000 - 15.000 bin arası bir bütçeye cbf'i satıp ikinci motorumu almak istiyorum. Bu motor ile 8000+ km yol yaptım.

Aktif olarak işe git gel olarak kullanıyorum ve şehir dışı max. 500 km lik kamp yolculukları da yapmak istiyorum. Aynı zamanda iki kişi seyahatin de yorucu olmamasını istiyorum.

CBF ile şehir içinde hiç sorun yaşamadım. 200 - 300 km lik yolculukları da yük ve artçı ile yorucu olmadan halledebildim. Bu özellikleri katlayabilecek bir motor arayışındayım. Her şeyin bir arada olduğu ve bu fiyat aralığında olan motor kolay bulunmuyor.

Araştırıp gördüğümde ve aklımdan geçen motorlar,

MT-03
CBF 500
Suzuki GS 500
BMW F650 GS (Eski modelleri)

Sizin de önerileriniz varsa çok sevinirim. Bu motorlar hakkında bilgisi olan da paylaşabilirse sevinirim.
Arkadaşlar ben bu sene Akdeniz üniversitesi mühendislik bölümüne dgs ile geçiş yapmak istiyorum. 2 yıllık myo bilgisayar programcılığı mezunuyum. İşin ilginç tarafı şu an akdeniz üniversitesinde mühendislik bölümünün 3. sınıfı yok. Bölüm açılalı 2 sene oldu ve öğrenciler gelecek sene 3. sınıf olmaya başlayacak. Bu konuda kime sorduysam (bölüm hocaları, öğrenci işleri vs.) bir fikri yok. Öğrenci işlerine dgs ile geçiş yapmak istiyorum dediğimde kaçıncı sınıftan başlamak istiyorsunuz gibi bir cevap bile alabiliyorum. Açılır mı açılmaz mı bunu kime danışmak lazım? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Şirketin web sitelerini barındıracak fazla abartı ücreti olmayan bir sunucu arıyorum. Genelde şirket siteleri olur şimdilik 5 siteyi bile geçmez ve çok da yoğun siteler değil.

Tavsiye edebileceğiniz ona buna ek ücret almayan ve sıkıntı çıkartmayan bir sunucu varsa sevinirim.
Aklımda MONSTER® ABRA A5 V5.2 15.6" var. MSI'lar çok pahalı. GE60'dan daha iyi bir ekran karta sahip abra a5 ve daha iyi soğutması var. Aynı zamanda daha ucuz diye bunu düşündüm.

Sizler ne önerirsiniz ? Bütçe gerçekten bu bile zorlanmış oluyor o yüzden daha da yükseği çok kasabilir.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-abra-a5-v52-156-P77656609
Bu kadar kupa kaybedilebiliyor muymuş arkadaşlar bilmiyordum.
Elimde Samsung M3 Portable usb3,0 harici harddisk vardı. Işığı yandığı hâlde hdd tepki vermemeye başladı. Sorun hdd mi yoksa usb girişi mi bilemediğimden kutusunu açtım. Ama içinden 2,5 inch sata hdd çıkmadı. Diğer kullandığım harddisklerde 2.5 veya 3.5 inch sorunsuzca kutuyu değiştiriyor veya harici olarak da kullanabiliyordum.

Harddiskin girişi şu şekilde.

Ucu da şu şekilde,

Bu kutunun değişme imkanı var mı ? Veya şu harddiski dahili olarak laptopa, masaüstüne takma imkanım var mı? Yoksa bunlardan birini yapmam için harddiskin altındaki çipi mi değiştirmem lazım ...
PC özelliklerim,

Gigabyte GA-G31M-S2L anakart
4 gb ram
Intel e8400 3,0ghz çift çekirdek işlemcim var. 8800GT ekran kartı kullanıyordum ama artık miladını doldurdu diyebiliriz. Sıfır olursa 200-250 lira olmadı bu civarlarda 2.el ekran kartı tavsiyelerinizi alabilirim.

Daha önce yardımcı olanlardan konuya yardım istiyorum.
Harici hdd kutusunda girişi kırılmıştı. Bir süre dahili olarak sorunsuz kullandım. Ama artık açılmıyor. Sistemde gözüküyor her türlü ama bilgisayarımda gözükmüyor.

Üniversiteye girerken teknik liseden direkt geçiş yaptım. Ygs/lys girmiştim ama onlara göre bir tercihte bulunmadım. OBP puanım duruyor diye biliyorum? Açıköğretim'de hangi bölümler obp puanını etkilemez?

Şu an sadece okuyor gözükmek için giriyorum. Tekrardan hazırlanırsam diye puanı kesmeyen bir bölüm lazım. Yoksa her bölüm mü böyle ? Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Hakkında
Meslek: Web Developer
İlgi Alanları: Ehe
Forum İmzası:

Nothing's real until you feel
Hakkımda:

Live: Diablom TR
The sands of time for me are running low...

Iron Maiden Konseri Dh Saha İçi/ İnönü 2013

Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Huawei u8800
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
Xbox
Xbox Live GamerTag
Diablom TR
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.624
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 15.163 (Bu ay: 515)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.852 (Bu hafta: 11)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.