Binbaşı
11 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 1)
Gönderileri
izlanda üniversitesine kabul edildim okul ücreti sigorta ve vize için izlandada banka hesaplarına iban koduyla ödeme yapmam gerekiyor. gezmediğim banka kalmadı hiçbiri göndermiyor ne yapabilirim
arkadaşlar yeni bir daire tuttum kot2 gün ışığı görmüyor içerisi eve baktığımda eşyalıydı daha bugün gittim tüm boyalar yerden 20cm kadar dökülüyor görüntü rutubet. emlakçıya gittim hemen dediği "bir yıllık bina daha betonun suyu akıyor ondan oluyor yeni binada rutubet olmaz." sağolsun boyayı kapatırız gerekirse ithal ilaç getirir önlerim falan dedide inceden canım sıkıldı. boyası görüntüsü umrumda değil eşya gelecek üzerine zaten ama sağlık açısından endişem çok büyük. rutubetin akciğerde küflenmeye kadar ciddi sorun yaratabileceğini biliyorum ama bu betondan olmuş başka birşeyden olmuş farkedermi endişelenmem gereken bir durum var mı? daha eşya falan taşımamışken gidip kontratı iptal edip edemeyeceğimizi sorsam mı?
laptop işlemcisini değiştirmek istiyorum BGA1023 socketde işlemci nereden bulabilirim bileniniz varmı? il istanbul ama kargoyla da alabilirim ikinci ele bulaşmaya pek niyetim yok sıfır satılıyormu türkiyede?
işi düşünce arayan akraba gibi yıllar sonra geri geldim birşey sorup gidecem :D apartmanda topraklama yok musluk üstü su ısıtıcısı taktırmak istiyorum banyo için. su borusuna topraklama yapabilirmiyim bilgisi olan varmıdır? eğer yaparsam olası bi kaçak durumunda su borusundan gelen elektrik gene beni çarparmı?
çalışma masasının altına klavye rafı yapmak istiyorum şişli kurtuluşa yakın veya kolay ulaşabileceğim nerede sunta lam kestirebilirim uygun boyutta bilgisi oaln varmıdır?
uğraşmaya değmeyen arkadaşlar yüzünden kaldırılmıştır. uğraşılmaz trdeki communityle.
iyi akşamlar akadaşlar. bir süredir aynı eloda dönüp duruyorum. elomu yükseltmek için neleri yanlış yaptığımı merak ediyorum. Silver4deyim şu an ama bi silver5 bi silver 4 dönüp duruyorum silver3ü daha göremedim. euwestteyimhttp://www.lolking.net/summoner/euw/44601236 neleri yanlış yapıyor olabilirim?
Dişi kedim pirelendi ve kızgınlığa girdi tahmini 2 aylıkken sokaktan almıştım şimdi 6 7 aylık. Çeşitli sebeplerden ötürü ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. Kızım eskiden oldukça agresifti ve sürekli sokağa çıkmak istiyordu gezdirmek için çıkarttığımızda bizden kaçıp diğer kedilern yanına dönmek istiyordu. Zor tutup getirdik geri eve. Ancak oldukça agresif bir kız arkadaşım vardı beraber yaşadığım ve bu davranışlarının onunla bağlantı olduğunu düşünüyorum. Kız arkadaşımdan ayrıldığımdan beri gayet uysal sevecen bir kedi haline geldi. Bu durum olmasaydı geri sokağa bırakabilirdim doğasını yaşaması için ancak şu anda çekimserim. Bir yan da bir kaç ay sürecek maddi bir sıkıntı içerisindeyim şu anda kediyi kısırlaştırıp dış parazit temizliği yaptırmak benim için oldukça güç. Kedim için neyin en iyisi olacağı konusunda fikirlerinizi istiyorum.
Arkadaşlar Bronze1deyim ve eskiden 20 25 gelen lp'ler 5 6 gelmeye başladı riotun iddiasına göre böyle durumların kaynağı mmr'ımın ligin genelinden düşük olması imiş? ancak lolking'i de koyuyumhttp://www.lolking.net/summoner/euw/44601236 hemen her maçı kazanmama ve genelinde takımı taşımama rağmen nasıl oluyor da mmr'ım düşük oluyor? Neyi yanlış yaptığım konusunda bir fikri olan var mı?
Dün yavru birkediyi apartman arasında bağırırken duydum aşağı inip çıkarıyım dedim ama hava oldukça soğuktu gönlüm razı gelmedi eve alıyım bende dedim. Ancak dünden beridir kuma alıştırmaya çalıştıkça beni trollüyor :D bir leğen ve bir ayakkabı kutusu çıkarmıştım hangisine koysam diye yan yana ayakkabı kutusuna koydum önce kumu. yemek yedikten sonra ayakkabı kutusuna koymaya çalıştıkça ben ordan çıkıp yandaki leğene bakmaya başladı. leğene mi yapmak istiyo acaba diye kutuyu ayakakbı kutusundan leğene döktüm kumun dökülmesi sırasında korktu biraz sanırım. GEldiğinde kağıt havlunun üzerine işemişti bi parçasını leğenin içine koydum fayda etmedi. Leğene sokmaya çalışırken alerşisi var gibi kaçıyor. birinde başta kaçtığı ayakkabı kutusunun içine girip kapağını kapatıp saklanmaya çalıştı leğene yapsın diye uğraşırken yanına kakasını yapmıştı onu da alıp leğene koydum kakanın yeri burası anlasın diye o da işe yaramadı daha sonrasındaki bir denememde leğenle ilgilendi bu sefer hadi benim kızıma sıçacak sonunda diye sevinirken kakayı alıp leğenin dışına attı. Beni trollüyor resmen. gidip ben sıçacam artık nere yapılacağını anlasın diye. ne yapabilirim arkadaşlar bi öneri
Hakkında
Forum İmzası:
yönetim naber.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.475
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 878.599 (Bu ay: 1.592)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.