Şimdi Ara

Takım olana kadar Sabır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik bir skor yazısı olarak algılanmasın,

Schuster iyi bir teknik adam tartışmasız..Türkiyeyi tanıyor, bu sene zor bir sene olacak bu yüzden de, yeni bir takım oluşturulmaya çalışılıyor,

kadro zenginliği, kaliteli yabancılar, Türk Lig tarihinin en iyi Beşiktaş kadrosu, vs....

şuan en çok ihtiyaç olunan şey sadece zaman...sabretmek lazım..önümüzdeki seneye daha farklı olacaktır herşey,

şuan hala sistemi olmayan, birbirini tanımayan yıldızlar topluluğunun takım olamadığının farkındasınızdır sanıyorum...

dediğim gibi biraz daha sabır..

delinhonun gönderiliş biçimini, vsyi unutalım...işte şimdi takıma destek zamanıdır...

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Rijkaard'a sabretti Galatasaray ne oldu ? 2 sene ellerinden gitti.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • şubat ayına geldik daha ne sabrediceksiniz?
    neyse siz bilirsiniz biz memnunuz böyle olmasından

Kocaman Umutlarımızın Sahibisin!
  • birseyler olmuyorsa zorlamamak gerekir
    ABD CIKARLARINA KALKAN OLMAYACAGIZ - ABD'NİN FÜZE KALKANI PROJESİNE HAYIR
    BEŞİKTAŞ

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • defans hattını toptan değiştirirsek bu takım adam olur. buna kesinlikle inanıyorum.
  • sabır mı?şustere mi?şaşırmış olmalısınız siz.bu takım bu kafayla burdan öteye gidemez.getir tayfuru takımın başına sabredelim de bu adamın neyine sabredeciz daha?.inanılır gibi değil bu bir kabus olmalı.takım 2-1 öne bile geçtiği bir maçı 10 dakika içinde fark yiyerek kapatıyor hala sabır deniyor.ha evet bank asya için sabır diyorsunuz,anladım... herkesten böyle bir başlık beklerdim ama futboldan anladığını düştüğüm birinden gelince şoka uğradım yalan yok...
  • iyi günde sevinip kötü günde satandan taraf olmaz.
    beşiktaşımızın işi çok zor;umarım üstünden gelir yönetim

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

sabır mı?şustere mi?şaşırmış olmalısınız siz.bu takım bu kafayla burdan öteye gidemez.getir tayfuru takımın başına sabredelim de bu adamın neyine sabredeciz daha?.inanılır gibi değil bu bir kabus olmalı.takım 2-1 öne bile geçtiği bir maçı 10 dakika içinde fark yiyerek kapatıyor hala sabır deniyor.ha evet bank asya için sabır diyorsunuz,anladım... herkesten böyle bir başlık beklerdim ama futboldan anladığını düştüğüm birinden gelince şoka uğradım yalan yok...

olaya at goluguyle bakmak demek bu olsa gerek.takim kirmizi yemeden once bellki son haftalarin en iyi futbolunu oynuyodu.15 dk icinde 2 gol 3 net poziyon kacirdik.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • kimseyi satan falan yok asıl takımı demirörene şustere satan sizsiniz.biz taraftar üzülmesin takım rezsil olmasın istiyoruz.eğer sizin derdiniz buysaasıl sizin beşiktaşlılığınızdan süphelenmek lazım.

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

sabır mı?şustere mi?şaşırmış olmalısınız siz.bu takım bu kafayla burdan öteye gidemez.getir tayfuru takımın başına sabredelim de bu adamın neyine sabredeciz daha?.inanılır gibi değil bu bir kabus olmalı.takım 2-1 öne bile geçtiği bir maçı 10 dakika içinde fark yiyerek kapatıyor hala sabır deniyor.ha evet bank asya için sabır diyorsunuz,anladım... herkesten böyle bir başlık beklerdim ama futboldan anladığını düştüğüm birinden gelince şoka uğradım yalan yok...

olaya at goluguyle bakmak demek bu olsa gerek.takim kirmizi yemeden once bellki son haftalarin en iyi futbolunu oynuyodu.15 dk icinde 2 gol 3 net poziyon kacirdik.

kardeşim bırak şimdi atı eşeği.kırmızı yedi maçı bırakmamız mı lazımdı orada?peki atylardır ayağına top değmemiş adamın ilk 11de ne işi var fenerbahçe maçı gibi önemli bir maçta hemde?şuster düşünmeyecekte kim düşünecek bunları.hala adam için kendinizi otobüsün önüne atmaya çalışıyorsunuz ne yaptı da bu sevgiyi kazandı bu adam ben anlayamıyorum bunu.takım güzel oynasa galibiyeler kupalar alsa arkasında olmanızı anlayacağım da ortada birşey yok?

• Neyin sabrı ya burda kayserispordan bahsetmiyoruz Beşiktaştan bahsediyoruz! Bu takım 2. yarı başladığından beri ne yaptıda sabır gösterelim? Uefa gitti lig gitti kala kala kupa kaldı. Sıradan bir takımla aramızda ne gibi fark kaldı acaba?

Bıktım artık Beşiktaşın başında yabancı hocalar görmekten. Çıkarsınlar harbi Beşiktaşlı birini teknik direktör yapsınlar kümeye düşelim ağzımı açmam. En azından takımını desteklemek için gelip boğaz patlatan insanlara gelmesinler demez!

Kısa ve net; gümbür gümbür bir Beşiktaş için ben 2011 sonuna kadar beklemek lazım diyorum.

ancak bir şartla hem defansa hem ofansa kaliteli Türk oyuncu alınırsa...

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Almeida'nın karşı karşıya atamadığı gol (Atsa 3-1 olacaktı) ve arkasından Ferrari'nin yediği kırmızı kart oyunu doğrudan etkiledi. Ne yapalım sağlık olsun.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • okun daha hızlı ve ileri gitmesi için yayın geri çekilmesi gerekir !

• hocam en kısa sürede bu yönetimin ipi çekilmesi lazım 9 sene oldu sabır dediğiniz şey nedir?
  • bulunduğun ortama uygun aldığın karar en iyi karardır...
    normal şartlarda %100 katılıyorum yönetim ile ilgili fikrine peki...

şuanda yönetimin ipi çekilebilirmi sence?
    çekilemez..

doğrumu? böyle bir borç altına kimse giremez, haliyle kongreye kadar değil kongreden sonra da bu adamlarla devam edicez görünen oki, o zaman sabretmek lazım...teknik direktörü göndermek bir şeyi çözmez bu saatte artık..

quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

hocam en kısa sürede bu yönetimin ipi çekilmesi lazım 9 sene oldu sabır dediğiniz şey nedir?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.