Şimdi Ara

Takım olana kadar Sabır.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhanuygur

ya arkadaslar, allahinizi severseniz, Ersan imiz cenk imiz sakatlanmasaydi , ilk yarida futbolcularimiz bicilmeseydi simdi bu durumdami olacaktik??? tamam biraz nenemin sakali olsa dedem olurdu gibi bisey oluyor ama bu sezon ne kadar aksilik varsa bizi buldu bunu unutmamak lazim..

schuster istifa demek vijdansizlik olur... insallah kovmazlar schusteri... del bosque yi kovmak ne kadar buyu bir yanlisti, bu da ayni..

Kusura bakmayın ama olaylara çok yüzeysel bakıyorsunuz.Hem yönetim, hem schuster olarak bakarsak sezon başında o kadar transfer yapıldı ama defansa 1 tane adam alınmadı yada alınmak istenmedi, her maça farklı kadro ile çıkarak bizleri perişan etti.Belki bugün sivok ve bobo oynasa herşey farklı olacaktı.Beşiktaş bir inat uğruna kurban ediliyor bunu görmek zor olmasa gerek.Şuan gitmesinden yana değilim ama kadronun hakkını vermediği kesin.

• defansi cozememe sebebi elindeki hamur olarak dusunuyorum ben... belki ben yanlis dusunuyorum olabilir ama ferrari ile toraman ile ekrem ile orta sahada defans yapilmiyor... onde basilmiyor. ben boyle dusunuyorum...

besiktasin ilerideki yapisida kendi sahasinda oyunu kabullenmeye uygun degil... atak oynamasi lazim takimin... yani forveti baska defansi baska telden caldigi icin sorun yasiyoruz bence... ama buna gecici de olsa bir cozum bulamamasi schusterinde bir yanlisi tabiki.. ama bu adam ispanyada harikalar yaratmis bir adam yani bu kadar yanlis yapan bir adam bu kadar isi basaramazdi ispanya da

Orijinalden alıntı: uk.bjk

herkes kendine bir baksın!

içtiğiniz sudan soluduğunuz havaya kadar herşeyinizin değiştiği bir ortamda çok kısa sürede sizden yaptığınız işle ilgili büyük başarılar beklense hanginiz o işte % kaç başarılı olur ?

şu an bir imkanınız olsa bütün oyuncuları ve teknik direktörü istediğiniz gibi transfer etseniz bütün kupaları alıp bütün maçları kazanabilir misiniz?

tabiki hayır !

yurdum insanı işte ...

Ancak bol keseden atar...

Malesef Hayatın her alanında böyleyiz. Başta milli takım olmak üzere Türk futbolunun ve Türk futbolcusunun hali ortada...

Her insan olmayan özellik sabır!

Bugün tüm Dünya tarafından Dünya yıldızları dediğimiz adamlar Beşiktaşın Kara kaşına kara gözüne Gelmedi

Öncelikle ve Özellikle Schuster için geldiler.Yöneticiler bile söylüyor.
    onlar bile güveniyor inanıyor ! siz 6 ayda eline bileti veriyorsunuz.

artık biraz mantalite değişecek hocam .

yoksa aynen devam eller aya biz yaya...

hadi iyi geceler...

"çok kısa sürede" başarı gelmez diyorsunuz anlamadım. Bilmeyen de adam sanki geçen ay devre arasında buraya geldi sanacak. Schuster'de hangi ışığı gördünüz de ona bu kadar güveniyorsunuz merak ettim. 6 ay geçmiş hala takım kuramamış!
    Sezon bitiyor elde avuçta birşey yok. At gözlüklerinizi çıkarıp gerçekleri görün artık, ne zaman uyanacaksınız? Adam taraftara bile dil uzattı. Daha ne sabrı? Bu takım teknik direktörsüz oynasa bile bundan daha iyi yerlerde olurdu.
    Ayrıca yöneticilerin Schuster'e güvendiğini nereden biliyorsun? Gidip sordunmu şimdi? Demirören'in umurunda mı sanıyorsunuz Schuster? O sadece kendi koltuğunu düşünüyor. Bundan önce kovulan hocalar gibi onu da bir kalemde siler atar.
    Dünya yıldızları demişsin de kaç tanesi adam gibi oynuyor söyleyin? Ligde ve Avrupa da yoksun bu kadar yabancıya ne gerek vardı o zaman?

• işte şuursuzca atak oynadığımız için geride çok açıklar veriyoruz.geçen 2 senede aynı adamlar vardı defansta ama bu kadar aciz durumlara düşmedik,ligin en az gol yiyen takımlarındandık.şimdi şu oyun sisteminde puyolu ramosu carvalhoyu koy gene yersin bu golleri böyle futbol anlayışı olmaz.takım saldırıyor falan diye gözünüze hoş geliyor ama sonuç çok hoş olmuyor bunu anlamak istemiyorsunuz.dünyada böyle futbol anlayışı yok artık başarılı olma şansı da yok,bekleyeceksinizki karşısınızdaki defansta açıklar versin,geride fazla adam tutmasın,ileri adam kaçırmasınki oyunu domine edin.ya evet bunu bekliyordu onlar da...
  • aslında bende ispanyada mucizeler yarattığını düşünüyordum ancak adamın sadece başarısı r.madridde sezon sonu gol rekoru kırmak ve real madrid gibi takımı şampiyon yapmak.yani adamın yaptığı şey ertuğrulun yaptığı gibi birşey değil.(bursaspor şampiyonluğu gibi) o yüzden fazla gözümüzde büyütüyoruz bu adamı.

Orijinalden alıntı: serhanuygur

defansi cozememe sebebi elindeki hamur olarak dusunuyorum ben... belki ben yanlis dusunuyorum olabilir ama ferrari ile toraman ile ekrem ile orta sahada defans yapilmiyor... onde basilmiyor. ben boyle dusunuyorum...

besiktasin ilerideki yapisida kendi sahasinda oyunu kabullenmeye uygun degil... atak oynamasi lazim takimin... yani forveti baska defansi baska telden caldigi icin sorun yasiyoruz bence... ama buna gecici de olsa bir cozum bulamamasi schusterinde bir yanlisi tabiki.. ama bu adam ispanyada harikalar yaratmis bir adam yani bu kadar yanlis yapan bir adam bu kadar isi basaramazdi ispanya da

Koskaca bir ara transfer dönemi vardı bir tane savunma oyunucusu alabilirlerdi.

Ümit bağlamayın boş yere,1 sezon geçmiş takım olamadık,seneye takım olacağız bilmem ne! Yahu Schuster'in hamlelerine bakın,kriz yönetimine bakın,futbolcularla ilgilenmiyor bile,herkes saldım çayıra mevlam kayıra modunda,sahaya otlamaya çıkıyorlar sanki,futbolcular desen beyinlerine elektrik gitmiyor gibi,amatör futbolcular bile yapmaz yaptıklarını,bu takımı evirip çevirecek adam akıllı koordinatör yok,oyuncuları motive edebilecek onları her maça ayrıayrı hazırlayacak uzman kadro yok,oyuncularda ruh yok! Duran toplarda gol rekoru kırıyoruz,tabi atmada değil yemede...Takım duran top çalışması yapmıyor anladık,taktik çalışması yerine kondisyon yükleniyor,o da yorulmaya perte çıkarmaya yönelik yanlış kondisyon...Schuster efendi elindeki ağır defans elemanlarıyla tamamen gole dönük bir taktik anlayışı ile 60'lı yılların futbolu dedi durdu kapanan takımlara,futbolunun kanunu yok! Seyir zevki dedik durduk yenilsek dahi artık onu da göremiyoruz,4 günde 8gol gördük kalemizde.Avrupa ve lig masalı bitmiştir Beşiktaş için,sene sonu kazma vurulacak deniyor,peki bu takım nerede oynayacak? Evet Olimpiyatta,bu takım Olimpiyat stadında gelecek sene de bu seneden farklı olmaz,Allah daha kötüsünden sakınsın bizi.

• @Gekren cok guzel yazmis. Adamin Ispanya'da harikalar yaratti dediginiz olayi R.Madrid'i sampiyon yapmaksa eger geciniz bunu. Goren de Getafe'yi falan 2.ligden cikarip CL sampiyonu yapti sanacak.
  • ha bi de o var zaten.seneye inönüde değiliz göçebe hayatı yaşayacaüğız 2 sene.konsantre olmak daha da güç olacak.şu ortamda başarılı olamayan takım o ortamda ne yapacak?

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bende sana gülüyorum soho.
    geçen maç arkaya top olmadı duran toptan yedik dedin bu maç ferrari atıldı şusterin suçu yok ondan önce ankaragücünde 1.dahikada yediğimiz gol bitirdi bizi.e kardeşim bunlar olurken seyreden adamın yerine beni koy bende seyrederim ne anlamı kaldı şimdi burda?

Ee ne olmuş yalan mı ? Schuster mi yumruğui patlatıyor kırmızı görüp penaltı yaptırıyor O poizisyona kadar önde olan Beşiktaş , Ferarri atılmasa bu maçı biz kazanacağız neresi yanlış söylediklerimin ?
    Bakıyorsunuz skora Beşiktaş malup Schuster istifa..Maçı izlediğniizi bile düşünmüyorum, gerek de yok zaten skora bak yorum yap en kolay iş.

quote:

kaldıki lugano ilk pozisyonda faul yapıyor hatalı biri varsa ferrari değil hakem orada.pozisyonu durdurup beşiktaş lehine faul verecekti ferrrariye de dirsekten dolayı kırmızı gösterecekti orada süzemedi her beşiktaş maçlarında olduğu gibi.

Lugano istediği kadar faul yapsın Ferarri sinirlerine hakim olacak o yumruğu öyle atmayacak yumruk atacaksa pozisyon içinde çaktırmadan atarsın, alenen yumruk atarsan kırmızıyı da yersin penaltıyı da verirsin, ayrıca sende demişsin hakem hatalı diye..Hakem de hatalı Ferarri de, Schuster ne yapsın ?

Yeter artık daha önce de yazdım sizdeki bu skor yorumculuğunuz yüzünden 108 senede elle tutulur başarı yok, Gordon gelmiş 2 sene sabredlmiş sonra Beşiktaş soçmuş 3 sene şampiyon olmuş Fatih Terim gelmiş 4 sene şampiyon yapmış UEfa Süper Kupa almış, sen diyrosun ki Gs o sezon şampiyon olduğu içni kaldı, ne alakası var sonuçta Fatih Terim'e sabır verilmiş ve kupaları almış..

Daha hala tartıaşcak ne buluyorsun kabak gibi sabırla beklendikten sonra gelen başarılar var, asıl tartışacak ben ne buluyorum onu anlamıyorum ya neyse..

• Tartışmanın fazla anlamı yok sezon sonu değerlendirme yapılır , büyük ihtimalle futbola bu kadar yatırım yapan yönetim hocayı yollar.

Orijinalden alıntı: soho

quote:

geçen maç arkaya top olmadı duran toptan yedik dedin bu maç ferrari atıldı şusterin suçu yok ondan önce ankaragücünde 1.dahikada yediğimiz gol bitirdi bizi.e kardeşim bunlar olurken seyreden adamın yerine beni koy bende seyrederim ne anlamı kaldı şimdi burda?

Ee ne olmuş yalan mı ? Schuster mi yumruğui patlatıyor kırmızı görüp penaltı yaptırıyor O poizisyona kadar önde olan Beşiktaş , Ferarri atılmasa bu maçı biz kazanacağız neresi yanlış söylediklerimin ?
    Bakıyorsunuz skora Beşiktaş malup Schuster istifa..Maçı izlediğniizi bile düşünmüyorum, gerek de yok zaten skora bak yorum yap en kolay iş.

quote:

kaldıki lugano ilk pozisyonda faul yapıyor hatalı biri varsa ferrari değil hakem orada.pozisyonu durdurup beşiktaş lehine faul verecekti ferrrariye de dirsekten dolayı kırmızı gösterecekti orada süzemedi her beşiktaş maçlarında olduğu gibi.

Lugano istediği kadar faul yapsın Ferarri sinirlerine hakim olacak o yumruğu öyle atmayacak yumruk atacaksa pozisyon içinde çaktırmadan atarsın, alenen yumruk atarsan kırmızıyı da yersin penaltıyı da verirsin, ayrıca sende demişsin hakem hatalı diye..Hakem de hatalı Ferarri de, Schuster ne yapsın ?

Yeter artık daha önce de yazdım sizdeki bu skor yorumculuğunuz yüzünden 108 senede elle tutulur başarı yok, Gordon gelmiş 2 sene sabredlmiş sonra Beşiktaş soçmuş 3 sene şampiyon olmuş Fatih Terim gelmiş 4 sene şampiyon yapmış UEfa Süper Kupa almış, sen diyrosun ki Gs o sezon şampiyon olduğu içni kaldı, ne alakası var sonuçta Fatih Terim'e sabır verilmiş ve kupaları almış..

Daha hala tartıaşcak ne buluyorsun kabak gibi sabırla beklendikten sonra gelen başarılar var, asıl tartışacak ben ne buluyorum onu anlamıyorum ya neyse..

penaltı olduktan sonra 1 gol yiyorsun 3 gol birden değil.ferrari ile mi kazanıyordun şimdiye kadar maçlarınıı?kırmızı gören ilk futbolcunmu yoksa?kırmızı görüp penaltı olduysa 2-2 bitirmeye çalışacaksın maçı ona göre önlem alacaksın bu adamın yaptığı gibi seyretmeyeceksin.2-2 oldu defansta sağlam oynayacağımıza rakipten eksik olmamaıza rağmen saldır bababm saldır onu da beceremiyorlar ya.her pozisyon kalecinel karşıs karşıya adamlar.
    adam bir şablon belirlemiş onu uyguluyor işler kötü gittimi bir b planı yok.ee bende yaparım onun yaptığını ne farkı kaldı şimdi sade bir taraftarla koskoca beşiktaş teknik direktörünün?hayatımız bahaneyle geçecek sayenizde.bi maç hakem öbür maç ferrari diğerinde aman efendim duran toptan oldu arkaya adam kaçmadı.ne farkedecekse artık leblebi gibi golleri yedikten sonra... önüzmüzdeki maçın bahanesini merak etmeye başladım şimdiden... kiev maçımız var dimi.allah yardım etsin de zaten tuır geldi desinler adamlar asılmasınlar maça.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Tartışmanın fazla anlamı yok sezon sonu değerlendirme yapılır , büyük ihtimalle futbola bu kadar yatırım yapan yönetim hocayı yollar.

Evet o gelir bu gider 216 yıl sonra da Beşiktaş Uefada Beşiktaş çeyrek final oynadı der durursunuz bu kafayla giderseniz.
  • ya arkadaş anlıyorum derdinizi istikrar falan da yanlış adam üzerinde duruyorsunuz sorun burada... bu adamla olacak birşey yokki.seneye stat yıkılırsa göçebe olacağız bu adam hiç konsantre edemez takımı.

quote:

quote:

quote:

penaltı olduktan sonra 1 gol yiyorsun 3 gol birden değil.ferrari ile mi kazanıyordun şimdiye kadar maçlarınıı?kırmızı gören ilk futbolcunmu yoksa?kırmızı görüp penaltı olduysa 2-2 bitirmeye çalışacaksın maçı ona göre önlem alacaksın bu adamın yaptığı gibi seyretmeyeceksin.2-2 oldu defansta sağlam oynayacağımıza rakipten eksik olmamaıza rağmen saldır bababm saldır onu da beceremiyorlar ya.her pozisyon kalecinel karşıs karşıya adamlar.
    adam bir şablon belirlemiş onu uyguluyor işler kötü gittimi bir b planı yok.ee bende yaparım onun yaptığını ne farkı kaldı şimdi sade bir taraftarla koskoca beşiktaş teknik direktörünün?hayatımız bahaneyle geçecek sayenizde.bi maç hakem öbür maç ferrari diğerinde aman efendim duran toptan oldu arkaya adam kaçmadı.ne farkedecekse artık leblebi gibi golleri yedikten sonra... önüzmüzdeki maçın bahanesini merak etmeye başladım şimdiden... kiev maçımız var dimi.allah yardım etsin de zaten tuır geldi desinler adamlar asılmasınlar maça.

1 puan almak ne işine yarayacak?

Pancu kaleye geçtiğinde de senin zihniyet olup 10 kişi 9 kişi defans yapsaydık tarih yazamayacaktık..
    Tarihi herkes yazamaz ilker hoca, hele sizin gibi skor yorumculuğu yapanlar hiç yazamaz.

• Yok yok.$uster kalir, seneye biz de bank asyada takimimizi izlerken sabir deriz.216 yil degil de 108 yil sonra uefada oynariz. Sabir ! ???
  • Birisi modları uyarsın, @Technics 'in hesabı hacklenmiş sanırım.

Hocam neden böyle yazdın şimdi?

Tamam şansız bir şekilde kendi kalemize attığımız gol sonrası 15-20 dk. saçmaladık, ama ondan sonra kırmızı karta çok iyi oynadık, 2- 3 rahat atarız dedik fakat işte olanlar ortada.
    Eminim ki o aradaki oynanan oyundan bir çok kişi memnundur fakat kırmızı kart sonrası Schuster'in farklı bir şeyler yapması gerekiyordu.

Neyse bakalım bu beğenmediği kişileri yollamazsa , defans problemini çözemezse eğer çok kısa süre de aldığı destek azalacaktır.

ya arkadaş anlıyorum derdinizi istikrar falan da yanlış adam üzerinde duruyorsunuz sorun burada... bu adamla olacak birşey yokki.seneye stat yıkılırsa göçebe olacağız bu adam hiç konsantre edemez takımı.

Schuster ile devam edilsin bak göreceksiniz,seneye dediğin gibi stad konusunda yönetimin pasif kalması ve önem vermemesi iyice mahvedicek takımı,artık yeni stad açılışını Bank Asya'da yaparız.

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Tartışmanın fazla anlamı yok sezon sonu değerlendirme yapılır , büyük ihtimalle futbola bu kadar yatırım yapan yönetim hocayı yollar.

Evet o gelir bu gider 216 yıl sonra da Beşiktaş Uefada Beşiktaş çeyrek final oynadı der durursunuz bu kafayla giderseniz.

Arkadaş , hocanın bugüne kadar ne katkısı olmuş ? 30 yaş üstünde takımla neyin hayellerini kuruyorsunuz ? ayıp valla.

quote:

quote:

quote:

quote:

1 puan almak ne işine yarayacak?

Pancu kaleye geçtiğinde de senin zihniyet olup 10 kişi 9 kişi defans yapsaydık tarih yazamayacaktık..
    Tarihi herkes yazamaz ilker hoca, hele sizin gibi skor yorumculuğu yapanlar hiç yazamaz.

yahu ne demek 1 puan ne işe yarayacak?4 tane yeyip rakinbine rezil olmayacaksın sonucunda...belki kontrollü oynasan sen yeneceksin,10 kişiyle alınan maç örneği vermişsin kendin.defans yaptık o maçta fener kaçırdı kaçırdı üstümüze gelip biz kontra ile attık golleri hatırlamıyorsun galiba sen olanı heyecandan.

ha farkındamısınız bilmiyorum tarih yazılıyor şuster ile sizin gibilerin sayesinde de böyle destek olursanız adam kalırsa da çook tarihler yazılacak daha...
    kimse o oldu bu oldu ondan oldu demeyecek şusterin beşiktaşı aykutun fenerinden inönüde 4 tane yedi diyecek al sana tarih...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.