Şimdi Ara

Takım olana kadar Sabır.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki biz bu filmi (Rijkaardlı Gs) daha önce görmüştük gibi geldi bana. Tabi sabır en büyük erdemdir.

HTC Desire S Kullanıcılar Kulübü

..Lenovo y500 i73630QM 8GB RAM, GT650M SLI(2*2gb gt650m)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

ilker sana teknik direktör dayanmıyor hocam...bu kadar yatırımdan sonra schusteri göndermek intihar olur

bana niye teknik direktör dayanmasınki adam gibi birini koydular takım şahlandı da benim haberim yok itiraz ediyorum?şu kadroyu denizliye ver harikalar yaratırdı yeminle.kariyerli hocaymış bilmemneymiş işler iyi gitti 4-5 tane at gitmedimi 4-5 ye.oldu.

ferrrari atılana kadar 11 kişi de iyi oynuyordu unutmamak lazım.

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • Ben aynı düşüncede değilim. Beşiktaş tepe taklak giderken Schuster'in son haftalardaki açıklamalarını dikkatli okuyun derim. Taraftara bile çattı sonunda stada gelmeyin dedi!! BU ADAM BEŞİKTAŞ'I KAFASINDAN SİLMİŞ, MOTİVASONUNU, İNANCINI TAMAMEN KAYBETTİ.

Beşiktaş'a bir gelecek veremez kesinlikle gönderilmesi gerekir. Ertuğrul Sağlam'dan daha fazla kredi verildi ona..

Bu hezimette pay sahibi olan Demirören de Schuster ile birlikte istifa etmelidir.

kusura bakmayın ama bu söylediklerinize inanmak için sarhoş yada donuk zekalı olmak gerek. schuster aylardır takıma hiç bi katkı yapmadı, ama gelecek sezon herşey güllük gülistanlık olcak öyle mi? he canım he evet.

üzülüyorum artık kendi takımımın taraftarına.

Daha hala Schuster'e sallanyor harbiden şaka herhalde.
    Artık gülüyorum Schuster durup dururken Lugano'yu yumruk salladı takımı 10 kişi bırakıp penaltı yaptırdı haklısınız.

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

black kapmışın fener logosunu...

Sorma ya mağdurum

quote:

Fenerbahçeli birisinden bunları duymak güzel

Eyvallah
    geçen maç arkaya top olmadı duran toptan yedik dedin bu maç ferrari atıldı şusterin suçu yok ondan önce ankaragücünde 1.dahikada yediğimiz gol bitirdi bizi.e kardeşim bunlar olurken seyreden adamın yerine beni koy bende seyrederim ne anlamı kaldı şimdi burda?
    kaldıki lugano ilk pozisyonda faul yapıyor bhatalı biri varsa ferrari değil hakem orada.pozisyonu durdurup beşiktaş lehine faul verecekti ferrrariye de dirsekten dolayı kırmızı gösterecekti orada süzemedi her beşiktaş maçlarında olduğu gibi.
    adam her sene tuttuğu adamı sinirlendirip kart göstertmiyormu...ilk değil ki bu..Ferrari o müdahalelere benzere tepkiler verdi benim şahsi görüşüm, hangimiz olsa benzerini yapardık bence..

bugün ferrari çıkmasaydı da ben oyundan memnun değildim şahsen, sebebi ilk 20 dakika topa bu kadar uzak olmanın sebebi vs perşembe akşamı alınan mağlubiyetin güvensizliğiydi..

neyse schustere bende bayılmıyorum emin olun..

şu anki şartlar da schusteri göndermek çözüm olurmu hayır?

deli gibi yatırım yapmışsın bir ton oyuncu almışsın bu adamı şuan göndermek bence intihar olacak..

biraz sabredicez başka çaresi yok

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

Konuda maçı bir taraftan alıp bir tarafa veren Ferrari'nin "F" si bile geçmiyor..:)

Artık gülüyorum Schuster durup dururken Lugano'yu yumruk salladı takımı 10 kişi bırakıp penaltı yaptırdı haklısınız.

2 maçta 4 tane duran toptan gol yedik. isterse apargat vursun ferrari. boş boş yorum atmayın.

Orijinalden alıntı: soho

Konuda maçı bir taraftan alıp bir tarafa veren Ferrari'nin "F" si bile geçmiyor..:)

2-1'den maç verdik, hadi penaltı oldu 2-2 sonra ne oldu?hangi taktiksel müdhalesini gördünüz almanın?
  • Kesinlikle devam..Aurelio ve Nobre oynar mı ? Ne ilişkilisi var bu ikiliyle Nobre den 10 numara yaratmaya çalışıyor diyorlardı şimdi de başka şey deniyor..Eminim Sivok -Bobo olsaydı yine aynı hatalar olsaydı bu sefer 1000. Bobo defol başlığı açılacaktı..
    Şimdi Almeida kaçırdı tamam peki hatırlayalım bakalım Bobo böyle karşı karşıya hiç mi kaçırmadı arkadaş !
    Rüştü hata yapmadı aslanlar gibi çıktı oynadı ama ya hata yapsaydı o zaman ne denecekti ? Defol Rüştü ! Fenerli Rüştü Jübile yap Rüştü
    Sivok neden oynamadı ? Bence şu yönden yanlış bir tercih idi ; Ferrari futboldan kopmuş biriydi artık gideyim diyordu bu düşüncede bir oyuncuya son iki kritik maçta yer vermek ne derece doğruydu ? Yine de Ferrari iyi gidiyordu öyle aman aman bir hata yapmadı.Ta ki aptallaşıncaya dek ..
    Almeida oynadı tamam berbat idi ama burada birşey var ; Schuster diyor ki bu adam benim forvetim arkadaş ! Sen Ahmet'i alır oynatırsın ben de Almeida yı oynatırım kimse de gak guk diyemez !. Evet Bobo'yu küstürmemesi gerekirdi ama Bobo da Kiev deki şansı iyi değerlendiremedi açıkçası .
    Daha 2 gün önce Nobre'nin ne işi var takımda diyenler şimdi Almeida çıksın Nobre neden oturuyor diyorlar..

Takım da dökülüyor.Simao-Almeida beklenilen etkiliği ortaya koyamıyorlar.Guti malesef..Q7 çok kopuk.
    İsmail müthiş başladı ama Üzülmez olayından sonra yoklarda.
    Schsuter'in hataları tabi ki var.Ama takım da oynamıyor arkadaş ! Schuster de çoğu zaman yerinde müdaheleler yapamayınca ortaya birşey çıkmıyor.Buna rağmen ilk 30 dk ve son 10 dk dişinda sahada nasıl bir Beşiktaş vardı izledik

Herşeye rağmen şöyle bir gerçek var ; ; gelinen nokta feci..İyi oynuyoruz oynayacağız hücum yapacağız derken geldiğimiz nokta dökülen ve tarihinin en rezalet kadrosuna sahip "elle tutulur 4 oyunusu var " olan Galatasaray ile aynı puandayız !

• bir başlığa da Fenerbahçeli arkadaşlar girmese ne olur sanki
    quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

black kapmışın fener logosunu...

Sorma ya mağdurum

quote:

Fenerbahçeli birisinden bunları duymak güzel

Eyvallah

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Sadece FB maçına bakıp Schuster'i değerlendirmek büyük hata olur. Sezon başından beri Beşiktaş'a ne verdi? Ne katkısı oldu? Hangi hedefe ulaşılıyor? Ben hiçbirşey görmüyorum. Sistem oturtamadı, takımda birlik, inanç, disiplin kalmamış. Futbolcularında Schuster'e inandıkları yok. Çok pahalı bir kadro var ama sonuç büyük fiyaskodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Sıvok varken ferrarı neden oynatılır ? üstelik adam hazır bile değildi en son üst üste 90dk ne zaman oynamış ferrarı ?

Ferrari hazır olmamasına rağmen iyiydi bence. Tabi sorumsuzca yediği kırmızı kart ve sebep olduğu penaltının savunulacak yanı yok. Maçın resmen kaderi ile oynadı. Şuan çok daha farklı şeyler konuşuyo olabilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Sıvok varken ferrarı neden oynatılır ? üstelik adam hazır bile değildi en son üst üste 90dk ne zaman oynamış ferrarı ?

Ferrari hazır olmamasına rağmen iyiydi bence. Tabi sorumsuzca yediği kırmızı kart ve sebep olduğu penaltının savunulacak yanı yok. Maçın resmen kaderi ile oynadı. Şuan çok daha farklı şeyler konuşuyo olabilirdik.

Arma yakıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.