Şimdi Ara

Suriyeliler, Türklere yaptıklarını Almanlara yapsa ne olurdu sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk kızlarına sarkıntılık ediyorlar milleti bıçaklıyorlar 10 suriyeli bir Türk dövüyor.

Yetmiyormuş gibi dışkı atıyorlar.

Es kaza bu yaptıklarını Almanyada Almanlara yapsalar ne olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yaparlar. (İngiltere'de çekilmiş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 14 Haziran 2019; 21:35:31 >
  • hocam almanyada bunları kamplarda tutuyorlar ve salmıyorlar çoğu ülke de böyle yunanistan bir ada da izole etmiş vaziyette halkın arasına karışmalarına izin vermiyorlar bizde ki gibi salmıyorlar

japonya suriye savaşı başlangıcından bu yana sadece 7 tane suriyeli aldı biliyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

hocam almanyada bunları kamplarda tutuyorlar ve salmıyorlar çoğu ülke de böyle yunanistan bir ada da izole etmiş vaziyette halkın arasına karışmalarına izin vermiyorlar bizde ki gibi salmıyorlar

japonya suriye savaşı başlangıcından bu yana sadece 7 tane suriyeli aldı biliyor musun
    Hocam bunlara ipleri fazla bıraktık, bence milliyetçi damarımız artık baskın gelmeli ve bunları ekarte etmeliyiz sustukça üstümüze geliyorlar, artık Peygamberlerin arkasına sığınarak bize kırbaç vurmamalılar.

Peygamber ayrı günün arabı ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Hocam bunlara ipleri fazla bıraktık, bence milliyetçi damarımız artık baskın gelmeli ve bunları ekarte etmeliyiz sustukça üstümüze geliyorlar, artık Peygamberlerin arkasına sığınarak bize kırbaç vurmamalılar.

Peygamber ayrı günün arabı ayrı

Alıntıları Göster
    bunlara kendince tavrını koyarsın ayrı mesele alış veriş etmezsin, selam vermezsin

ama bunların gelişi savaşla oldu gidişi de savaşla olur tahminim armut dibine düşer derler savaş olunca def olurlar ya da çok sert dişli birisi devlet yönetimini ele alır göndeirir ya da bşka sebep bilinmez

bunlar kesinlikle def edilecek asla bu topraklarda kabul görmeyecekler hainler

• Almanya da rte yok merkel var.adamin .otunden şırınga ile kan alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olacağını söyleyeyim alman gençleri toplanır sürilerin feriştahını s..er
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu kabul edecek Alman vatandaşı zannetmiyorum yoktur

• aga ne almanya sı Türkiye nin haricinde tek bir ülkede bile bunun binde birisini yapsınlar dicem de yapmazlar ama çünkü okumuş kültürlü bilgili seçkin olanları seçip tane ile aldılar nerede it kopuk tecavüzcü sapık katil ahlaksız var hesapsızca biz aldık hadi diyelim yaptılar başka bir ülkede dünyayı son görüşleri olurdu.... ama ülkenin içine ettiler genede baş üstünde tutuyoruz suç kimde peki....
  • Belçikada da alayi kampta meslegi olanlari ise alanlar olursa saliyorlar

• kampa koysan ne olucak adamlar kampta olay cikardi olan halka oluyor ama buna cozum bulmak imkansiz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 21:48:59 >
  • Özellikle Saksonya ve Kuzey Ren Vestfalya eyaletlerinde sadece mültecilerin kabulüne karşı gösteri yapanlar değil, doğrudan mültecilere ve hızla oluşturulmaya çalışılan kamplara saldırılar da artıyor.

Alman medyası geçen hafta, utançla, Berlin metrosunda bir mülteci kadının çocuklarının üzerine işeyen aşırı sağcı gençleri konuşuyor.

Geçen hafta Heidenau kentinde mültecilerin dövülmesi ya da Berlin'de mültecilere yardım edenlerin toplandıkları bir salonun yakılması gibi olaylar da Almanya'nın gündemine oturmuş durumda.

Bunlar, Almanya'yı bekleyen ciddi siyasi soruna da işaret ediyor.

Bu yıl ve önümüzdeki yıl beklendiği gibi 2 milyonu aşkın mültecinin ülkeye gelmesi halinde Almanya'nın ister istemez değişeceğini herkes biliyor.

Fakat bunun halka nasıl anlatılacağını henüz kimse bilmiyor.

Mülteci krizinin Alman siyasetinin aşırı sağa sapmasına neden olmasından korkuluyor.

Bu nedenle Almanya bir yandan yapılan başvuruları daha hızlı çözüme kavuşturmanın yollarını ararken, diğer yandan da AB içinde daha adil bir çözüm bulunmasını istiyor.

Bizim halkımız sözde milliyetçi almanlar daha sert ve radikalar kararlar alabilen bir kitleye sahip bizde kendilerinin aksi düşünen herkesi vatan haini diye damgalayabildikleri için hızlı bir diktatörlüğe geçiş dönemi yaşıyoruz ve bedeli özgürlüklerimiz olacak gibi dilerim gelecekte asimile olmayız.

• Aktrolleri bekleriz. Belki de analarıyla oynaşmaktalar.

• Bunlardan nefret edıyorum ama çocuga uzuldum be. Cocugun ne sucu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bunlardan nefret edıyorum ama çocuga uzuldum be. Cocugun ne sucu var.
    Bizimde biraz böyle olmamız lazım esasen, ama ingilizlerin yaptığı biraz aşırı o çocuğun suçu olduğunu düşünmüyorum ama gördüğü muamele yi görmesi gereken dolu suri var Türkiyede

• İnsana insan gibi değer verin arkadaşlar. Kötü muamele ne demek Allah aşkına. O Avrupa ülkeleri aç kalsalar, çağdaşlık, medenilik, insan hakları gibi gelişmişlik göstergelerinde sınıfta kalırlar. Yam yam olurlar be yam yam. Bizim farkımız burda.

• çoğunu türkiyeye itekleyeceler içlerinde meslek sahini olanları geçici oturma izni alacak. birkaç milyar euro karşlığında yine avrupa birliği yalanı ile geri kalanlarını buraya gelecek. belki uçaklarla suriyeye taşırlar. adamların o kadar umrunda değil. olan türkiyeye oldu. ve bu vahşiler insan gibi yaşamayıp bebek yapıyorlar. lan senin çocuk neyine aç herif nereye gitsem karşıma cıkıyor cocukları zırlar karıları erkekleri böğürerek konuşur. çimenlerde geviş getiriyorlar. türkiye dünyada mülteci çöplüğüne döndü.
  • Ne yani. Bunu mu yapalım?

• yapiyorlar zaten. kova gibi genis bazi sol kafali almanlar.

dortmunda markette, arkadaslik teklifini kabul etmeyen 16 yasinda kizi bicakladi suriyeli! kiz geberdi. Cocugu hapse gonderdiler muhtemelen 4 6 sene arasi yatip cikacak.

kizin babasi cikip tv de "bu yapilanin tum suriyelilere mal edilmemesini temenni ediyorum" dedi.

dedim ya kova gibi genis adam. zaten 2 sene sonra kizini kapi onune koyacakti ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.