Binbaşı
18 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 208 (Bu ay: 8)
Gönderileri

Bir monitör almak istiyorum ama öyle uçuk kaçık bir şeye ihtiyacım yok, 2000 ila 2500 lira arasında 24 inch ve 75 hertz monitör önerisinde bulunabilir misiniz acaba. Ek özellik olarak çerçeve kalınlığı ince bir model olursa daha iyi olur.

Ek olarak bu aşağıdaki modeller benim fiyat aralığıma uyuyor ama hangisi daha iyi karar veremiyorum, öneri harici aşağıda belirttiğim modeller arasından seçim yapmamda da yardımcı olabilirsiniz.

AOC 24B2XHM2 23.8" 4ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Philips 243V7QDAB/00 24" 5 ms Full HD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Samsung T350 LF24T350FHRXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Samsung LS24R350FZMXUF 24" 5 ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

MSI PRO MP241X 24" 8 ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

2+1 ses sistemlerinde ses, cihaza sağ ve sol kanal olarak giriliyor, sağ kanaldan ayrı sol kanaldan ayrı ses geliyor ancak subwoofer'a ayrı bir kanal girilmiyor. Merak ettiğim kısım subwoofer hangi kanaldan gelen sesi veriyor.

TV üzerinde optik ses çıkış bölümü mevcut, buradan sanırsam 5.1 kanal ses alabilirim ancak elimde optik ses girişli bir amfi bulunmuyor, bu sebeple optik (dijital) to (analog) ses dönüştürücülerine baktım ancak onlarında yalnızca 2 adet ses çıkışlı olanlarını bulabildim LEFT ve RIGHT olmak üzere. Başka bir yöntemle Tv üzerinden 5.1 ses çıkışı nasıl alabilirim (görebildiğim kadarıyla 5.1 ses verecek başka bir çıkışı bulunmuyor Tv'nin) veyahut optik çıkış üzerinden 5.1 alabileceğim başka bir yöntem var mıdır dönüştürücü önerisi vs. ?

Bugün aldığım mesaj ile öğrendim 100 mbps 1 mayıs itibariyle 228 lira olacakmış. Diğer paketlerde değişim var mı bilmiyorum.

Vodafone 4G band 8 (900 MHz) de bölgemde ciddi bir hız sorunu yaşıyorum, full çekmesine rağmen hız inanılmaz düşük ve çoğu zaman uygulamalarda akış yenilenemiyor veya internet bağlantısı yok uyarısı alabiliyorum zaman zaman. Ancak band 20 (800 MHz) veya diğer bandlarda böyle bir sorun yok genel olarak 20-45 mbps arasına kadar hız alıyorum. Sadece 900 MHz de bölgesel bir arıza olması mümkün müdür yoksa band genişliğinden kaynaklı bir sorun mu bu ? Bahsettiğim band 8'in ARFCN numarası ise 3725 maksimum band genişliği ise 10 MHz olarak görünüyor.

Vodafone'a internet üzerinden numara taşıması yaparken sim kartını kurye yerine bayiiden alma seçeneğini kullanan var mı ? Başvuru yaptıktan hemen sonra herhangi bir bayiden hemen teslim alabiliyor muyuz yoksa önce onay için aramaları mı lazım sim kartını almadan önce ?

Aşağıda belirtmiş olduğum sisteme tahmini olarak bir fiyat biçer misiniz ? Ayrıca yorum ve önerilere de açığım.

Anakart: Gigabyte a320

Ram: 2x8 16GB 3000 MHz

İşlemci: Ryzen 3 1200

Ekran kartı: RX 570 4GB

SSD: 240 GB

HDD: 500 GB

Vodafone’a geçeli ortama bir hafta oldu, ancak hediye çarkını ne zaman çevirmeye çalışsam yoğunluk uyarısı alıyorum. Bu çarkı çevirmenin belirli şartları mı var ?

Twitter, Instagram gibi uygulamalara girince internet bağlantısı yok uyarısı alıyorum sorun yaşayan var mı ?

1 Yıllık taahhütlü paket aldım hat bugün açıldı ama taahhütün başlangıç tarihi 11.11.2022 bitiş tarihi ise 31.10.2023 olarak gözüküyor bunun 11.11.2023 olması gerekmez miydi ? Ayrıca geçiş yaptığımda KASIM2022 isimli kampanya ile ilk ay fatura bizden diyordu şimdi önümüzdeki faturayı ödememe gerek var mı ?

Hakkında
Forum İmzası:
No Life
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
turktelekom
ISS
NetSpeed
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.474
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.884 (Bu ay: 3.421)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.945 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.