Şimdi Ara

Superonline internet hızımı 128kb düşürdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline Saçmalığı...

    Sadece 1 adet ödenmemiş faturam bulunmakta.Onunda son ödeme tarihi 12.11.2015 dir.Şikayetimi anında cağrı merkezi aracılığı ile dile getirdiğim halde kendilerinin herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler.Son ödeme tarihi sadece 5 gün geçmiş olan faturamdan dolayı hızımın 128kb a düşmesini anlamıyorum.Aylık gelirini ay sonunda alacak biri olarak bu nasıl bir uygulama veya sistem anlamış değilim.10 gün boyunca 128kb ile mi bağlantı yapacam???Böyle saçmalık olamaz.Adamlar bildiğimniz dalga geciyor.Olakı faturayı odemek ıcın superonlı.net e gırmek ıstesem 128kb hızla gıremıyorsunuz bıle.



  • Kredi kartı ile ödesenize..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun +15 Tl de önümüzdeki ay eklerler faturana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline dan uzak durun hocam birde acma kapama parasi kitlerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında ödeyin kareşim yurt dışında bizim kadar farkir ve kredi kartı kullanan batı ülkesi vr mı sorarım ey türk halkı siz koyun gibi güdülmeye mahkumsunuz siz istediniz adama 128kb veriyorlar daha ne sitiyorsun sen anlamış değilim hem faturanı ödeme hem hizmet bekle
  • Tek tek cevap vereyim kredi kartı kullanmıyorum.İkincisi daha onceden bırcok servıs saglayıcısını kullandım fakat aralarında en ıyısı superonlıne dıyebılırım.Sadece bu yapmıs oldukları haksızlıkdan dolayı canımı sıktılar daha oncesınde sorunum yoktu.Zamanında odeyın kardeşim diyen arkadaşım sen kıme ne hakla koyun dıyorsun?Ben hakkımı savunuyorum.Türkiye de bulunan ınternet servıs saglıyıcılarının hangısınde son odeme tarıhı sadece 5 gun gectı dıye ınternet kesılıyor yada kısıtlama yetırılıyor?Bu ülkede herkez aynı anda mı fatura oduyor?Herkez aynı andamı maaş alıyor yada elıne para gecıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biggame

    zamanında ödeyin kareşim yurt dışında bizim kadar farkir ve kredi kartı kullanan batı ülkesi vr mı sorarım ey türk halkı siz koyun gibi güdülmeye mahkumsunuz siz istediniz adama 128kb veriyorlar daha ne sitiyorsun sen anlamış değilim hem faturanı ödeme hem hizmet bekle

    Yanlış anlaşılma olmasın. Sizde benim gibi fatura ödenmediği için hizmetin verilmediğini düşünüyorsunuz..

    Umarım gelecek ay bu süperonline vermediği hizmetin ücretini bu arkadaştan istemeye kalkmaz. Vermediği hizmet kadar bir indirime giderek gelecek ayın faturasını düzenler... (mi hiç sanmam ama mantıken hizmet vermiyorsa ücretide olmamalı)
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Burası Türkiye burada herşey mümkün anca tüketici hakem heyetine gidecen ki düzelsin işler
  • Mart 2017 itibarıyla konuşuyorum, superonline'da 128 kbps hızla internete bağlanmak hikaye.

    Fatura ödemesindeki gecikme nedeniyle bağlantı hızının 128kps' ye düşmüş olduğunu SMS ile bilgilendirdiler.
    Faturamı ödeyinceye kadar 2-3 gün kadar bu hızla idare ederim diye düşündüm.

    Yanılmışım. Yavaş ta olsa internete bağlanabilmem gerekirken hiç bağlanamadım. Herhangi bir siteye girmek istediğimde Superonline'a ait 176.43.136.7 IP adresinden zaman aşımı ile ilgili bir mesaj geliyordu.
    En az 5-6 farklı çağrı merkezi elemanından aldığım farklı cevaplar şöyle:

    Birisi:
    - 128 kbps bağlantı hızıyla internete bağlanmanız mümkün değil. ( Eee ne amaçla kullanacağım bu bağlantı hızını ben? Madem öyle hızınızı düşürdük değil, bağlantınızı engelledik deyin de ona göre hareket edelim.)

    Bir diğeri:
    - Bağlanabiliyor olmanız lazım, belki bir arıza vardır.
    - Bir kontrol edin o zaman.
    - Ödenmemiş faturanız varken arıza kontrolü yapamıyoruz. :)

    Bir başkasından talebim:
    - Ya taahhüt ettiğiniz 128 kbps bağlantı hizmetini aslında zaten hiç vermiyorsunuz; ya da arıza var ama arızaya fatura ödenmediği için bakamadığınızı söylüyorsunuz, bari o zaman müşteri memnuniyeti adına bağlantı hızımı normale çevirin, 2 gün sonra
    ödeyeceğimi taahhüt ediyorum.
    - Bunu yapmaya yetkim yok.
    - Yetkili birisine iletin o zaman. (Öyle birisinin olmadığı anlaşıldı sonra tabi.)

    Nitekim, 2 gün boyunca internete bağlanamadım ve bu soruna superonline hiç bir çözüm üretemedi. Aslında üretebilirdi ama umursamadı.




  • I001 I kullanıcısına yanıt
    bağlanamamanız anarmal... GPRS zamanında 90kbps hızla interneti kullanıyordum... opera varsa turbo ile dene... bence faturayı ödemen sorunu çözer...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutankenshta

    bağlanamamanız anarmal... GPRS zamanında 90kbps hızla interneti kullanıyordum... opera varsa turbo ile dene... bence faturayı ödemen sorunu çözer...

    Beklendiği gibi faturayı ödeyince bağlantı sorunu kalmadı.

    Buradaki anormal durum, hız kısıtlamasına gidildiğinde internete hiç bağlanılamaması.
    Hangi siteye bağlanılmak istenirse istensin Superonline'a ait 176.43.136.7 IP adresinden gelen hata mesajından başka bir şey gelmiyor.

    Geçikmiş olan faturayı ödeyinceye kadar 128 kbs hızla bağlantıyı taahhüt ediyorlar ama bağlantı sağlayamıyorlar.
    Buna istinaden ben de cayma bedeli ödeme taahhüdümü yerine getirmemeyi düşünüyorum. Yakında aboneliğimi iptal edeceğim ve cayma bedeli ile ilgili yasal olarak yapabileceğim bir şey varsa yapacağım.




  • I001 I kullanıcısına yanıt
    fiberse iptal etme... pişman olursun daha iyisi yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.