Şimdi Ara

İnternet altyapı hızım düştü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 10 yıldırı" 87Mbps download / 24Mbps upload" Hız alıyorum.

Modem'e gelen hız, altyapı çalışması sonrası birden 21 Download'a 0.77 Upload'a geriledi.

TurkNet servissağlayıcı kullanıyorum, desteğe ulaştığımda bana saha ekibi gönderdiklerini iddia edip birkaç gün sonra sorunun çözülmeyeceğini ve altyapımın artık 21 download olduğunu söylediler.

"Yan komşum 88Mbps alıyor???????????"

Herhangi bir saha ekibi evime gelmedi, saha kutusuna gidip orada benim portuma bakıp haa 21 bu deyip geçtilerse neden yan komşum 88Mbps alabiliyor?

Evimin iç tehsisatında sorun varsa ekibin eve gelen telefon kablosundaki hızı kontrol edip bana sorunun iç tehsisatta olduğunu belirtmesi gerekmez mi?

Aşırı rahatsız edici bir deneyim yaşıyorum son 2 haftadır. Help.

İnternet altyapı hızım düştü?

• font beyaz okunmuyor.

Snr değerlerin idare eder. İç hatta sorun görünmüyor. Desteğe tekrar tekrar yazıp darla. Telekom ekibi geliyordur, gerçi arar geldiğinde. Bir daha gelsinler rica et port değişsinler. Vdsl hatta pahalı iss kullanmak mantıksız zaten. En ucuz iss'e geçin derim. Fiber gelene kadar en azından. Çünkü ne kadar çok para verirsen o kadar iyi hizmet almıyorsun vdsl'de. Altyapı ne ise onu alıyorsun. Telekom müdürlüğü altyapıdaki dayılarlada selamun aleyküm aleykümselam konuşursan iki tık bi fık oradan halledebiliyorlar port işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 7 Mayıs 2025; 8:48:5 >
  • Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edeceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    3 yıl önce açıldı
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.