Switchbot Lock pro
|
xdls no öğrenme
Gibirnet kampanyasi
|
XBOX 360 Live çalışıyormu?
xKeyli xbox 360 konsolumda ara sıra çocuğumla birlikte yada çocuklar oyuna takılıyor. (kinect hala güzel bişi).
Portal 2 oyunu için DLC indirme için live ye giriş yapamadım. Şifre doğru pc de açıyor xbox da hatalı şifre diyor. xbox dan şifre unutttum da bing sayfası açılıyor internet yok. Ayarlardan internet ağ testi hepsi başarılı..
Zigbee hub.kapasitesi?
|
Klasik zebra perdeye motor takılırımı?
|
Çalınan Google hesabım
Dün gece yarısı telefonuma şifre değiştiğine dair uyarı geldi. O andan beri hesabıma ulaşamıyorum.. Çit doğrulamalı sürekli kullandığım hesap. İçinde yılların aile fotolarım var. Konum hizmetim hep açık yılların konum geçmişi var. Bu hesaba bağla alışveriş siteleri vs.. herşeyim burada yani.
Telefon numaram doğru, doğum tarihim doğru Alternatif mail hesabım ve çift dorulamaya güvendiğimden içim rahat denilebilirdi.
Sıkıntı olursa telefonuma sms gelir sorun biter diyordum.
Hesap kurtarmaya tıklıyorum. Bana usb güvenlik anahtarı takın uyarısı çıkıyor. Çalan şahıs böyle bişi eklemiş sanırım. Bir iki defa alternatif adresime kod yollattırabildim. sonrasında hesap açık ulaşılabilir olduğundan resetleme isteği iptal edildi maili sonradan geliyor.
Yedek kod sordu. eski HDD kurcaladım 2018 deki yedek kodları buldum 10 tanesinide denedim kabul etmedi.
Aranacak müsteri hizmetleri vs de yok yada ben bulamadım.
Çalınan hesaplar nasıl geri alınacak? Bide fotoları silerse geri gelirmi?
Pazartesi savcılığa başvurayım diyorum. El kol bağlandı kalındı İletişim bulunacak müşteri hizmetleri olaydı iyi olacaktı.
Bu mesaj elefonda Bluetooth NFC yada USB bağlelantısı olarak seçenekli çıkıyor.
Yeni Faturasız Hesaplı Sim kart Tavsiyesi
Araç android teyp de ağırlıklı spotfy, youtube music, internet radyosu vs için sim kart almak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz fiyat kampanya vs varmı?
Faturasız olursa her ay yükleme yapmam gerekmez. nadiren kullanırım bu sebeple 1GB yetebilir gibi geliyor. Teknosacell de faturasız 3GB li 35TL, ek paket kısmında görünen 1GB 12TL (Sadece EK internet alınabiliyorsa daha iyi).
Tavsiyeleri açığım.
ekleme: eSim kart fiyatları dahamı ucuz? (Sanırım cihazda eSim var fakat nasıl kullanılır tam bilmiyorum)
TopWAY TS18 model cihaz.
Ekleme 2: Teybi sık sık sıfırladığımdan (Kurcalamayı seviyorum) sanırım eSim uçuyormus. Yeniden esim almak gerekiyormuş. Bu sebeple eSim iptal diye düşünüyorum
TurkNet neden pahalı?
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.377
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 116.155 (Bu ay: 768)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 680 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar