|
Bu konuyu açmamın amacı, kullanıcıların gerçek deneyimlerini paylaşabilecekleri bir konu olsun istedim. Memnuniyet duyan kullanıcılar, lütfen düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi burada bizimle paylaşın. Dürüst, objektif ve yapıcı yorumlarınızı bekliyoruz. Eğer memnun değilseniz, siz de yaşadığınız sorunları ve bu konudaki görüşlerinizi burada dile getirebilirsiniz. Amacımız, yalan veya iftira içermeyen, hakkaniyetli yorumları görmektir. Herkesi deneyimlerini paylaşmaya davet ediyorum! Bazı karalama kampanyası başlatmış ismi lazım olmayan şahısa ithafen bu konuyu açtım. :) Ben superonline kullanıyorum ama diğerleri gibi kötülemek için çabalamıyorum. Kötü iyi tarafları var mesela ipv6 benim bildiğim superonline ve türknet isslerde var çokta yararı dokunuyor. Bunun dışında sadece ping konusunda biraz yüksek kalıyor o da benim için sorun değil çünkü oyun oynamıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Ocak 2025; 16:32:2 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı