Yüzbaşı
24 Kasım 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 329 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Başlıktaki üniversitelerde makine okuyan arkadaşlar ders geçme şartlarını ve ön koşul olayını yazabilir mi ?
TYT Geo için Acil Yayınları Üniversiteye Hazırlık Acil Geometri Soru Bankası 1 almayı planlıyorum
https://www.kitapisler.com/Acil-Yayinlari-Universiteye-Hazirlik-Acil-Geometri-Soru-Bankasi-1_34744.html Kenan Kara ile Geometri kanalında çözümleri var , bunları forumda gördüm fakat tyt mat için de özellikle problemler kısmı kaliteli düzgün orta seviye ve çözümleri olan bir soru bankasına ihtiyacım var ne önerirsiniz ?
Şuan üniversite öğrencisiyim ve sınava girmeyi düşünüyorum, 95-100k sayısal sıralaması için (önceki mf-4) ortalama gerekli netler nedir ?Kimya ve biyolojiye bakabıleceğimi sanmıyorum cok fazla ama ilk aşamada bir şeyler yapabilirim sanırım.2. kısımda ise mat-geo ve fizik uğraşmayı planlıyorum.Bu kimya ve biyo çok ayak bağı olur mu acaba ?
Öncelikle merak ettiğim olay telefon numaram taşınmasa bile internet hizmetim taşınabilir mi ?
Bulunduğum yerde port sıkıntısı yok zaten birkaç ay öncesine kadar da yaklaşık 70mbps kullaniyordum ama baska adrese taşıdım yazın hattımı ve şimdi tekrar ilk Türknet bağlantımın yapıldığı adrese taşımak istiyorim fakat telefon numaram taşınmıyor.Buradaki arkadaşların aksine Türknet birçok defa aradı beni fakat çözülemedi sorun.Bu sabah telekoma gittim ve adres kontrolü yaptırdım .Oradaki görevli bana adreste telefon altyapısının olduğunu söyledi, altyapisal da herhangi bir sıkıntı yok ki zaten birkaç ay yüksek hizda internet kullandım bu adreste.Telekomdan çıktıktan sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ordaki arkadas bana ankastreye kadar sinyal alındığını söyledi fakat numara hala Balıkesir alan kodunda ve ben de ankastre Trabzon'da mı diye sordum evet dedi. Böyle bir şey mümkün mü , telefon no taşınmadan İnternet hizmeti taşınabiliyor mu ?Bilseydim böyle bir şey olacağını interneti hayatta taşınmazdım. Şimdi iptal edip yeniden başvursam hemen bağlanır ama 75 lik paketten 35 e düşmek istemiyorum.
Ailemin yanina geldiğim günün gecesi bilgisayar uçtu sanirim anakartta sorun oldu. simdi ben istanbulda hangi asus servisine goturmeliyim nette baktim fakat cikan sonuclar genelde kucuk capli kendine yetkili servis diyen yerler ? nereyi onerirsiniz ? bir de garanti belgesi olmasa da anakartin seri no dan bilgilere ulasabilirler mi anakarti inventustan almistim
Başlıktaki cihazı ya da benzeri mobil wifi hotspot cihazı kullanan arkadaşlar var mı , varsa önerebileceğiniz cihazlar nelerdir ? Telefon 40 mbps çekerken bu cihazlar 30 mu çeker ya da 50 mi yoksa telefon ne ise o mu yani çekim güçleri nedir telefona kıyasla tecrübesi olan var mı ? Yakın zamanda vodafone günlük 7 tl ye sınırsız internetini deneyeceğim ve vodafone bu cihazı sanırım Türkiye'de de sunmuş .
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
toyota
Mobil cihaz
apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.220
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.426 (Bu ay: 224)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.185 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.