Şimdi Ara

Pabuç Konağı kalıp sahteciliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram Butik altında geçen bir firma kendileri, imitasyon (replika) ürünlere sahipler. Bunun farkında olarak ve bilerek aldım.


    42 Numara bir ürün sipariş ettim, gönderdikleri ürün üzerinde (42) yazmasına rağmen (39-40) numara giyen birisine ancak oluyor. Sorun şurada başlıyor, ürün 90₺ olduğu için zaten 100₺ altı ürün gereği 115₺ kargo dahil para ödedim. Belirtilen 42 numara EU standartlarına uygun değil daha küçük, iade kabul etmediklerini söylediler. Ürünü giymek istediğimi değişim istediğimi söyledim, değişim için iade kodu bıraktılar fakat gel gör ki yine kargo parasını ben ödeyeceğim 90₺'lik ürün 115+30=145₺ para ödemiş olacağım, 55₺ sadece kargo parası veriyorum ne için? Sahte etiket bastıkları ürün için...


    Pabuç Konağı kalıp sahteciliği


    Uyarı amaçlı buraya yazıyorum, sizlerde dikkat edin almayın. Biliyorum bana bunun dönüşü olmayacak, ödediğimiz fiyatın üstüne su içmemiz gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oni | Ferndale -- 15 Şubat 2021; 15:22:15 >







  • Instagramdan urun alinmaz. 3.sinif varos butik magazalari sahte kalitesiz ve merdivenalti uretim urunleri pazarliyor. Keske kunduracilar sokagina felan gidip deneyerek bir cift ayakkabi alsaydin. Gecmis olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 16 Şubat 2021; 17:8:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagramdan ayakkabi vs alinmaz ayakkabi denenerek alinir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 16 Şubat 2021; 9:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olgi kullanıcısına yanıt

    900₺ değerinde jordanın görsel sahtesi sonuçta 90₺'ye alıyorum benim için büyük kâr Pabuç Konağı kalıp sahteciliği  Zaten internet sitesi olmayan bir yerden pek alışveriş yapmıyorum. Ankarada Jordan Air serisi imitasyonda bulamadım, mecbur internete kaldık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.