|
Her 10 aboneden 6-7 kullanıcı memnun değil yani öyle 3-5 kişinin kötü demesi değil çoğunluk şikayetçi bu firmadan. Kullanıcılar kötü olduğunu söyledikçe hemen hemen hep aynı kişiler yooo çok iyi speedtestte uçuyor kaçıyor veya çok çok çok nadir şanslı kullanıcı gelip çok iyi diyor. Söylemekle kalmayıp işine göre konuşuyor yani çoğunluk şikayetçi demek işlerine gelmiyor hatta şikayetçi olan kullanıcılara paralı trol bile diyorlar forumlarda hatta Telegram gruplarında falan hakaret ediyorlar. şimdi ise yeni bi hikaye yazmaya başlamışlar. Süperonline sitesi üzerinden şikayet kaydı oluşturup şikayetimizin L1 Network ekibine yönlendirilmesini isteyip ipv6 talebinden bulunacakmışız. Ben bunu durumu yaklaşık 2-3 gün önce öğrendim öğrenir öğrenmez ilk dediğim şey yakında patlar ya kapatırlar ya da yan çizerler vs vs bir şeyler yapar dedim. 24 saat geçmeden şikayet oluşturulan sistemi bakma aldılar ne oluyor diye. En başta Süperonline a tapanların ölümüne öveenlerin ilk oyununu ilk başta bahsettim. Yok ya çok iyi sen paralı trolsun. 2. Hikayeleri şikayet kaydı açın L1 Network ekicibinden ipv6 isteyin. Sırf ipv6 almak için hatta ipv6 yı almanın garantisi olmadığı durumda yeni modem Router almak zorunda kalabilirsiniz. Beş para etmez ürünler kısıtlı tak kullan şeklinde çöp ürünler. Wi-Fi 5-6-7 gibi teknolojisinden başka artısı yok. Üstüne üstlük bedava değil. bitmedi. Sıkı durun. eee vallahi çok haklılar çok doğru söylüyorlar. Örneğin keenetic marka model modem/Router satın alamamız lazım. Baya bir şeyler bilmemiz lazım araştırmamız lazım. Modeme zapret falan kurmamız gerekiyor rahat rahat daha iyi internet kullanmak için. Bütün suç hata kullanıcıda arkadaşlar. Lütfen sakin olun parasını verdiğiniz hizmetini anlamayabilirsiniz haddinizi aşmayın. Süperonline kullanırken zapret kullanmamız gerekiyormuş bak bak kafaya bak. Utanmadan ben zapret ile kullanıyorum çok iyi çok memnunum diyor. O zapret i kullanmak için satın aldığın modem/Router ı bi çıkart bakalım zapreti kullanma bakalım nasıl olacak acaba. söylenecek çok şey var ama şimdilik diyeceklerim bu kadar. Ama eminim bu konuya gelecekler sen paralı trolsün diye. yine eminim benim gibi kötü tecrübe yaşayan kullanıcılar bana desteğini göstereceklerdir. Teşekkürler. NOT: Benim amacım dikkat çektiğim nokta bu firmaların böyle şeyleri yapmaması yapan firmalara tepki göstermek e tabii bunun için birlik beraberlik olmamız gerek. Sustukça bu tür engeller sorunlar zamanla artacaktır. Buralarda kullanıcıların Süperonline nı övgü sözleri çok umrumda değil açıkçası bu kullanıcılara takılmayıp hedefe ulaşmak gerek. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 31 Ocak 2025; 21:20:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı