< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 18 Ocak 2019; 8:6:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 18 Ocak 2019; 8:6:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu markalara en ağır şekilde, isyan ve hatta iflas ettirecek oranlarda para cezası uygulanması lazım. Yoksa önüne geçilmez bunların. Resmen lağım sularını parayla içirmişler millete
|
Bu konuyu üste çıkarın arkadaşlar.Gıda Hareketi derneği de çok önemli bir iş yapıyor. Onlar olmazsa bu tarz bilgilere ulaşamayız. Gıda Hareketi derneğine destek vermemiz lazım.Ben de çokça paylaştım bu listeleri. Tabi sırf suyumuz kirli değil. Diğer konularda da maalesef çok kötü durumdayız. Havamız ise çok daha beter. Hava kalitesi raporları ve haritaları mevcut. Hava kalitesi anlizlerinde ağır metal, petrokimyasallar ve diğer şeylere bakılmıyor. Aslında bir çok zararlı gıdanın zararlı maddeleri bizlere analizlerde sunulmuyor.Tabi konu başındaki analiz olması gereken şekil diyebilirim.
Örnek olarak şunu vereim. Bir gofreti ele alalım. Zaten her canlıyı öldüren, tüm sağlık sorunlarına sebep olucak şeyler içeriyor. İçerik kısmında bu rahatça görülebilir. Fakak çikolatanın üretiminde kullanılan suyun içeriğini bilen var mı? Acaba lağım suyunun belli bir miktar arıtılmasıyla mı olmuş ? Daha yazacağım çok şey var. Çevrenizde ve sizde oluşan psikolojik ve fizyolojik her sorunun sebebinin toksinler olduğunu ağır sağlık sorunları olan biri olarak çokça söyledim. Son olarak şunu söyliyeyim. Böyle giderse ortalıkta sağlıklı insan sayısı epey bir az olucak. 2030'da her doğan 3 çocuktan 1'i otizm sorunu taşıyabilir gibi bir öngürüyü de sizlere belirtmiş olim. Şuan psikolojiniz bozuksa, sağlık probleminiz var ise bilin ki sebebi toksinler ve sağlıksız beslenmedir. |
Bu arada suların labaratuar sonuçlarını buldum. Bütün detaylar var.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1me1MV2MZbvi9EqH5G6oh9Hd0p6v854ShrVqkqqOnMnw/edit?usp=sharing%20 |
Eriklinin 5 Litresi 5 TL nerdeyse rezalet.
|
herkes sahtekar olmuş.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 16 Ocak 2019; 11:29:59 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 16 Ocak 2019; 12:13:59 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 16 Ocak 2019; 16:20:53 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |