Şimdi Ara

Su değil zehir içiyoruz.(Konu Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
4
Favori
12.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu markalara en ağır şekilde, isyan ve hatta iflas ettirecek oranlarda para cezası uygulanması lazım. Yoksa önüne geçilmez bunların. Resmen lağım sularını parayla içirmişler millete
  • Yani en iyisi buzdağımı oluyor??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amannnnnn o zehir bu zehir.Suyu da mı seçip alacaz.Benim param 2.5 liralık sulara yetiyor.Abant veya kayın su alıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

    Bu mesaj silindi.
    12 litre
  • Erikli, Apple gibi çıkmış.
    Kazık ve Çöp.
  • Bu konuyu üste çıkarın arkadaşlar.Gıda Hareketi derneği de çok önemli bir iş yapıyor. Onlar olmazsa bu tarz bilgilere ulaşamayız. Gıda Hareketi derneğine destek vermemiz lazım.Ben de çokça paylaştım bu listeleri. Tabi sırf suyumuz kirli değil. Diğer konularda da maalesef çok kötü durumdayız. Havamız ise çok daha beter. Hava kalitesi raporları ve haritaları mevcut. Hava kalitesi anlizlerinde ağır metal, petrokimyasallar ve diğer şeylere bakılmıyor. Aslında bir çok zararlı gıdanın zararlı maddeleri bizlere analizlerde sunulmuyor.Tabi konu başındaki analiz olması gereken şekil diyebilirim.
    Örnek olarak şunu vereim. Bir gofreti ele alalım. Zaten her canlıyı öldüren, tüm sağlık sorunlarına sebep olucak şeyler içeriyor. İçerik kısmında bu rahatça görülebilir. Fakak çikolatanın üretiminde kullanılan suyun içeriğini bilen var mı? Acaba lağım suyunun belli bir miktar arıtılmasıyla mı olmuş ? Daha yazacağım çok şey var. Çevrenizde ve sizde oluşan psikolojik ve fizyolojik her sorunun sebebinin toksinler olduğunu ağır sağlık sorunları olan biri olarak çokça söyledim. Son olarak şunu söyliyeyim. Böyle giderse ortalıkta sağlıklı insan sayısı epey bir az olucak. 2030'da her doğan 3 çocuktan 1'i otizm sorunu taşıyabilir gibi bir öngürüyü de sizlere belirtmiş olim. Şuan psikolojiniz bozuksa, sağlık probleminiz var ise bilin ki sebebi toksinler ve sağlıksız beslenmedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 17 Ocak 2019; 10:41:7 >




  • Yıllarca erikli kullandım son 1 senedir buzdağı su alıyorum erikli habire zam yapacağına kalitesini düzelteydi
  • analiz tarihleri çok saçma güncel tarih yok nerdeyse geçerliliği olmayan bi liste bana göre
  • İnanılmaz hayal kırıklığı yaratan bir liste. Sonuçları kötü çıkanların satış yapılması engellenmeli.

    Biz ailecek Abant kullanıyoruz. En sağlıklısı olmasa da sonuçları kötü sayılmaz.
  • Bu testleri kim yapıyorsa bir tarafından sallıyor.

    Dayımın su bayiisini toplam 1,5 sene ben işlettim.Erikli,Nestle,Alaçam bayiisi idi.Fabrikada o suyun hangi filtrelerden geçtiğinden tutun depoda nasıl saklandığına kadar,işlemlerin hepsini sırasıyla biliyorum.İşin fabrika boyutunu geçersek depolara inersek oraları da Sağlık Bakanlığı denetliyor,haftada bir kere habersiz bir şekilde gelerek ve numune alarak.Deponun koşullarını bırakın dağıtım yapılan araçları dahi didik didik inceliyorlar.

    Bu testte garibime giden son nokta ise Eriklinin bu kadar düşük puan alması,düşük puan almak daha iyi olabilir bunun başka açıklaması olamaz.

    Birincisi Uludağ'da en zirveden çıkan su Erikli

    Ikincisi Erikli'nin Filtreleme yöntemlerinden birisi bile kimyasal değil kum ile filtreleniyor su nasıl kimyasal çıkmış anlayamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 17 Ocak 2019; 11:26:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Testi bakanlık yapıyor.Sonra firmalar Gıda Hareketi Derneğine yolluyor.Onun için test sonuçlarının yanlış olmadığını düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Real Woods

    Testi bakanlık yapıyor.Sonra firmalar Gıda Hareketi Derneğine yolluyor.Onun için test sonuçlarının yanlış olmadığını düşünüyorum.
    Şöyle söyleyeyim Bursa'da numuneleri hangi bayiilerden aldıklarını her marka için 1 saat içinde öğrenebilecek bir konumdayım hala.Ben kendi söylediğimin arkasındayım,ben biliyorum arabalarımızın arka camından içeri güneş giriyor diye kaç kere ceza yediğimi veya deponun sıcaklığı 3 Derece fazla diye kaç para ceza yediğimi.Ya bu test yanlış ya da yanlış değerlendirilmiş.Bu test sadece temizlik veya sadece sağlık ile ilgili bir test olamaz,içinde farklı çarpanlar da vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 17 Ocak 2019; 11:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir Florist.. Sitesinde belge var en azından 5.6 veya 5.8 lerde Ph 2018 kasım sonucu

    Herşeyin nanesi damacanadan çıkıyor, adamlar iyi filtre etse bile koydukları kap belli, bunu taşıp dağıtanların, güneşsiz uygun koşullarda Aktarıp/depoladıkları da mechul oluyor

    en şaşırdığım şey, bu x markasının Nestle den iyi çıkması arasında 8 ila 10 tl fark var, marka güveni de kalmadı

    Nestlenin son yaptığı ilk 3 bilmem kaç suyunuz 10 ar lira.. Kampanyaları giden sağlığımızdan toplanan fon ile yapılıyormuş demek..
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kullanmak istiyorum ama maliyeti nedir yıllık ayrica bakimi şuyu buyu var midir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım pazarlama taktiği değildir bu artık kime guvenecegimizide bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coca cola açılışı yapmaya devam edin siz onlarda sizi zehirlemeye devam etsin. nestle-sırma-erikli de aynı bokun ürünleri
  • Konunun güncellenmesini istiyorum ben kaynağına ulaştım.Konu güncellenip tekzip edilmez ise bunda art niyet ararım ve listede bahsi geçen markaların insan kaynaklarına iletirim.

    https://gidadedektifi.com/2019/01/11/bu-icme-sulariyla-dus-bile-alinmaz-demislerdi-ama-gercek-farkli-cikti/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Linki ekledim sildim.Çok karışıktı Mynet daha iyi yapmış haberi onu ekledim edit yaptım.+Konu sadace paylaşım içeriyor ve zaten kaynak paylaştım.Zaten kaynak paylaşmadan haber paylaşmak yasak.Yöneticiler önce uyarıyor sonra kaynak eklemezsen konuyu siliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 17 Ocak 2019; 14:10:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'nin böyle su sorunu çekmesi beni üzüyor. Allah'tan Antalya'da yaşıyorum da suyu kireçli olsa da içiliyor...

    Londra'da içtiğim suları unutamıyorum, zemzem gibi suydu arkadaş, yok böyle tatlı bir su ya, bizim türkiyede içtiklerimiz su falan değildi.
  • Çamur at izi çıksın gibi bir şey hissediyorum nedense, Buzdağı nasıl birinci olabilir ? kim yapıyor bu araştırmayı bağımsız bir kuruluş mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.